מה ההטבה הכי שווה שקיבלתם מהוט/יס ?
איזה הטבה או מבצע הכי שווה קיבלתם אי פעם מהוט או יס ?
ההטבה הכי מיוחדת שאני קיבלתי מהוט זה ממיר HD חינם לכל החיים ואשכרה כתוב ככה בתקנון של המבצע: "הלקוח יהיה זכאי לקבלת ממיר +HOT HD אחד בהשאלה, ללא פיקדון, לכל החיים."
מה שלכם ?
ההטבה הכי מיוחדת שאני קיבלתי מהוט זה ממיר HD חינם לכל החיים ואשכרה כתוב ככה בתקנון של המבצע: "הלקוח יהיה זכאי לקבלת ממיר +HOT HD אחד בהשאלה, ללא פיקדון, לכל החיים."
מה שלכם ?
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
nerya40 כתב:איזה הטבה או מבצע הכי שווה קיבלתם אי פעם מהוט או יס ?
מה שלכם ?...
יש לזה הוכחה?
http://srv1.jpg.co.il/5/50e4728773051.jpguh99 כתב:nerya40 כתב:איזה הטבה או מבצע הכי שווה קיבלתם אי פעם מהוט או יס ?
מה שלכם ?...
יש לזה הוכחה?...
אני רק רוצה לציין שהמבצע הזה לא קיים יותר וגם שהוא היה אני בין היחידים שהצטרפתי אליו.
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 181 פעמים
אני קיבלתי זוג כרטיסי קולנוע בחינם לקולנוע (יס פלאנט) כמתנה לאחר 11 שנים בYES.
סוג של הטבה
סוג של הטבה
- uh99
- חבר מביא חבר

שפוnerya40 כתב:http://srv1.jpg.co.il/5/50e4728773051.jpguh99 כתב:nerya40 כתב:איזה הטבה או מבצע הכי שווה קיבלתם אי פעם מהוט או יס ?
מה שלכם ?...
יש לזה הוכחה?...
אני רק רוצה לציין שהמבצע הזה לא קיים יותר וגם שהוא היה אני בין היחידים שהצטרפתי אליו....
על איזה מחיר אנחנו מדברים ?
על איזה מחיר אתה מדבר ?uh99 כתב:שפוnerya40 כתב:http://srv1.jpg.co.il/5/50e4728773051.jpguh99 כתב:nerya40 כתב:איזה הטבה או מבצע הכי שווה קיבלתם אי פעם מהוט או יס ?
מה שלכם ?...
יש לזה הוכחה?...
אני רק רוצה לציין שהמבצע הזה לא קיים יותר וגם שהוא היה אני בין היחידים שהצטרפתי אליו....
על איזה מחיר אנחנו מדברים ?...
- uh99
- חבר מביא חבר

כדי לקבל הטבה אתה צריך להיות מינוי במחיר מופגע
חחח ממש לא. כמות ההטבות שהצלחתי להוציא מהם היא אדירה:uh99 כתב:כדי לקבל הטבה אתה צריך להיות מינוי במחיר מופגע...
יש לי טריפל פלטינום (כל חבילות הערוצים כולל HD, תשתית 100 מגה וקו טלפון ללא הגבלה) ב- 299 ש"ח לחודש.
2 ממירי Magic HD ללא עלות, 2 ממירי Magic ללא עלות, 2 ממירי HD ללא עלות ועוד ממיר VOD ללא עלות.
שירות VOD חינם לשנתיים.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
נשמע כמו הצעה ממש שווה - אבל אני קיבלתי הצעה אפילו יותר שווה: 6 ערוצי טלויזיה + כמה ערוצי רדיו ב-0₪ לחודש ללא הגבלת זמן. לא חושב אפילו על שום הצעה אחרת.nerya40 כתב: חחח ממש לא. כמות ההטבות שהצלחתי להוציא מהם היא אדירה:
יש לי טריפל פלטינום (כל חבילות הערוצים כולל HD, תשתית 100 מגה וקו טלפון ללא הגבלה) ב- 299 ש"ח לחודש.
2 ממירי Magic HD ללא עלות, 2 ממירי Magic ללא עלות, 2 ממירי HD ללא עלות ועוד ממיר VOD ללא עלות.
שירות VOD חינם לשנתיים....
אני אגיד לך מה, אתה שכחת שהשקעת על הממיר הזה בערך 400 שקל וכנראה יש לך רק טלוויזיה אחת.NegativeIQ כתב:נשמע כמו הצעה ממש שווה - אבל אני קיבלתי הצעה אפילו יותר שווה: 6 ערוצי טלויזיה + כמה ערוצי רדיו ב-0₪ לחודש ללא הגבלת זמן. לא חושב אפילו על שום הצעה אחרת.nerya40 כתב: חחח ממש לא. כמות ההטבות שהצלחתי להוציא מהם היא אדירה:
שירות VOD חינם לשנתיים.......
אבל אם בבית מסוים יש 7 טלוויזיות וצריך שלכולם יהיה ממיר זה יוצא השקעה של 2800 שקל.
הממיר שלך תומך ב- HD ? גם אם כן אין לך איך לנצל את האופציה הזאת.
הממיר שלך תומך ב- VOD ? כנראה שלא.
הממיר שלך בעל יכולות הקלטה ? דורש השקעה נוספת של כסף ואתה יכול בפועל להקליט מבחר ערוצים מצומצם ביותר.
שירות StartOver ? שירותים מתקדמים אחרים ? תמיכה בממיר אם הוא מתקלקל ? מה קורה אם אין לך קליטה טובה בעיר מגוריך ?
ועכשיו נדבר גם על הערוצים, יש ילדים בבית מה הם אמורים בדיוק לראות ? ערוץ חינוכית ? אנשים רוצים לראות ערוצי ספורט, ערוצי סרטים, ערוצי סדרות ועוד.
אז נכון יש אנשים שלא רואים כל כך הרבה טלוויזיה וצריכים אולי מדי פעם לצפות בערוץ 22 או 10 והכל יש להם באינטרנט ואני גם מהסוג הזה של האנשים. אבל הבעיה היא שלאותם אנשים יש גם משפחה שלה זה לא תמיד מתאים. אני לא אגיד לאמא שלי להוריד סדרות מערוץ ויוה מטורנטים ולהדביק תרגומים. אני לא אגיד לאבא שלי להתחיל להוריד סרטים באיכות HD מהאינטרנט ולסבך אותו עם כתוביות בעברית ולהתחיל להזרים את הסרט מהמחשב לטלוויזיה וקיצר זה לא מתאים לכולם במיוחד לא למשפחות.
נשאלת השאלה איך?nerya40 כתב:חחח ממש לא. כמות ההטבות שהצלחתי להוציא מהם היא אדירה:uh99 כתב:כדי לקבל הטבה אתה צריך להיות מינוי במחיר מופגע...
כל זה באיומי התנתקות?
נערך לאחרונה על ידי TheMaster ב 08/01/2013 12:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
מצטרף לשאלה.
בכל אופן אני עשיתי את המבצע הנוכחי שלהם של הפלטינום עם חודש ראשון חינם, אבל התקנה 300 ש"ח. לאחר-מכן 339 לחודש עם מג'יק HD ומג'יק רגיל, קיבלתי גם VOD ל-3 חודשים ללא תוספת תשלום והוספתי עוד 10 ש"ח כדי לקבל מג'יק HD נוסף.
בכל אופן אני עשיתי את המבצע הנוכחי שלהם של הפלטינום עם חודש ראשון חינם, אבל התקנה 300 ש"ח. לאחר-מכן 339 לחודש עם מג'יק HD ומג'יק רגיל, קיבלתי גם VOD ל-3 חודשים ללא תוספת תשלום והוספתי עוד 10 ש"ח כדי לקבל מג'יק HD נוסף.
- NofarBracha
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
אני על 11 שנה בחברת yes קיבלתי ממיר yesMaxTotal .. (ממיר+שלט כמובן) וההתקנה היתה על חשבונם 
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
nerya40 כתב:חחח ממש לא. כמות ההטבות שהצלחתי להוציא מהם היא אדירה:uh99 כתב:כדי לקבל הטבה אתה צריך להיות מינוי במחיר מופגע...
שלום,
לא יודע איך השגת את זה, אבל מדובר במחיר נהדר.
המחיר הרשמי לטריפל פלטינום הוא 383 שקלים לחודש, וזה גם מה שאני משלם.
לעומת זאת, קיבלתי חינם את ערוצי הספורט 1-2 למשך שנה.
הטבה מאוד משמעותית, עבור אלה שממילא נוהגים להזמין ערוצים אלו!
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
הוצאתי על הממיר שלי 400₪ לפני כ-5 שנים, מאז שום אגורה נוספת. גם אם היו לי 7 טלויזיות אז ממירים לכולם זה עדיין פחות משנה מנוי יחסית בסיסי בהוט / יס. הממיר אמנם לא מכיל תכני HD אבל בהתחשב בזה שהטלויזיה היא CRT ''21 בת 10 שנים לפחות זה פחות משמעותי בעינייnerya40 כתב: אני אגיד לך מה, אתה שכחת שהשקעת על הממיר הזה בערך 400 שקל וכנראה יש לך רק טלוויזיה אחת.
אבל אם בבית מסוים יש 7 טלוויזיות וצריך שלכולם יהיה ממיר זה יוצא השקעה של 2800 שקל.
הממיר שלך תומך ב- HD ? גם אם כן אין לך איך לנצל את האופציה הזאת.
הממיר שלך תומך ב- VOD ? כנראה שלא.
הממיר שלך בעל יכולות הקלטה ? דורש השקעה נוספת של כסף ואתה יכול בפועל להקליט מבחר ערוצים מצומצם ביותר.
שירות StartOver ? שירותים מתקדמים אחרים ? תמיכה בממיר אם הוא מתקלקל ? מה קורה אם אין לך קליטה טובה בעיר מגוריך ?
ועכשיו נדבר גם על הערוצים, יש ילדים בבית מה הם אמורים בדיוק לראות ? ערוץ חינוכית ? אנשים רוצים לראות ערוצי ספורט, ערוצי סרטים, ערוצי סדרות ועוד.
אז נכון יש אנשים שלא רואים כל כך הרבה טלוויזיה וצריכים אולי מדי פעם לצפות בערוץ 22 או 10 והכל יש להם באינטרנט ואני גם מהסוג הזה של האנשים. אבל הבעיה היא שלאותם אנשים יש גם משפחה שלה זה לא תמיד מתאים. אני לא אגיד לאמא שלי להוריד סדרות מערוץ ויוה מטורנטים ולהדביק תרגומים. אני לא אגיד לאבא שלי להתחיל להוריד סרטים באיכות HD מהאינטרנט ולסבך אותו עם כתוביות בעברית ולהתחיל להזרים את הסרט מהמחשב לטלוויזיה וקיצר זה לא מתאים לכולם במיוחד לא למשפחות....
יש לי את ה-VOD הכי טוב שיש, קוראים לו האינטרנט. יש אפשרות הקלטה, זה אמנם דורש רכישת דיסק קשיח אבל זה שוב תשלום חד-פעמי ולא כרוך בתשלום חודשי כלשהו, ובוא לא נשכח שאפשר לסמוך שהתוכן המוקלט יישאר שם, שאף אחד לא יוכל פתאום למחוק לי אותו וכמובן שהוא לא מוצפן ואני יכול להעביר אותו למחשב או לצרוב ל-DVD אם אני רוצה. כדי לעשות את זה בהוט / יס אתה צריך להתעסק עם CAM-ים למיניהם ולנסות להשיג כרטיסים מסויימים שעובדים איתם.
לא שמעתי אי-פעם על ממיר עידן+ שהתקלקל, אלא אם התקינו בו עדכון קושחה דפוק. בעידן+ גם יש את היתרון שאף אחד לא מתקין לך דברים מרחוק בלי ההסכמה שלך. אם בכל אופן משהו מתקלקל, אפשר היום להשיג ממיר חדש ב-100₪, אז פשוט זורקים לפח (או עדיף, למחזור) וקונים חדש. לגבי קליטה, לא יודע, אצלי הקליטה מצויינת.
בקשר לתכנים, ערוץ החינוכית עד 17:00 בערך הוא ערוץ ילדים לכל דבר. לגביי בכל אופן אני באמת צריך את הטלויזיה בעיקר לראות חדשות בערב. אם אני רוצה סרט או סדרה מסויימת לרוב זה קיים באינטרנט (ואפילו ההורים שלי יודעים איך למצוא שם דברים) ובכלל ממה שזכור לי מהתקופה שהייתי מנוי אצל אחת החברות האלו יש לך עשרות ערוצים שמכילים לרוב שידורים חוזרים של דברים שכבר ראית וברוב המקרים עדיין תגלה שאין לך מה לראות.
אז למה שאני לא אהיה מרוצה מעידן?
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
NegativeIQ
בדיוק
יפה כתבת.
וגם עם טלוזיה אכותית ומקרן , אין שום בעיה עם עדן , שום בעיה ! את התכנים הרציניים (סרטים בHd) אפשר למצוא ...
לגבי אנשים שאין להם יכולות טכנולוגיות/משהו מטעמם בבית שיבצע את זה , פה אני מסכים .
לא הייתי יכול להמליץ לעבור לעדן לאימי מאחר ואין מי "שיתחזק" את התכנים האחרים שהיא מעונינת לצפות בהם , אז כבר עדיף ממיר של יס/הוט)
בדיוק
יפה כתבת.
וגם עם טלוזיה אכותית ומקרן , אין שום בעיה עם עדן , שום בעיה ! את התכנים הרציניים (סרטים בHd) אפשר למצוא ...
לגבי אנשים שאין להם יכולות טכנולוגיות/משהו מטעמם בבית שיבצע את זה , פה אני מסכים .
לא הייתי יכול להמליץ לעבור לעדן לאימי מאחר ואין מי "שיתחזק" את התכנים האחרים שהיא מעונינת לצפות בהם , אז כבר עדיף ממיר של יס/הוט)