שבוע הבא כבר יותקן אצלי כולל זרוע ואני אעלה תמונות
תודה רבה לכול צוות ארמגדון ולקובי במיוחד! שירות מדהים, מקצועיות מושלמת ובכללי חוויה אדירה

תתחדש שמחנו לעזורjustlog כתב:שלום לכולם, אז היום נסעתי לארמגדון שבאזור הבורסה שברמת גן, שמה חיכה לי קובי אשר דיבר איתי בהודעות פרטיות בשבוע-שבועיים האחרונים לגבי המסך המדובר וענה על כול השאלות, כמובן הואיל בטובו להראות לי את המסך בחנות עצמה ונחתמה העסקה
תודה רבה לכול צוות ארמגדון ולקובי במיוחד! שירות מדהים, מקצועיות מושלמת ובכללי חוויה אדירה...

תודה!kobi4u כתב:תתחדש שמחנו לעזורjustlog כתב:שלום לכולם, אז היום נסעתי לארמגדון שבאזור הבורסה שברמת גן, שמה חיכה לי קובי אשר דיבר איתי בהודעות פרטיות בשבוע-שבועיים האחרונים לגבי המסך המדובר וענה על כול השאלות, כמובן הואיל בטובו להראות לי את המסך בחנות עצמה ונחתמה העסקה
תודה רבה לכול צוות ארמגדון ולקובי במיוחד! שירות מדהים, מקצועיות מושלמת ובכללי חוויה אדירה...
...

דיברנו על יום רביע הקרוב אבל אם אתה רוצה לשנות,לדחות וכו' אתה מוזמן להתקשר ...justlog כתב:תודה!kobi4u כתב:תתחדש שמחנו לעזורjustlog כתב:שלום לכולם, אז היום נסעתי לארמגדון שבאזור הבורסה שברמת גן, שמה חיכה לי קובי אשר דיבר איתי בהודעות פרטיות בשבוע-שבועיים האחרונים לגבי המסך המדובר וענה על כול השאלות, כמובן הואיל בטובו להראות לי את המסך בחנות עצמה ונחתמה העסקה
...
דרך אגב, רציתי לדעת מתי אוכל לדבר איתכם על תאריך התקנה מכיוון שאני אצטרך להיות בבית....