המיקסר הורס תאיכות של הרמקולים ?
הזמנתי תרמקולים B&W685
ותמגבר AS500
עכשיו המטרה שלי זה לשמוע שירים ולשיר קריוקי
עכשיו המוכר שלי אמר שהסוחן שלו אמר שברגע שאני היקנה תמיקסר אז האיכות מהרמקולים תירד בגלל שהרמקולים הם לקולנוע בייתי
וזה ממש לא מומלץ מה אתם אומרים? קיים כזה דבר ? אז אמרתי לו עם זה ככה אז ברגע שאני ישיר אני יחבר תמיקסר וברגע שאני לא ישיר אני ינתק תמיקסר מה הבעיה !
אבל קייםכ זה דבר ? וזה המיקסר שאני אמור לקנות Behringer XENYX 502
עכשיו המוכר עצמו בנוסף רצה בהתחלה שאני אקנה רמקולים אחרים רמקול יחיד כי הם בעצם מיועדים לקריוקי
אבל הבעיה שאני רוצה גם וגם ! 70% שירים %30 אחוז קריוקי
תודה רבה!
ותמגבר AS500
עכשיו המטרה שלי זה לשמוע שירים ולשיר קריוקי
עכשיו המוכר שלי אמר שהסוחן שלו אמר שברגע שאני היקנה תמיקסר אז האיכות מהרמקולים תירד בגלל שהרמקולים הם לקולנוע בייתי
וזה ממש לא מומלץ מה אתם אומרים? קיים כזה דבר ? אז אמרתי לו עם זה ככה אז ברגע שאני ישיר אני יחבר תמיקסר וברגע שאני לא ישיר אני ינתק תמיקסר מה הבעיה !
אבל קייםכ זה דבר ? וזה המיקסר שאני אמור לקנות Behringer XENYX 502
עכשיו המוכר עצמו בנוסף רצה בהתחלה שאני אקנה רמקולים אחרים רמקול יחיד כי הם בעצם מיועדים לקריוקי
אבל הבעיה שאני רוצה גם וגם ! 70% שירים %30 אחוז קריוקי
תודה רבה!
קודם כל תתחדש ותהנה.
המיקסר יכול להשפיע על הסאונד - זה נכון.
באופן עקרוני, ככל שיש פחות רכיבים בין המקור (CD מחשב תקליט או כל דבר אחר) לרמקולים כך יש פחות פגיעה באיכות.
אתה יכול לחבר את המיקסר בחיבור שנקרא tape/monitor בהנחה שקיים במגבר שהזמנת ולהפעיל אותו רק כשאתה רוצה קריוקי.
בהצלחה
המיקסר יכול להשפיע על הסאונד - זה נכון.
באופן עקרוני, ככל שיש פחות רכיבים בין המקור (CD מחשב תקליט או כל דבר אחר) לרמקולים כך יש פחות פגיעה באיכות.
אתה יכול לחבר את המיקסר בחיבור שנקרא tape/monitor בהנחה שקיים במגבר שהזמנת ולהפעיל אותו רק כשאתה רוצה קריוקי.
בהצלחה
מה זה בסטאפ שלי ?
ורגע תרוצה להגיע לי שעם אני מחבר תמגבר ותמקרופון למחשב אז בעצם אני צריך כרטיס קול גם איכותי? ואוא עם זה ככה אז יוצא לי שרשרת רצינית ! אבל זה לא נירא לי הגיוני כי גם שמחברים מערכת קולנע לטלוויזיה אז גם צריך שבטלוויזיה תיהיה איכות קול ברמה גבוה . חשבתי שהמגבר זה בעצם מחליף את הכרטיס קול .
יש לי כרטיס קול שעלה לי בערך 400-500 שקל
ורגע תרוצה להגיע לי שעם אני מחבר תמגבר ותמקרופון למחשב אז בעצם אני צריך כרטיס קול גם איכותי? ואוא עם זה ככה אז יוצא לי שרשרת רצינית ! אבל זה לא נירא לי הגיוני כי גם שמחברים מערכת קולנע לטלוויזיה אז גם צריך שבטלוויזיה תיהיה איכות קול ברמה גבוה . חשבתי שהמגבר זה בעצם מחליף את הכרטיס קול .
יש לי כרטיס קול שעלה לי בערך 400-500 שקל
לא יודע מה זה "צריך".
תלוי בך, באוזן שלך.
אם תהיה מרוצה ממה שיש לך אז לא, אם כן, תקנה כרטיס אחר.
כל רכיב שמחובר הוא בעל השפעה - מי בעל השפעה גדולה יותר ומי פחות.
מחיר הוא לא תמיד פונקציה של איכות.
עצתי לך - חכה עד שתחבר את הכל אחד לשני, תשמע מספר פעמים ואז תחליט האם זה טוב עבורך או לא.
תלוי בך, באוזן שלך.
אם תהיה מרוצה ממה שיש לך אז לא, אם כן, תקנה כרטיס אחר.
כל רכיב שמחובר הוא בעל השפעה - מי בעל השפעה גדולה יותר ומי פחות.
מחיר הוא לא תמיד פונקציה של איכות.
עצתי לך - חכה עד שתחבר את הכל אחד לשני, תשמע מספר פעמים ואז תחליט האם זה טוב עבורך או לא.
DAC הוא ממיר אות מדיגיטלי לאנלוגיasicoan כתב:מה זה DAC?
ואיפה זה נמצא?...
אם אתה מחבר את כרטיס הקול ישירות למגבר הממיר המובנה בכרטיס עושה את ההמרה.
אם תחבר את המחשב לממיר DAC חיצוני הוא יעשה את ההמרה וממנו האות יעבור למגבר.
ממיר DAC אמור לעשות עבודה טובה יותר מכרטיס הקול שלך.
- shigidar
- עוסק בתחום

- תגובות: 434
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
אני ממש מצטער לקרוא את התגובות כאן.
הבן אדם רוצה קריוקי דרך המערכת הביתית שלו שלרוב משמשת לקולנוע ביתי / סטריאו. ניפחתם לו את הראש.
תחבר מיקסר ותתחדש. שים לב שהדגם 502 מכיל רק כניסת מיקרופון בודדת, וגם אין לו אפקטים כגון אקו.( זה נחמד לעשות קריוקי עם אקו)
מיקסר כמו נגן DVD או מחשב או CD או IPHONE או פטיפון או HOT או YES כולם מקורות שמוציאים אות ביציאת LINE OUT אין שום מצב שמקור לא מתאים, מקור זה מקור וכל השאר צריך להתאים אליו. במקרה הספציפי במיקסר ישנם כיוונים שונים ששולטים על הטון וזה אפילו עדיף על מחשב או DVD, לצורך הספציפי.
הבן אדם רוצה קריוקי דרך המערכת הביתית שלו שלרוב משמשת לקולנוע ביתי / סטריאו. ניפחתם לו את הראש.
תחבר מיקסר ותתחדש. שים לב שהדגם 502 מכיל רק כניסת מיקרופון בודדת, וגם אין לו אפקטים כגון אקו.( זה נחמד לעשות קריוקי עם אקו)
מיקסר כמו נגן DVD או מחשב או CD או IPHONE או פטיפון או HOT או YES כולם מקורות שמוציאים אות ביציאת LINE OUT אין שום מצב שמקור לא מתאים, מקור זה מקור וכל השאר צריך להתאים אליו. במקרה הספציפי במיקסר ישנם כיוונים שונים ששולטים על הטון וזה אפילו עדיף על מחשב או DVD, לצורך הספציפי.
shigidar כתב:אני ממש מצטער לקרוא את התגובות כאן.
מיקסר כמו נגן DVD או מחשב או CD או IPHONE או פטיפון או HOT או YES כולם מקורות שמוציאים אות ביציאת LINE OUT אין שום מצב שמקור לא מתאים, מקור זה מקור וכל השאר צריך להתאים אליו. במקרה הספציפי במיקסר ישנם כיוונים שונים ששולטים על הטון וזה אפילו עדיף על מחשב או DVD, לצורך הספציפי....
אבל בתנאי אחד, שאתה תשתתף בצערי על כך שנתקלתי בתגובה שלך.
הבחור משתמש במערכת בעיקר (70%) למוסיקה שמקורה במחשב,
להמליץ לו לחבר את המחשב באמצעות DAC נחשב בעיניך ל"ניפוח ראש" ?
יש לי תחושה שאתה נחמד בפורום כמו בחיים בכלל.
מזל שאתה מסומן בשם וכעוסק בתחום, שאדע ממי להתרחק.