מבקש חוות דעת על רמקולים Mordaunt Short והאם הם שווים את המחיר שלהם

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
haq פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 28
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,

ברצוני לקנות זוג רצפתיים קדמיים, מישהו הציע לי Mordaunt Short 908i משומשים ב 2000 שקלים.

האם הם שווים את המחיר שלהם? מה חוות דעתכם עליהם?

בנוסף, יש זוג אחוריים פיפולארים Mordaunt Short 903i, אבל ממה שקראתי בפורומים בחול הם לא מוצלחים האם זה נכון?

SHLOMIS1Z
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1124
נתן תודות: 157 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #2 

לגבי התימחור איני יודע .
לגבי יתרת השאלות שאל את אוזנך לאחר שתשמע אותן .
בהצלחה :D
שדרגת היא מחלה מדביקה וממכרת שאותך לא עוזבת

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9032
נתן תודות: 1581 פעמים
קיבל תודות: 1350 פעמים

שליחה #3 

היו לי למשך כמה חודשים (השאלה מחבר עד שמכרתי לו אותם), את המדפיים מהדגם של הסדרה 902i.
לא נשמעו טוב בשידוך עם הימהה שלי - צליל חנוק, סגור לטעמי (אולי בגלל הפורט האחורי והקרבה שלו לקיר שהיה אצלי).
לני שאתה קונה - תשמע אם אתה אוהב...
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

gechts
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2509
שם מלא: שלומי גכט
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 201 פעמים

שליחה #4 

לא שמעתי את הדגם הזה, ואני ממליץ לך ללכת לשמוע אותם,

שמעתי את ה MS206,את AVIANO ואת ה MEZZO 6 של מורדאנט שורט.

בגדול יש להם צליל נעים והולך לכיוון הרגוע, ממה שראיתי ושמעתי, חשוב לשדך אותם להגברה קרה,
אחרת זה עלול להישמע "מת" מידי, לדוגמה עם הגברה כגון ROTEL, זה יישמע טוב, עם NAD עלול להישמע קצת מת.

אבל זה נכון למה שאני שמעתי, אגב ה MEZZO 6 היה נשמע מעולה לעומת כל השאר, וגם ב 206 רמקול מפתיע ביחס למחירו

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”