עברת קבצים בין המחשב ל A-400
-
asafalfa
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 409
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
היי,
אני מנסה לעביר קבצים בין המחשב לכונן שמותקן ב A-400 על גבי תשתית Ethernet אך כשאני מתחיל לבצע העברה המהירות כתיבה היא לכל היותר 5 מגה לשניה ...(samba)
לערכתי זה לא תקין ... השאלה היא מה עלי לעשות או לשנות.
יש לציין כי כל המיתוג כאן על גבי רשת 1 Giga כך שזה לא צריך להיות הבעיה ...
כמו כן אני בדקתי את זה גם עם DIskonkey ואני מקבל את אותם המהירויות ....
אשמח לעזרה...
אני מנסה לעביר קבצים בין המחשב לכונן שמותקן ב A-400 על גבי תשתית Ethernet אך כשאני מתחיל לבצע העברה המהירות כתיבה היא לכל היותר 5 מגה לשניה ...(samba)
לערכתי זה לא תקין ... השאלה היא מה עלי לעשות או לשנות.
יש לציין כי כל המיתוג כאן על גבי רשת 1 Giga כך שזה לא צריך להיות הבעיה ...
כמו כן אני בדקתי את זה גם עם DIskonkey ואני מקבל את אותם המהירויות ....
אשמח לעזרה...
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
אכן בעיה. במקרה הגרוע אתה אמור לקבל פי 10.
קשה לדעת מה הרכיב הבעייתי מבלי ניסוי וטעיה.
הכי קל זה להחליף כבל. אם שום דבר לא משתנה אז לקנות כרטיס רשת בגרושים (פחות מ 100 ש"ח) ולחבר את הכבל ממנו לראוטר.
כמו כן גם הראוטר יכול להיות הבעיה אבל אני בספק ולהחליף אותו כבר יהיה טיפה יותר יקר.
יש עוד רכיבי שמחוברים חוטית ברשת? מה מהירות העברת קבצים אליהם?
קשה לדעת מה הרכיב הבעייתי מבלי ניסוי וטעיה.
הכי קל זה להחליף כבל. אם שום דבר לא משתנה אז לקנות כרטיס רשת בגרושים (פחות מ 100 ש"ח) ולחבר את הכבל ממנו לראוטר.
כמו כן גם הראוטר יכול להיות הבעיה אבל אני בספק ולהחליף אותו כבר יהיה טיפה יותר יקר.
יש עוד רכיבי שמחוברים חוטית ברשת? מה מהירות העברת קבצים אליהם?
-
asafalfa
-
- חבר פעיל מאוד

טוב אז ככה:
ניסיתי להחליף כבל לכבל אחר אבל קיבלתי את אותם התוצאות !
מבחינת ראוטר אני כרגע עובד עם D-LINK 655 שלא אמור להיות בעיות מיוחדות :\ אני יכול לומר בביטחון מלא שהמחשב שלי נכון לרגע זה מסונכן אליו ב 1 גיגה.
מה שכן אני יכול לנסות לחבר אליו את הראוטר הנוסף שיש לי שזה CISCO e400 שהוא כרגע על תקן מגבר אות בלבד שמחובר גם כן דרך כבל Ethernet.... (אני עובד שם ככה שבעיה של ראוטרים אין לי ...
)
אבל שוב אני מתקשה לאמין שהבעיה נובעת מאחת מהסיבות הללו...
ניסיתי לחבר לסטרימר DISKONKEY שעד כמה שידוע לי יכול לכתוב במהירות של 15 מגה לשניה ושם היו קפיצות של בין 5-8 מגה לכל היותר :\.
יש מצב שיש אפשרות לבדוק בפופקורן על איזה סוג חיבור הוא עובד מבחינת Ethernet ככה יהיה כל יותר לדעת על כמה הוא מסונכן ...?
קיימת אפשרות נוספת שנובעת אולי מכונן קשיח שאולי לא תקין אבל גם שם אני לא בטוח שהבעיה נמצאת ...
(בכל אופן כבר הוזמן כונן של 3T שהוא כבר בדרך...)
יש לך אולי עוד רעיונות
?
ניסיתי להחליף כבל לכבל אחר אבל קיבלתי את אותם התוצאות !
מבחינת ראוטר אני כרגע עובד עם D-LINK 655 שלא אמור להיות בעיות מיוחדות :\ אני יכול לומר בביטחון מלא שהמחשב שלי נכון לרגע זה מסונכן אליו ב 1 גיגה.
מה שכן אני יכול לנסות לחבר אליו את הראוטר הנוסף שיש לי שזה CISCO e400 שהוא כרגע על תקן מגבר אות בלבד שמחובר גם כן דרך כבל Ethernet.... (אני עובד שם ככה שבעיה של ראוטרים אין לי ...
אבל שוב אני מתקשה לאמין שהבעיה נובעת מאחת מהסיבות הללו...
ניסיתי לחבר לסטרימר DISKONKEY שעד כמה שידוע לי יכול לכתוב במהירות של 15 מגה לשניה ושם היו קפיצות של בין 5-8 מגה לכל היותר :\.
יש מצב שיש אפשרות לבדוק בפופקורן על איזה סוג חיבור הוא עובד מבחינת Ethernet ככה יהיה כל יותר לדעת על כמה הוא מסונכן ...?
קיימת אפשרות נוספת שנובעת אולי מכונן קשיח שאולי לא תקין אבל גם שם אני לא בטוח שהבעיה נמצאת ...
(בכל אופן כבר הוזמן כונן של 3T שהוא כבר בדרך...)
יש לך אולי עוד רעיונות
-
asafalfa
-
- חבר פעיל מאוד

עידכונים 
טוב אז ככה..
חיברתי כבל Ethernet באורך של 10 מטרים ומתחתי אותו מהA-400 ישר למחשב שלי ... (עליו יש כ 4 כרטיסי רשת)
בדקתי על כמה הוא סונכן והחיבור סונכן על 1 Gpbs כאשר הConnectivity על NO internet (ברור למה
).
אני חושב שזה עשוי לפסול חשד מצד בראוטרים, אבל, המהירות לא השתנתה למרות שהיו לפעמים קפיצות של בין 5-6 ולפעמים פחות.
ניסיתי גם לחבר DiskOnKey והמהירות הייתה יחסית זהה ואולי אפילו נמוכה יותר ...(לפעמים)
כמו שזה נראה כאילו אין בעיה בכונן קשיח אלה משהו ב DEVICE עצמו ...:\
קיימות איזה שהם הגדרות ?
מה אתה חושב?
טוב אז ככה..
חיברתי כבל Ethernet באורך של 10 מטרים ומתחתי אותו מהA-400 ישר למחשב שלי ... (עליו יש כ 4 כרטיסי רשת)
בדקתי על כמה הוא סונכן והחיבור סונכן על 1 Gpbs כאשר הConnectivity על NO internet (ברור למה
אני חושב שזה עשוי לפסול חשד מצד בראוטרים, אבל, המהירות לא השתנתה למרות שהיו לפעמים קפיצות של בין 5-6 ולפעמים פחות.
ניסיתי גם לחבר DiskOnKey והמהירות הייתה יחסית זהה ואולי אפילו נמוכה יותר ...(לפעמים)
כמו שזה נראה כאילו אין בעיה בכונן קשיח אלה משהו ב DEVICE עצמו ...:\
קיימות איזה שהם הגדרות ?
מה אתה חושב?
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

כל ה 4 כרטיסי רשת תקינים? חיברת לכרטיס רשת שאתה יודע שאפשר להעביר בו במהירות גדולה מ 10?
אם כל התשובות לשאלות הנ"ל הן כן, אז הדבר היחיד שיכול להיות זה בעיה בכרטיס הרשת של הפופקורן או במערכת ההפעלה שלו.
חיפשת בפורומים של פופקורן? יש שם אחלה מידע.
אם כל התשובות לשאלות הנ"ל הן כן, אז הדבר היחיד שיכול להיות זה בעיה בכרטיס הרשת של הפופקורן או במערכת ההפעלה שלו.
חיפשת בפורומים של פופקורן? יש שם אחלה מידע.
-
asafalfa
-
- חבר פעיל מאוד

טוב עוד לפני שכתבתי אמרתי שאני אכתוב לחברה מהתמיכה ב Popcoren hour , ונראה לך שקיבלתי תשובה ... אז ממש לא ...
אפילו לא תשובה אחת ... וזאת למרות שכתבתי כבר שתי מיילים בנושא, קצת מאכזב !
ואגב לפי הפורומים אני לא היחידי עם הבעיה הזו אבל POPCOREN לא ממש נותנת תשובות !

אפילו לא תשובה אחת ... וזאת למרות שכתבתי כבר שתי מיילים בנושא, קצת מאכזב !
ואגב לפי הפורומים אני לא היחידי עם הבעיה הזו אבל POPCOREN לא ממש נותנת תשובות !
- HaGingi
- חבר ותיק

- תגובות: 1675
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 71 פעמים
תוכל למצוא פתרון שעובד בפרודיג'י (למיטב ידיעתי יש ל-A400 יציאת slave)
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 78#1813178
ואתה יכול גם להתחבר ליציאת ה-eSata
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 78#1813178
ואתה יכול גם להתחבר ליציאת ה-eSata
הג'ינג'י

- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

כן אבל זה נשמע כמו בעיה של חומרה\תוכנה+חומרה. מה שלא יגידו לך כאן, לא יעזורasafalfa כתב:שיתוף, סיור מוחות, בסוף יש פתרון, זה חלק מהכיף בפורומיםkingikra כתב:אם זו בעיה ידועה, איך חשבת שנוכל לעזור לך?......