מישהו שמע על 6740U-H1
-
YardenBenlulu
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 332
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
התקשרתי להזמין את ה G2 יש לי את 6740U הרגיל נאמר לי שהפסיקו לשווק אותו ועכשיו יש את ה H1 מישהו יודע פרטים ומידע נוסף ?
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
על תתקרב לדראק הזה אם גרסת חמורה G2, שמור את הG1 שלך
,לגבי H1..נשמע מעניין, יש פה למישהוא את הדגם?
http://tsd.dlink.com.tw/ שם יש לכל מוצר שלהם כל מיני קבצים, אבל לא מוצע שום הבדל
http://tsd.dlink.com.tw/ שם יש לכל מוצר שלהם כל מיני קבצים, אבל לא מוצע שום הבדל
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
-
YardenBenlulu
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 332
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
אגב לידע כללי מה קרה ב G2 שהוא *** זה אותו מוצר כפול זיכרון לא?
בברכה,
ירדן בן לולו
ירדן בן לולו
האמת שהG2 עובד אצלי כמו שור.
בחודש האחרון הועתקו מעל 10TB ברשת הביתית+הורדות של 2-3TB והוא לא נכנע פעם אחת.
בחודש האחרון הועתקו מעל 10TB ברשת הביתית+הורדות של 2-3TB והוא לא נכנע פעם אחת.
שלום,drixie כתב:כבר חודש ש G1 ממרר את חיי. היום שבק חיים סופית תודה לאל. נראה מה יביאו מחר מבזק....
אם יש לכם בעיות ב- DSL-6740U G1 /G2 נשמח לשמוע כאן ולתקנם / לסייע לכם בפתרון
מגרסה 2.50 אנו לא מכירים בעיה בנתב שלא נפתרה בגרסאות מתקדמות
היה לי G2 למשך יומיים (אחרי שהמקורי דור ראשון שבק חיים) עם ניתוקים ותקיעות בלי סוף.Dlink כתב:שלום,drixie כתב:כבר חודש ש G1 ממרר את חיי. היום שבק חיים סופית תודה לאל. נראה מה יביאו מחר מבזק....
מגרסה 2.50 אנו לא מכירים בעיה בנתב שלא נפתרה בגרסאות מתקדמות...
טלפון ל-166, החלפתי לחדש, וקיבלתי H1 (הייתי מוכן לחזור גם לדור הקודם אם היה צורך)
בינתיים טפו טפו בלי ניתוקים או תקיעות.
אז לפי הניסיון שלי יש עדיין בעיות גם בגירסה האחרונה. לצערי אני לא יכול לסייע מעבר לכך כי הזדכיתי עליו תודה לאל
מוזר מאוד. 3 הדורות של הנתבים G1, G2, H1 עברו את אותם בדיקות מעבדה עם כל הרכזות.shurvitz כתב:היה לי G2 למשך יומיים (אחרי שהמקורי דור ראשון שבק חיים) עם ניתוקים ותקיעות בלי סוף.Dlink כתב:שלום,drixie כתב:כבר חודש ש G1 ממרר את חיי. היום שבק חיים סופית תודה לאל. נראה מה יביאו מחר מבזק....
מגרסה 2.50 אנו לא מכירים בעיה בנתב שלא נפתרה בגרסאות מתקדמות...
טלפון ל-166, החלפתי לחדש, וקיבלתי H1 (הייתי מוכן לחזור גם לדור הקודם אם היה צורך)
בינתיים טפו טפו בלי ניתוקים או תקיעות.
אז לפי הניסיון שלי יש עדיין בעיות גם בגירסה האחרונה. לצערי אני לא יכול לסייע מעבר לכך כי הזדכיתי עליו תודה לאל...
אצלנו עד היום המעבדה לא חווינו כלל ניתוק ובאגים שמצאו ודווחו לנו תוקנו גם בגרסאות חדשות
היו כמה משתמשים שפנו אלינו ישירות והחלפת דרייבר PHY פתרה את הבעיה.
אגב G2 זה בעצם G1 עם wifi onboard וזכרון מוגדל..
בכל אופן - אם תיתקל ב- H1 בבעיה, נשמח לשמוע (ולטפל כמובן)
- denis29
- חבר ותיק

איך H1 נראה פיזית? כמו G2 ? ומה ההבדלים בינם?
כי לי היה G1, עברתי לG2 בגלל כמות זכרון כפולה והיו יותר בעיות מG1, חזרתי לG1 והכל שוב עובד תקין
כי לי היה G1, עברתי לG2 בגלל כמות זכרון כפולה והיו יותר בעיות מG1, חזרתי לG1 והכל שוב עובד תקין
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 181 פעמים
אני קיבלתי הבוקר H1 עם גרסא חדשה כנראה ( Firmware Version: BZ_1.01.15 ) ששונה ממה שהיה על מכשירי הG.
הייתי בכמה שיחות עם טכנאים בבזק עד שהצליחו להתקין לי את זה כמו שצריך במקום הADSL שהיה קודם ונאלצנו לבצע כמה תיקונים דרך ההגדרות של הנתב.
עד עכשיו הוא יציב למדי בלי ניתוקים, אבל כמובן זה רק כמה שעות (אצלי בבית יש 5 מכשירים קוויים +3 ניידים/טאבלטים שמחוברים אלחוטית) כך שהוא עמוס למדי רוב היום
** הוספתי תמונות
הייתי בכמה שיחות עם טכנאים בבזק עד שהצליחו להתקין לי את זה כמו שצריך במקום הADSL שהיה קודם ונאלצנו לבצע כמה תיקונים דרך ההגדרות של הנתב.
עד עכשיו הוא יציב למדי בלי ניתוקים, אבל כמובן זה רק כמה שעות (אצלי בבית יש 5 מכשירים קוויים +3 ניידים/טאבלטים שמחוברים אלחוטית) כך שהוא עמוס למדי רוב היום
** הוספתי תמונות
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
מעניין
- denis29
- חבר ותיק

עוד עניין מציק לי אישית, היה, שנורות חיווי בחלק העליון
שבזק לא נותנת את הדגם DUAL BAND בחזר מלא, הייתי שמח עולי לסביץ' GIGA מובנה ..אם כי גם 4 לא יספיקו לי, במיילה אין 100M
אמיתי ולמי שיש זה אחוז מעוד בודד, כך שאין טעם לשלם יותר, אני ישער אם G1 שלי עד אשר תהינה מהירויות מעל 100M, אבל תודה על התמונות.
אני לקחתי לפני שבוע וחצי את הH1 מבזק במקום הG2. מה אני אגיד? אין מבחינתי שום הבדל. חוץ מהממשק הזוועתי שיש לh1
- denis29
- חבר ותיק

אפשר צילום של הממשק? כי האמת במוצרי רשת שלהם הוא פחות או יותר אותו דבר, לי זכור כחול/לבן, ירוק/אפור, וכתום/אפור,
אם כי למשל ב DNS345 שזהNAS, הממשק שונה ממוצרים אחרים שיצא לי להתנסות בהם, בכל מקרה לא יודע מה כזה זוועה בו ?
יש את כל ההגדרות שאתה צריך, וזה העיקר, גם יש מגבלה למה שהזיכרון יכול להכיל, אז חייבים להתפשר על הממשק, ברור שזה לא טומטו או DDTRT וכו', אבל עדין..
אם כי למשל ב DNS345 שזהNAS, הממשק שונה ממוצרים אחרים שיצא לי להתנסות בהם, בכל מקרה לא יודע מה כזה זוועה בו ?
יש את כל ההגדרות שאתה צריך, וזה העיקר, גם יש מגבלה למה שהזיכרון יכול להכיל, אז חייבים להתפשר על הממשק, ברור שזה לא טומטו או DDTRT וכו', אבל עדין..
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 181 פעמים
צילום הממשק.
מסך ספציפי?
מסך ספציפי?