samsung galaxy s3 לא מצליח להריץ לי חלק סרטי 1080 P די תקיעות יש בזה , למה
שלום ,
אני מוריד סרטי 1080P כמו resident evil והוא לא מריץ לי חלק , ונמשל AVATAR לא מריץ לי בכלל , אני משתמש ב mxplayer ,bsplayer וגם הנגן המובנה וזה לא חלק , הרי GALAXY S3 מריץ חלק סרטי וידאו באיכות זו שצולמו במצלמה שלו , אז למה בסרטים מאינטרנט זה לא מריץ חלק ותקוע ?
תודה רבה על העזרה.
אני מוריד סרטי 1080P כמו resident evil והוא לא מריץ לי חלק , ונמשל AVATAR לא מריץ לי בכלל , אני משתמש ב mxplayer ,bsplayer וגם הנגן המובנה וזה לא חלק , הרי GALAXY S3 מריץ חלק סרטי וידאו באיכות זו שצולמו במצלמה שלו , אז למה בסרטים מאינטרנט זה לא מריץ חלק ותקוע ?
תודה רבה על העזרה.
אני כן מצליח להכניס אותם יש 16 גיגה מקום במכשיר , אני מעביר לטלוויזיה כמו סטרימר , שאני מסריט זה גם 1080 P כמו שסמסונג אומרים ורואים חלק אבל סרטים מאינטרנט FULL HD וגם הופעה חיה של LINKIN PARK באיכות הזאת בפורמט TS וגם סרטי FULL HD אחרים מקרטעים , למה ? על הקופסה רשום שזה תומך .
אשמח לעזרה .
תודה רבה.
אשמח לעזרה .
תודה רבה.
Roshman32 כתב:שלום ,
תודה רבה על העזרה....
נסה את הנגן DicePlayer...
Batnun
.