קרלו , כמה אתרים לו?
במסגת שיטוטים כאילו ואחרים ברחבי הרשת , הגעתי בין היתר לאתר הזה :
http://www.espressocoffeeshop.com/
במבט ראשון ושני הוא זול משמעותית מלהגונדולה.
במבט שלישי המכתבי תודה בו - הם עבור קרלו. אז או שאנשים בשם קרלו באיטליה הם משווקי מכונות קפה וגלידה (בדומה לאיציק = חשמלאי או מחלוף = אינסטלטור בארץ) ,
או שהוא מחזיק כמה אתרים שונים , ההבדל בתעריפים מוזר.
מישהו מכיר ?
http://www.espressocoffeeshop.com/
במבט ראשון ושני הוא זול משמעותית מלהגונדולה.
במבט שלישי המכתבי תודה בו - הם עבור קרלו. אז או שאנשים בשם קרלו באיטליה הם משווקי מכונות קפה וגלידה (בדומה לאיציק = חשמלאי או מחלוף = אינסטלטור בארץ) ,
או שהוא מחזיק כמה אתרים שונים , ההבדל בתעריפים מוזר.
מישהו מכיר ?
נערך לאחרונה על ידי panko ב 04/01/2013 0:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
מדובר בשני אתרים שונים לגמרי ובמתחרים.
שים לב ששמות המשפחה שונים, מהאתר הזה רכשתי בעבר והם בסדר גמור והמחירים הוגנים אבל מחירי המשלוח יותר יקרים מלה גונדולה.
מעבר לזה לה גונדולה שולח גם עם fedex לפי דרישה ופה שולחים לרוב עם tnt וההבדל שמיים וארץ במהירות, בשירות ובעלויות עמילות המכס לטובת fedex.
אפשר לנסות להשוות מחירים מול לה גונדולה, קרלו נותן הנחות פה ושם.
שים לב ששמות המשפחה שונים, מהאתר הזה רכשתי בעבר והם בסדר גמור והמחירים הוגנים אבל מחירי המשלוח יותר יקרים מלה גונדולה.
מעבר לזה לה גונדולה שולח גם עם fedex לפי דרישה ופה שולחים לרוב עם tnt וההבדל שמיים וארץ במהירות, בשירות ובעלויות עמילות המכס לטובת fedex.
אפשר לנסות להשוות מחירים מול לה גונדולה, קרלו נותן הנחות פה ושם.
תשלח לקרלו את המחירים שאתה מקבל באתר השני - ותשאל מה הוא יכול לעשות.
עדיף לדעתי להזמין אצל קרלו ולבקש משלוח דרך DHL
הוא שולח את הסחורה על פלטה חזקה מפלסטיק מה שמגן עליה מאוד במשלוח.
חוץ מזה הוא הגון ואחראי.
גם אם זה יעלה כמה עשרות יורו יותר - הייתי שוב מזמין אצלו.
עדיף להזמין אצלו יחד עם המכונה גם אביזרים - יוצא משמעותית יותר זול (נייקד, נוקבוקס, טמפר)
עדיף לדעתי להזמין אצל קרלו ולבקש משלוח דרך DHL
הוא שולח את הסחורה על פלטה חזקה מפלסטיק מה שמגן עליה מאוד במשלוח.
חוץ מזה הוא הגון ואחראי.
גם אם זה יעלה כמה עשרות יורו יותר - הייתי שוב מזמין אצלו.
עדיף להזמין אצלו יחד עם המכונה גם אביזרים - יוצא משמעותית יותר זול (נייקד, נוקבוקס, טמפר)
- danimili
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1214
- נתן תודות: 148 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
ולידיעתכם קרלו מלה גונדולה עדכן מחירי משלוח בין לאומיים יקרים ביותר, אך יכול להיות שפדקס עדכנו וזאת לא אשמתו. למשל רציתי להזמין ממנו את הפונטה וקיו לוסו ומחיר המשלוח הוא 180 יורו. באתר המתחרה מחיר המשלוח הוא 115 יורו.
ביררתי קצת , קרלו מהאתר הזה שמו המלא - Carlo Perini
ניסיתי לראות אם יש עם מי לדבר וקיבלתי הצעה -
best we can do for the combination of the Rancilio Silvia + the Apollo grinder is Euro 577.00 without VAT
Shipping cost to Israel is Euro 115.00
לא ביררתי עדיין מי עושה את המשלוח.
אז סה"כ 3500 לפני מכס , לא רחוק מאד מהארץ (לתחושתי בעסקה עם אסקאסו מיני (שהיא טובה הרבה פחות מהמטחנה הנ"ל של קוויקמיל לפחות מבחינת מפרט בכל פרמטר) , אפשר להגיע לאיזור ה4200).
שאלה כי באמת אין לי מושג-
כמה המכס ? 17 אחוז ?
המכס הוא רק על המכונה או גם על המטחנה - כולל לא כולל משלוח ?
אקיצר כמה זה יוצא בסוף אחרי הכל ?
תודה
ניסיתי לראות אם יש עם מי לדבר וקיבלתי הצעה -
best we can do for the combination of the Rancilio Silvia + the Apollo grinder is Euro 577.00 without VAT
Shipping cost to Israel is Euro 115.00
לא ביררתי עדיין מי עושה את המשלוח.
אז סה"כ 3500 לפני מכס , לא רחוק מאד מהארץ (לתחושתי בעסקה עם אסקאסו מיני (שהיא טובה הרבה פחות מהמטחנה הנ"ל של קוויקמיל לפחות מבחינת מפרט בכל פרמטר) , אפשר להגיע לאיזור ה4200).
שאלה כי באמת אין לי מושג-
כמה המכס ? 17 אחוז ?
המכס הוא רק על המכונה או גם על המטחנה - כולל לא כולל משלוח ?
אקיצר כמה זה יוצא בסוף אחרי הכל ?
תודה
הגיוני כי בסכומים לא גבוהים העלויות הנלוות צורכות אחוז נכבד מהעלות.
אפשר בטח לעשות פונקציית אקסל ולהראות שציוד עד 4500 שקל בארץ יצא פלוס מינוס זהה בחול (עם סטייה של 500-700 שקל) שלא יצדיק הזמנה.
מצד שני אני חייב לציין משהו שראיתי כדוגמא למשהו שכדאי להזמין מחול (לי לא רלוונטי בכלל , אני מוגבל ל4000 ש"ח ולא אחרוג)
מיני ויוואלדי -
http://www.gio-espresso.co.uk/products. ... ee-Machine
1200 שטרלינג
בדיקות מהירות שעשיתי - זה אמיתי , לא חרטה.
אפשר בטח לעשות פונקציית אקסל ולהראות שציוד עד 4500 שקל בארץ יצא פלוס מינוס זהה בחול (עם סטייה של 500-700 שקל) שלא יצדיק הזמנה.
מצד שני אני חייב לציין משהו שראיתי כדוגמא למשהו שכדאי להזמין מחול (לי לא רלוונטי בכלל , אני מוגבל ל4000 ש"ח ולא אחרוג)
מיני ויוואלדי -
http://www.gio-espresso.co.uk/products. ... ee-Machine
1200 שטרלינג
בדיקות מהירות שעשיתי - זה אמיתי , לא חרטה.