שידורי עידן+ מקרטעים ומגומגמים
-
Avishay1
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 389
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
כבר תקופה שאני מנסה להגיע למצב שאני רואה את שידורי עידן+ מהמחשב וכל פעם משהו אחר משתבש (פעם דונגל שלא עבד, אחרי זה דונגל שלא התאים ל-64Bit, אחרי זה קליטה דפוקה באיזור שלי שנפתרה בעזרת אנטנה חיצונית)
אני ממש מנסה להימנע מקניית ממיר יעודי לעידן+ כי אני מעוניין ליהנות מהגמישות שמתאפשרת בצפיה דרך המחשב לטלוויזיה (הקלטות וכו')
אז אחרי מאמצים מרובים, הצלחתי להפעיל את דונגל ה-USB לשידורי עידן+.
בתחילה ניסיתי להפעיל עם התוכנה שהגיעה עם הדונגל - Blaze HTDV, זה עבד סביר, אבל כל כמה שניות היתה תקיעה של התמונה, כשהסאונד ממשיך לעבוד תקין, התמונה עצמה חתוכה בצדדים ואיכות התמונה לא מדהימה.
ניסיתי להשתמש במדיה פורטל, פה כבר היה שיפור, התמונה פרוסה על המסך בצורה הרבה יותר יפה והעסק רץ לא רע בהתחלה. אך לאחר כמה דקות התמונה התחילה לקרטע, עם המון הפרעות, ממש לא ניתן לצפות ככה בכלום.
מכיוון שעוצמת הקליטה עומדת על 100% ואיכות השידור על 80%, תחושת הבטן שלי מכוונת לאיזושהו בעיית תוכנה/משהו בהגדרות.
יכול להיות שיש קשר לדרייבר לא מתאים?
יש למישהו טיפ/רעיון/עצה? אני עובד על זה כבר שעות על גבי שעות בלי התקדמות ממשית.
אני ממש מנסה להימנע מקניית ממיר יעודי לעידן+ כי אני מעוניין ליהנות מהגמישות שמתאפשרת בצפיה דרך המחשב לטלוויזיה (הקלטות וכו')
אז אחרי מאמצים מרובים, הצלחתי להפעיל את דונגל ה-USB לשידורי עידן+.
בתחילה ניסיתי להפעיל עם התוכנה שהגיעה עם הדונגל - Blaze HTDV, זה עבד סביר, אבל כל כמה שניות היתה תקיעה של התמונה, כשהסאונד ממשיך לעבוד תקין, התמונה עצמה חתוכה בצדדים ואיכות התמונה לא מדהימה.
ניסיתי להשתמש במדיה פורטל, פה כבר היה שיפור, התמונה פרוסה על המסך בצורה הרבה יותר יפה והעסק רץ לא רע בהתחלה. אך לאחר כמה דקות התמונה התחילה לקרטע, עם המון הפרעות, ממש לא ניתן לצפות ככה בכלום.
מכיוון שעוצמת הקליטה עומדת על 100% ואיכות השידור על 80%, תחושת הבטן שלי מכוונת לאיזושהו בעיית תוכנה/משהו בהגדרות.
יכול להיות שיש קשר לדרייבר לא מתאים?
יש למישהו טיפ/רעיון/עצה? אני עובד על זה כבר שעות על גבי שעות בלי התקדמות ממשית.
- adidas1
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 784
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
אהלן,
קודם כל, יש ממירים שמתחברים ל TV ב 150 ש"ח שיעשו לך כל מה שהדונגל שמתחבר למחשב עושה, ז"א הקלטות מוגדרות מראש, EPG, TIMESHIFT וכו'.
לגבי הבעיה שלך, עם איזו מערכת הפעלה אתה? כשהיה לי דונגל השתמשתי ב WINDOWS MEDIA CENTER וזה עבד מצויין. כאשר יש תקיעות בתמונה תפתח את ה TASK MANAGER ותבדוק אם PROCESS כלשהו "חונק" את המעבד או את הזיכרון.
קודם כל, יש ממירים שמתחברים ל TV ב 150 ש"ח שיעשו לך כל מה שהדונגל שמתחבר למחשב עושה, ז"א הקלטות מוגדרות מראש, EPG, TIMESHIFT וכו'.
לגבי הבעיה שלך, עם איזו מערכת הפעלה אתה? כשהיה לי דונגל השתמשתי ב WINDOWS MEDIA CENTER וזה עבד מצויין. כאשר יש תקיעות בתמונה תפתח את ה TASK MANAGER ותבדוק אם PROCESS כלשהו "חונק" את המעבד או את הזיכרון.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
נסה עם הנגן VLC.
-
Avishay1
- חבר פעיל מאוד

ניסיתי איתו, גם הוא בהתחלה עבד ואחרי זה התחיל לגמגם. כמו כן עם המדיה פורטל ראו יותר טוב (כשראו)NegativeIQ כתב:נסה עם הנגן VLC....
כמו שציינתי בהודעה המקורית, אני כבר עובד עם אנטנה אקטיבית. בלעדיה בכלל לא קלטתי כלום.alcd כתב:אנטנה אקטיבית.... ראיתי מלא פעמים באתרי קופונים בממש זול (יותר זול מאיביי לדוגמה)
אם אתה מתכוון להחליף TV בקרוב אז בהרבה TV יש מקלט מונה ממש טוב
או כמו שאמרתי לקנות ממיר חיצוני איכותי...
יכול להיות שמדובר בבעיה של דרייבר או קודקים?!
לא ממש הבנתי אף פעם למה בכלל אני צריך את הקודקים. כיום אני רואה ב-VLC סרטים בכל הפורמטים, בלי שום בעיה.
יכול להיות שהבעיה שלך היא בדונגל עצמו.
שמתי לב בדונגלים הזולים מebay שהם מתחממים מאוד ויכול להיות שאחרי כמה זמן הציף מאבד את הכיוונון שלו.
ברגע שהתדר נאבד לשניה או שיש הפרעה, אחרי כמה זמן VLC קורס, כנראה הוא לא מצליח להתמודד עם הסטרים של המידע הדפוק.
בנוגע לאנטנה, קניתי אנטנה אקטיבית מהאתר קופונים נראה לי que100 או que 101 וראו יותר גרוע מאשר האנטנה הקטנה הפסיבית.
בסוף נמאס לי וקניתי יאגי של סקאל, שיושבת בסלון, עכשיו הקליטה בשני התדרים 26 ו29 עומדת על 100% והאיכות על 85-90.
שמתי לב בדונגלים הזולים מebay שהם מתחממים מאוד ויכול להיות שאחרי כמה זמן הציף מאבד את הכיוונון שלו.
ברגע שהתדר נאבד לשניה או שיש הפרעה, אחרי כמה זמן VLC קורס, כנראה הוא לא מצליח להתמודד עם הסטרים של המידע הדפוק.
בנוגע לאנטנה, קניתי אנטנה אקטיבית מהאתר קופונים נראה לי que100 או que 101 וראו יותר גרוע מאשר האנטנה הקטנה הפסיבית.
בסוף נמאס לי וקניתי יאגי של סקאל, שיושבת בסלון, עכשיו הקליטה בשני התדרים 26 ו29 עומדת על 100% והאיכות על 85-90.
-
Avishay1
- חבר פעיל מאוד

יש טלוויזיה :)
תודה לכל העוזרים, אחרי ששברתי את הראש וניסיתי לדבג את העסק מכל מיני כיוונים, לבסוף רואים את שידורי עידן+.
מסתבר שהבעיה היתה טריוויאלית לחלוטין. קליטה!
הייתי בטוח שעם אנטנה אקטיבית הכל יעבוד בפשטות.
האנטנה האקטיבית היתה ממוקמת מחוץ לבית צמוד לקיר החיצוני לכיוון צפון וזה לא עבד.
בסוף קניתי כבל ארוך, הרחקתי אותה מהקיר, תליתי אותה על העץ בחצר, וגם אז רק בזוית מסויימת קולטים טוב. מספיק שקצת משחקים עם הזוית הקליטה משתבשת ואיכות התמונה נפגעת משמעותית.
לא ציפיתי שהממיר יהיה עד כדי כך רגיש להבדלים קטנים בקליטה ולכן לא השקעתי מספיק בלנסות לשפר את הקליטה, בפרט שהתוכנה הראתה 100% עוצמת קליטה ו-80% איכות קליטה.
מסתבר שהבעיה היתה טריוויאלית לחלוטין. קליטה!
הייתי בטוח שעם אנטנה אקטיבית הכל יעבוד בפשטות.
האנטנה האקטיבית היתה ממוקמת מחוץ לבית צמוד לקיר החיצוני לכיוון צפון וזה לא עבד.
בסוף קניתי כבל ארוך, הרחקתי אותה מהקיר, תליתי אותה על העץ בחצר, וגם אז רק בזוית מסויימת קולטים טוב. מספיק שקצת משחקים עם הזוית הקליטה משתבשת ואיכות התמונה נפגעת משמעותית.
לא ציפיתי שהממיר יהיה עד כדי כך רגיש להבדלים קטנים בקליטה ולכן לא השקעתי מספיק בלנסות לשפר את הקליטה, בפרט שהתוכנה הראתה 100% עוצמת קליטה ו-80% איכות קליטה.