M2TECH HI FACE TWO
יש חילוקי דעות בנושא. חלק טוענים שזה שטויות ואין בזה צורך, וחלק טוענים שזה שינה להם את המערכת.במידה וללוח אם יש כבר SPDIF OUT זה לא אותו הדבר בדיוק?...
כדאי שתנסה להשיג את המוצר לבדיקה, ופשוט תבדוק בעצמך.
מה זה EVO POWER SUPPLY?
אני ראיתי רק את המחבר USB הזה לSPDIF.
זו החברה היחידה שמייצרת את המוצר הנ"ל?
מי יתן לי את זה לבדיקה... כמה בכלל זה עולה?
ואיך בדיוק זה תורם אם זה מספק יציאה אופטית מהUSB, וברמקולים עצמם יש רק יציאת PL 3.5". אני צריך בשביל זה רסיבר סטריאו לא?
אני ראיתי רק את המחבר USB הזה לSPDIF.
זו החברה היחידה שמייצרת את המוצר הנ"ל?
מי יתן לי את זה לבדיקה... כמה בכלל זה עולה?
ואיך בדיוק זה תורם אם זה מספק יציאה אופטית מהUSB, וברמקולים עצמם יש רק יציאת PL 3.5". אני צריך בשביל זה רסיבר סטריאו לא?
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
זו לא החברה היחידה. אני יודע שגם בל קנטו מייצרת כזה דבר, אבל הוא כבר יקר יותר. מעבר לזה, זה לא מספק יציאה אופטית, אלא קואקס. הטענה היא שהחיבור המובנה פחות איכותי ושקט מזה של ההייפייס.
מה הסטאפ שלך? אם אתה עובד עם PL, סיכוי מאוד גבוה שהסטאפ שלך לא ברמה מספיק גבוה (ואל תיקח את זה בצורה שלילית, יש כאלו שמשקיעים עשרות ומאות אלפים בתחום) בכדי להצדיק את הקנייה.
מה הסטאפ שלך? אם אתה עובד עם PL, סיכוי מאוד גבוה שהסטאפ שלך לא ברמה מספיק גבוה (ואל תיקח את זה בצורה שלילית, יש כאלו שמשקיעים עשרות ומאות אלפים בתחום) בכדי להצדיק את הקנייה.
- ran_carney
-
- חבר ותיק

זאת אומרת שיש דברים יותר דחופים מאשר ההייפייס. אפשר לקנות מגבר סטריאו איכותי קודם. או דאק. למערכת קולנוע ביתי ההייפייס לא יעשה שום דבר.Efi222 כתב:מה זאת אומרת לא ברמה מספיק גבוה?
זה המצב הנוכחי, אתה יודע... אבל תמיד אני פתוח לשדרוגים
חשבתי שזה יכול להיות נחמד למערכת קולנוע שאני רוכש וגם לשמיעה של מוזיקה רגילה...
שאלתי כבר בפוסט הקודם, מה הרכב הסטאפ שלך?
- ran_carney
-
- חבר ותיק

איזה ציוד יש לך. איזה מגבר, איזה דאק. האם יש לך מגבר סטריאו או רק מגבר קולנוע ביתי? אילו רמקולים יש לך?
ההייפייס משפר את היציאה המובנית של ה-USB שיש במחשב בחיבור ל-DAC. אין קשר בין ההייפייס לבין רסיבר ק"ב.
אם אתה מחבר את ה-SPDIF לרסיבר ק"ב, אין שום טעם שהוא בקניית היפייס. אתה יכול כמובן לבדוק את זה, אבל אני בספק מאוד גדול אם יהיה שיפור. גם אם, סביר מאוד להניח שתוכל לחסוך את ה-600 ש"ח האלו (בערך) ולהשקיע אותם בשדרוג עתידי כזה או אחר.
ההייפייס משפר את היציאה המובנית של ה-USB שיש במחשב בחיבור ל-DAC. אין קשר בין ההייפייס לבין רסיבר ק"ב.
אם אתה מחבר את ה-SPDIF לרסיבר ק"ב, אין שום טעם שהוא בקניית היפייס. אתה יכול כמובן לבדוק את זה, אבל אני בספק מאוד גדול אם יהיה שיפור. גם אם, סביר מאוד להניח שתוכל לחסוך את ה-600 ש"ח האלו (בערך) ולהשקיע אותם בשדרוג עתידי כזה או אחר.
כרגע יש לי רק את הרמקולים 2.1 Soundstick2 של הרמן קרדון
בימים הקרובים אני ארכוש רסיבר 5.1/7.1 + רמקולים איכותיים.
מה הקשר בין הHIFACE לDAC?
לפי מה שקראתי, כרטיס הקול הפנימי האון בורד הוא לא איכותי בהשוואה לSPDIF שמספק הHIFACE...
בימים הקרובים אני ארכוש רסיבר 5.1/7.1 + רמקולים איכותיים.
מה הקשר בין הHIFACE לDAC?
לפי מה שקראתי, כרטיס הקול הפנימי האון בורד הוא לא איכותי בהשוואה לSPDIF שמספק הHIFACE...
- ran_carney
-
- חבר ותיק

לצורך ק"ב זה לא רלוונטי, כי הפיענוח של הפורמטים מתבצע ברסיבר ק"ב שלך.
מה התקציב המיועד לרכישה של הרסיבר והרמקולים האיכותיים, ברשותך?
לפי מה שאתה מספר, חד משמעית - אין הצדקה ו/או צורך ברכישת היפייס במקרה שלך.
דוגמא למה משמש ההייפייס:
http://www.hifimusic.co.il/%D7%A1%D7%A7 ... t3817.html
דוגמא למה משמש ההייפייס:
http://www.hifimusic.co.il/%D7%A1%D7%A7 ... t3817.html
לא הבנתי לצעריran_carney כתב:לצורך ק"ב זה לא רלוונטי, כי הפיענוח של הפורמטים מתבצע ברסיבר ק"ב שלך.
דוגמא למה משמש ההייפייס:
http://www.hifimusic.co.il/%D7%A1%D7%A7 ... t3817.html...
לפי מה שהבנתי, כרטיס הקול המובנה במחשב (הon board) שמספק יציאה אנלוגית PL / היציאה הדגיטילית המובנית SPDIF לא איכותית כמו זה שמספק המוצר EVO HIFACE
לא הבנתי למה הם מחברים את הEVO HIFACE לממיר שממיר מדיגיטלי לאנלוגי ׁDACׂ
התקציב? אמרתי שעדיף שלא אעבור את ה5000 ש"ח.
הדרישות הן תמיכה בפורמטים החדשים DTS-HD לדוגמא, 3D, וbluetooth
יש שרשור פתוח http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 10#1808610
- ran_carney
-
- חבר ותיק

האמת שלא אמרת, זו פעם ראשונה שאתה מגדיר תקציב. רק בפוסט השני, שמן הסתם לא ביקרתי בו 
5000 ש"ח לכל הסטאפ זה חביב במאוד.
בקיצור, עזוב דאק, עזוב הייפייס. בתקציב שלך תתרכז בסט סטליטיים ורסיבר ק"ב וסע לשלום!
בקיצור, עזוב דאק, עזוב הייפייס. בתקציב שלך תתרכז בסט סטליטיים ורסיבר ק"ב וסע לשלום!
שרשמתי "אמרתי" התכוונתי כאילו שהגדרתי את זה עם עצמיran_carney כתב:האמת שלא אמרת, זו פעם ראשונה שאתה מגדיר תקציב. רק בפוסט השני, שמן הסתם לא ביקרתי בו
בקיצור, עזוב דאק, עזוב הייפייס. בתקציב שלך תתרכז בסט סטליטיים ורסיבר ק"ב וסע לשלום!...
לא שרשמתי כאילו ע"ג השרשור.
סטליטיים?
ולמה לעזוב? אשמח דווקא להבין ובמידת הצורך לרכוש
- ran_carney
-
- חבר ותיק

סטליטיים - רמקולים לוויניים - רמקולים קטנים.
לדוגמא:

למה לעזוב? כי את ההייפייס קונים לצורך שיפור איכות יציאת ה-USB המובנית במחשב לצורך אודיו היי אנד. לא רלוונטי בכלל בכלל לקולנוע ביתי, שאת זה אתה מחפש.
לדוגמא:

למה לעזוב? כי את ההייפייס קונים לצורך שיפור איכות יציאת ה-USB המובנית במחשב לצורך אודיו היי אנד. לא רלוונטי בכלל בכלל לקולנוע ביתי, שאת זה אתה מחפש.
למה זה לא רלוונטי לקולנוע ביתי? אתה מתכוון שזה רק למוזיקה?ran_carney כתב:סטליטיים - רמקולים לוויניים - רמקולים קטנים.
לדוגמא:
למה לעזוב? כי את ההייפייס קונים לצורך שיפור איכות יציאת ה-USB המובנית במחשב לצורך אודיו היי אנד. לא רלוונטי בכלל בכלל לקולנוע ביתי, שאת זה אתה מחפש....
בנוגע לרמקולים הללו - יש כאלו שמתחברים בBT לרסיבר?
- ran_carney
-
- חבר ותיק

כן. זה רלוונטי רק למוזיקה. לקולנוע ביתי זה לא עושה הבדל.
לגבי רמקולים אלחוטיים אני כבר לא יודע לענות לך, שאל שוב בפוסט הרלוונטי בפורום ק"ב. בהצלחה!
לגבי רמקולים אלחוטיים אני כבר לא יודע לענות לך, שאל שוב בפוסט הרלוונטי בפורום ק"ב. בהצלחה!
שאתה מתכוון רק למוזיקה - צריך רמקולים איכותיים וגם רסיבר סטריאו?ran_carney כתב:כן. זה רלוונטי רק למוזיקה. לקולנוע ביתי זה לא עושה הבדל.
לגבי רמקולים אלחוטיים אני כבר לא יודע לענות לך, שאל שוב בפוסט הרלוונטי בפורום ק"ב. בהצלחה!...
ברמקולים הקיימים יש רק יציאה של 3.5" אוזניות רגיל
תודה.
- ran_carney
-
- חבר ותיק

לא יודע אילו רמקולים יש לך כרגע. תלוי אם הם מגיעים כחלק מסט עם מגבר או שהם עצמם מוגברים.
לגבי רסיבר סטריאו או רסיבר ק"ב, תלוי בך, בצרכים שלך וברמה שאתה שואף להגיע אליה בסופו של דבר. ברסיבר ק"ב יש פשרה שבאמת הסטריאו ביחד למגבר ייעודי לסטריאו. כך או אחרת, אתה צריך לרדת מההייפייס ולפתוח שרשור מתאים באחד מהפורומים הרלוונטיים. בין אם ק"ב או סטריאו ושם יעזרו לך להגיע לכיוו הנכון עבורך.
לגבי רסיבר סטריאו או רסיבר ק"ב, תלוי בך, בצרכים שלך וברמה שאתה שואף להגיע אליה בסופו של דבר. ברסיבר ק"ב יש פשרה שבאמת הסטריאו ביחד למגבר ייעודי לסטריאו. כך או אחרת, אתה צריך לרדת מההייפייס ולפתוח שרשור מתאים באחד מהפורומים הרלוונטיים. בין אם ק"ב או סטריאו ושם יעזרו לך להגיע לכיוו הנכון עבורך.