תחנה: מאסטרו אודיו
רמקולים: Duevel Bella Luna diamante
ציוד נלווה:
הגברה: KORA Explorer 150
מקור: Duevel Shuttle
לא אכנס למפרט הטכני ולסוג הרמקול, ניתן לקרוא על כך במאמר על ה-Duevel Venus (אחיו הקטן של ה-Bella Luna) - בארכיון המאמרים באתר.
יתרונות:
הרמקול יוצר במה תלת-מימדית ענקית ואתה חש כאילו אתה נמצא בה. אפשר ממש לחוש את התהודה של כלי הנגינה האקוסטים, כגון, פסנתר, כינור, קונטרבס וגיטרה. קולות משוחזרים בצורה מ-ד-ה-י-מ-ה, גם בקטע המקהלה הקצר ששמעתי יכולתי ממש לגעת בזמרים\ות.
חסרונות:
יש אנשים שיטענו שחסר להם קצת בס, אבל לי זה לא ממש הפריע.
סיכום:
כל מה שנותר לי לומר הוא שאני כבר מצפה בכיליון עיניים לפעם הבאה שאשמע את ה-Bella Luna .
אני מאוד נהנה לקרוא את הביקורות שלך איתמר
הרמקול נשמע ממש חלומי!
אם אני לא טועה אלו הרמקולים הכי יקרים שבדקת עד עכשיו נכון?
אתה יודע בכמה בדיוק הם מתומחרים?
אני מציע לך בחום להוסיף את ביקורות המבחנים שלך לביקורת מוצרים של האתר...
זה יעשיר את הפורום ...
ת'אמת שאני לא שמעתי אותו ואני בטוח שהוא מאוד מיוחד..
אך גם אם הוא יהיה הרמקול שאני הכי אוהב מבחינת סאונד יהיה לי מאוד מאוד קשה לחיות איתו מבחינה ויזואלית..
אך כמובן שזה עיניין אינדבידואלי ..
אגב..
זו באמת הפעם הראשונה שהיתלהבת מרמקול באופן כזה ..
האם השידרוג אכן קרב ובא?
Sheffield-Tunes כתב:אני מאוד נהנה לקרוא את הביקורות שלך איתמר
...
תודה
Sheffield-Tunes כתב:אתה יודע בכמה בדיוק הם מתומחרים?
...
עופר_צפריר כתב:מחירם? הוא מעל ל 30K לפי מה שאני זוכר?
...
אני לא סמכות התמחור פה, אבל מחיר חו"ל לדגם ה-diamante מתחיל מ-6600 יורו בתלות בגימור. הדגם ה"פשוט" יותר של ה-Bella Luna עולה 5300 יורו וההבדל העיקרי בינו לבין ה-diamante הוא במבחר הגימורים.
איתמר
האם זה הקנדידט ?
אני חושב שאלו רמקולים מאוד אבל מאוד מיוחדים גם בתצוגה המוסיקלית שלהם וגם במראה שלהם
בשונה מנמר אני היתי חי איתם מצויין.
מקווה שמגיע לך מזל טוב.
נ"ב
הרמקולים הנ"ל לא בפרופורצית המחירים שעליהם דיברת האם אתה מתחיל סיבוב חדש באותה רמת מחירים ???
אתה מתכוון להחליף הגברה או לפחות לבדוק עם ה TEMPEST שלך ???
שוב בהצלחה .
אתה מודע לזה שחלק בילתי ניפרד מהרכישה זה כתיבת מאמר כולל אז תתחיל להקדיש לזה זמן
איתמר כתב:תחנה: מאסטרו אודיו
רמקולים: Duevel Bella Luna diamante
ציוד נלווה:
הגברה: KORA Explorer 150
מקור: Duevel Shuttle
לא אכנס למפרט הטכני ולסוג הרמקול, ניתן לקרוא על כך במאמר על ה-Duevel Venus (אחיו הקטן של ה-Bella Luna) - בארכיון המאמרים באתר.
יתרונות:
הרמקול יוצר במה תלת-מימדית ענקית ואתה חש כאילו אתה נמצא בה. אפשר ממש לחוש את התהודה של כלי הנגינה האקוסטים, כגון, פסנתר, כינור, קונטרבס וגיטרה. קולות משוחזרים בצורה מ-ד-ה-י-מ-ה, גם בקטע המקהלה הקצר ששמעתי יכולתי ממש לגעת בזמרים\ות.
חסרונות:
יש אנשים שיטענו שחסר להם קצת בס, אבל לי זה לא ממש הפריע.
סיכום:
כל מה שנותר לי לומר הוא שאני כבר מצפה בכיליון עיניים לפעם הבאה שאשמע את ה-Bella Luna .
...
איתמר
ממליץ לך בחום לגשת ולשמוע את השטראוס של ויינה אקוסטיק לפני שאתה מקבל החלטות סופיות.
diz1 כתב:איתמר- מעבר לסקירה הקצרה הפעם על כמה הרמקול טוב-מעניין לשמוע מה אתה חושב הדברים הפחות טובים שהרמקול הזה יודע לעשות לטעמך?
...
תראה, אם זה לא היה ברור מהסקירה הקצרה שלי, אז אהבתי מאוד את מה ששמעתי.
כפי שציינתי הרמקול לא יורד מאוד נמוך (אבל לי זה לא מפריע), ושמעתי רמקולים שה-imaging שלהם מפוקס יותר מזה של הבלה-לונה - אבל בסה"כ מדובר פה במשהו מאוד מיוחד.
במידה ותחליט לרכוש את הבלה לונה (שיהיה במזל טוב) הערה קצרה:
המגבר שאיתו בחנת את הבלה לונה (קורה 150 ) הינו מגבר מאוד מאוד רומנטי ביחס למגברך (וביחס למרבית המגברים בקטגוריה זו, שפגשתי)
יכול להיות שכדאי לשקול בדיקה של נורות 6550 על פני ה KT88 , לאור העובדה שהוא יורד עד 40 הרץ ואין צורך ב'משקל והאוטוריטה ' שלהם, יכול להיות שתחושת 'הקסם' תיגבר.