מבקש חוות דעת מהירה על רמקולים חיצוניים של Pure Acoustics דגם PX266
-
molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7041
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1461 פעמים
שלום לכולם
אני חושב לקנות רמקולים לגינה מציעים לי את הרמקולים הללו במחיר טוב יחסית למחירם בזאפ.
אני צריך להחליט עד מחר 3/1/13 בצהריים
קיבלתי חוות דעת מאוד סותרות לגבי הרמקולים הללו מבחינת איכות למרות שבהדגמה מאוד "חפיפניקית" הם נשמעו לא רע.
יש לי היום שני רמקולים ישנים שהבאתי מארה"ב כמובן תוצרת סין שמשרתים אותי כבר כעשור ואני חש בדגדוג השדרוג.
מישהו יכול להאיר את עיני על החברה בכלל ועל הגדם הזה בפרט?
אני יודע שהאוזן שלי תגיד את חוות הדעת הטובה ביותר אבל כאמור אין לי אפשרות לשמוע אותם בהדגמה רצינית והשוואתית. ואם יש פה דיל טוב אני לא רוצה לפספס אותו
תודה לכל העונים.
אני חושב לקנות רמקולים לגינה מציעים לי את הרמקולים הללו במחיר טוב יחסית למחירם בזאפ.
אני צריך להחליט עד מחר 3/1/13 בצהריים
קיבלתי חוות דעת מאוד סותרות לגבי הרמקולים הללו מבחינת איכות למרות שבהדגמה מאוד "חפיפניקית" הם נשמעו לא רע.
יש לי היום שני רמקולים ישנים שהבאתי מארה"ב כמובן תוצרת סין שמשרתים אותי כבר כעשור ואני חש בדגדוג השדרוג.
מישהו יכול להאיר את עיני על החברה בכלל ועל הגדם הזה בפרט?
אני יודע שהאוזן שלי תגיד את חוות הדעת הטובה ביותר אבל כאמור אין לי אפשרות לשמוע אותם בהדגמה רצינית והשוואתית. ואם יש פה דיל טוב אני לא רוצה לפספס אותו
תודה לכל העונים.
-
molvy
- חבר מכור קשה

השתיקה רועמת......
מישהו? משהו? אולי מעט איפורמציה? המלצה או קטילה יתקבלו בתודה
מישהו? משהו? אולי מעט איפורמציה? המלצה או קטילה יתקבלו בתודה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
molvy
- חבר מכור קשה

הם מתומחרים בכל האתרים בסביבות 2500 ש"ח והציעו לי אותם ב 750 כך שעל פניו זה נראה לא רע.
כפ שכתבת בגינה קשה להיות אודיופילי.
שאלתי כדי להבין אם המוצר הוא *** או מוצר נורמאלי ועל זה לא ממש קיבלתי תשובה.
בכול אופת מרטין תודה על התשובה
כפ שכתבת בגינה קשה להיות אודיופילי.
שאלתי כדי להבין אם המוצר הוא *** או מוצר נורמאלי ועל זה לא ממש קיבלתי תשובה.
בכול אופת מרטין תודה על התשובה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
המוצר הוא תכנון של חברת Pure Acoustic שבבעלות אותם הבעלים של חברת סיריוס אלקטרוניקה. Pure Acoustics היא חברה שמשרדיה נמצאים בארה"ב ומוכרת בעשרות מדינות מסביב לעולם. המוטו של החברה הוא לייצר מוצרים במחיר ללא תחרות ובאיכות בניה טובה. הייצור הוא בסין עם בקרת איכות ישראלית (ישראלים שנמצאים שם).
כמו שאמרתי, זה מוצר עם VALUE FOR MONEY שקשה להתמודד איתו, פשוט כי אין ממש אלטרנטיבות במחירים שלהם.
לא חושב שמישהו מתכנן שהם יתמודדו על האוזן האודיופילית בהכרח, אולם הם בהחלט נשמעים טוב למחיר שלהם.
במחיר שקיבלת, לא חושב שיש בכלל התלבטות.
כמו שאמרתי, זה מוצר עם VALUE FOR MONEY שקשה להתמודד איתו, פשוט כי אין ממש אלטרנטיבות במחירים שלהם.
לא חושב שמישהו מתכנן שהם יתמודדו על האוזן האודיופילית בהכרח, אולם הם בהחלט נשמעים טוב למחיר שלהם.
במחיר שקיבלת, לא חושב שיש בכלל התלבטות.