שלום,
ברצוני לקנות זוג רצפתיים קדמיים, מישהו הציע לי Mordaunt Short 908i משומשים ב 2000 שקלים.
האם הם שווים את המחיר שלהם? מה חוות דעתכם עליהם?
בנוסף, יש זוג אחוריים פיפולארים Mordaunt Short 903i, אבל ממה שקראתי בפורומים בחול הם לא מוצלחים האם זה נכון?
מבקש חוות דעת על רמקולים Mordaunt Short והאם הם שווים את המחיר שלהם
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9032
- נתן תודות: 1581 פעמים
- קיבל תודות: 1350 פעמים
היו לי למשך כמה חודשים (השאלה מחבר עד שמכרתי לו אותם), את המדפיים מהדגם של הסדרה 902i.
לא נשמעו טוב בשידוך עם הימהה שלי - צליל חנוק, סגור לטעמי (אולי בגלל הפורט האחורי והקרבה שלו לקיר שהיה אצלי).
לני שאתה קונה - תשמע אם אתה אוהב...
לא נשמעו טוב בשידוך עם הימהה שלי - צליל חנוק, סגור לטעמי (אולי בגלל הפורט האחורי והקרבה שלו לקיר שהיה אצלי).
לני שאתה קונה - תשמע אם אתה אוהב...
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
לא שמעתי את הדגם הזה, ואני ממליץ לך ללכת לשמוע אותם,
שמעתי את ה MS206,את AVIANO ואת ה MEZZO 6 של מורדאנט שורט.
בגדול יש להם צליל נעים והולך לכיוון הרגוע, ממה שראיתי ושמעתי, חשוב לשדך אותם להגברה קרה,
אחרת זה עלול להישמע "מת" מידי, לדוגמה עם הגברה כגון ROTEL, זה יישמע טוב, עם NAD עלול להישמע קצת מת.
אבל זה נכון למה שאני שמעתי, אגב ה MEZZO 6 היה נשמע מעולה לעומת כל השאר, וגם ב 206 רמקול מפתיע ביחס למחירו
שמעתי את ה MS206,את AVIANO ואת ה MEZZO 6 של מורדאנט שורט.
בגדול יש להם צליל נעים והולך לכיוון הרגוע, ממה שראיתי ושמעתי, חשוב לשדך אותם להגברה קרה,
אחרת זה עלול להישמע "מת" מידי, לדוגמה עם הגברה כגון ROTEL, זה יישמע טוב, עם NAD עלול להישמע קצת מת.
אבל זה נכון למה שאני שמעתי, אגב ה MEZZO 6 היה נשמע מעולה לעומת כל השאר, וגם ב 206 רמקול מפתיע ביחס למחירו