צריכה עזרה בתכנון דירה מקבל לקולנוע ביתי פלוס מקרן 3d בהקדם

איך משהו עובד? למה זה ככה?
שלח תגובה
roei3gs פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 370
שם מלא: רועי
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #1 

בשעה טובה קניתי בית חדש מקבלן עוד שבוע הם כבר יוצקים את התיקרה אז רציתי את עזרתכם בתכון נכון שאני לא יצטרך אחר כך לחצוב בקיר סתם ,

אני יתחיל במה ביקשתי שיעשו ואתם תגידו לי מה צריך לעשות ומה אולי לבטל

אני מעוניין במקרן תלת מימד כנראה optoma hd33 ומסך למקרן חשמלי
עכשיו כמה שאלות חשובות מה המרחק שהמקרן צריך להיות לקיר של הסלון לקבלת תמונה חדה וגדולה,
טיזה שרשור מומלץ להשתמש להעברת כבל hdmi מהמחשב למקרן?
ביקשתי שיעשו לי נקודת חשמל במיקום המקרן , ונקודת חשמל במיקום שאמור להיות המסך חשמלי,
אני עושה נקודת חשמל רגילות נכון?
ביקשתי שיעשו נקודות לרמקולים ל5.1
תעזרו לי בבקשה אני צריך תשובה בהקדם תודה מראש לעוזרים,

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

רועי שלום.
בשביל לקבל פרופורציות חדר ולקבל ייעוץ מאנשי מקצוע צריך שאותו איש מקצוע יראה את התוכנית וימקם בשטח את כל האביזרים הנדרשים לצורך בניית חדר קולנוע ייעודי או מערכת קולנוע בסלון.

על גבי דפי הפורום לא תוכל לקבל מידע מלא שאתה זקוק ואם תתן לקבלן מידות לא נכונות אתה אלול לסבך את עצמיך כאשר יגיע זמן ההתקנה.
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

roei3gs פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

אני עדיין מעדיף לקבל מידע על גבי הפורום בשביל זה הוא קיים להתיעץ ולקבל מידע העלתי לפה תוכנית של הסלון בבית אני בטוח שזה יעזור יותר ושוב תודה מראש לעוזרים

[imgbig]http://up360.siz.co.il/up1/0ux4dddzqouo.jpg[/imgbig]

242ariel242
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 701
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #4 

אוסיף לדבריו הנכונים של JEXY שבנוסף לדברים הנ"ל,אתה קודם כל צריך לדעת מה הולך להיות במערכת הקולנועית שלך..

יש דברים שמאוד משנים כמו איזה סוג רמקולים אתה מתכנן להתקין..רצפתיים או סאטאלייטים?..כי אתה בוודאי מבין שאם אתה מכוון לרצפתיים אז אין טעם לעשות את נקודת הרמקול בגובה התקרה כמעט כמו שקבלנים אוהבים לעשות.

עוד דברים שיש לקחת בחשבון הם איפה לדוגמא יהיה הרסיבר..איפה המקור וכו' במקרה של מחשב לדוגמא.

אני אישית בהשחלות ארוכות,שם צינור חלק ולא שרשורי,והסיבה ברורה..
זה אמנם מסורבל יותר לקיבוע והוא פחות גמיש אבל ברגע שהקיר סגור ואתה משחיל את הכבל להנאתך בלי מאמץ,אתה מבין למה זה היה שווה.

לדעתי אם זה לא אפשרי שיבוא אדם שמתמחה אז נסה לפחות להכנס לחדר ולנסות לצייר בראש או על דף איזשהיא סקיצה מה הולך להיות בחדר לפרטי פרטים..נסה להביא את הכל בחשבון..חשמל,מקורות,רמקולים..איך לחסוך חציבות..אולי יהיו מקרים שיהיה עדיף לפצל חציבה לדוגמא.

יש חוץ מזה כללים ברורים כמו שכבל הזנת מתח לא יהיה צמוד או קרוב לכבל אות או רמקולים.וכל המרחיק הרי זה משובח

תזכור תמיד להגזים למעלה בקוטר הצינור שאתה הולך לשים בקיר..אם אתה צריך קוטר פנימי 30מ"מ לדוגמא למספר כבלים מסוים,שים 50..
אי אפשר לדעת מה יהיה בבוא הזמן ומה ישתנה ומה תצטרך להעביר שם.הדבר האחרון שאתה רוצה זה כבל בודד שפשוט לא יכל להיכנס והורס לך את כל מה שתכננת ביזע רב.ובמילא אחרי שהקיר סגור זה לא מעניין אף אחד.אתה פשוט מתכנן לעתיד..למקרה ש..

אם תתאמץ ותתן לנו איזשהיא סקיצה של החדר ואיפה הולך להיות כל דבר זה יעזור לנו לעזור לך..

אנסה גם לענות על השאלות שלך..
לגבי השאלה הראשונה..ניתן למצוא באתרים כמו projectorcentral, מחשבוני הקרנה לדגם של המקרן שלך שיתנו לך אינדיקציה בקירוב לדבי עוצמת הארה וגיין שיהיה לו טוב יותר או פחות.

לגבי איזה שרשור כבר עניתי מקודם לא?...חח

מבחינת נקודות החשמל הן נקודות חשמל רגילות לכל דבר..אם אתה מעוניין בטריגר של המסך אז תצטרך לדאוג גם לזה...

בהצלחה ויום טוב!.
נערך לאחרונה על ידי 242ariel242 ב 03/01/2013 20:59, נערך פעם 1 בסך הכל.

roei3gs פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

תודה על התשובה המהירה האמת שהכנתי כבר סקיצה והרמקולים יהיו ריצפתיים יש לי מגבר של ימאהה לא רע בכלל ורמקולים גם סבבה 5.1 מקרן אני מתכנן על optoma hd 33 שמעתי שהוא מצוין ב 3d ביחס למחיר , בנוגע לשרור תודה תשובה מצוינת ונכונה

רמקולים סראונד מיקמתי בצדדים בכניסה למרפסת ובקיר השמאלי שיהיו קצת מאחורי הראש כי לשים בקיר האחורי לגמרי זה לא יפה, שני ריצפתיים בפינות של הקיר כמו שרואים בתמונה את מיקום המסך שם ישב הרסיבר 4 מטר סבבה למקרן נכון ?

242ariel242
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 701
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #6 

4 מטרים זה מעולה.
רק חבל שלא רואים את התמונה..חחחח

roei3gs פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד