מה ההטבה הכי שווה שקיבלתם מהוט/יס ?

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
nerya40 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1221
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 122 פעמים

שליחה #1 

איזה הטבה או מבצע הכי שווה קיבלתם אי פעם מהוט או יס ?

ההטבה הכי מיוחדת שאני קיבלתי מהוט זה ממיר HD חינם לכל החיים ואשכרה כתוב ככה בתקנון של המבצע: "הלקוח יהיה זכאי לקבלת ממיר +HOT HD אחד בהשאלה, ללא פיקדון, לכל החיים."

מה שלכם ?

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #2 

זה שהתנתקתי מהם ועשיתי צלחת לווין פרטי :lol:
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

קרוקס44
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2073
נתן תודות: 153 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #3 

אצבע משולשת

uh99
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3783
נתן תודות: 1143 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #4 

nerya40 כתב:איזה הטבה או מבצע הכי שווה קיבלתם אי פעם מהוט או יס ?

ההטבה הכי מיוחדת שאני קיבלתי מהוט זה ממיר HD חינם לכל החיים ואשכרה כתוב ככה בתקנון של המבצע: "הלקוח יהיה זכאי לקבלת ממיר +HOT HD אחד בהשאלה, ללא פיקדון, לכל החיים."

מה שלכם ?
...

יש לזה הוכחה?

nerya40 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

uh99 כתב:

מה שלכם ?
...

יש לזה הוכחה?
...
http://srv1.jpg.co.il/5/50e4728773051.jpg

אני רק רוצה לציין שהמבצע הזה לא קיים יותר וגם שהוא היה אני בין היחידים שהצטרפתי אליו.

deleteduser1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1253
שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 181 פעמים

שליחה #6 

אני קיבלתי זוג כרטיסי קולנוע בחינם לקולנוע (יס פלאנט) כמתנה לאחר 11 שנים בYES.

סוג של הטבה :-)

uh99
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #7 

nerya40 כתב:
uh99 כתב:

מה שלכם ?
...

יש לזה הוכחה?
...

אני רק רוצה לציין שהמבצע הזה לא קיים יותר וגם שהוא היה אני בין היחידים שהצטרפתי אליו.
...
שפו
על איזה מחיר אנחנו מדברים ?

nerya40 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

uh99 כתב:
nerya40 כתב:
uh99 כתב:

מה שלכם ?
...

יש לזה הוכחה?
...

...
שפו
על איזה מחיר אנחנו מדברים ?
...
על איזה מחיר אתה מדבר ?

uh99
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #9 

כדי לקבל הטבה אתה צריך להיות מינוי במחיר מופגע

nerya40 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

uh99 כתב:כדי לקבל הטבה אתה צריך להיות מינוי במחיר מופגע
...
חחח ממש לא. כמות ההטבות שהצלחתי להוציא מהם היא אדירה:
יש לי טריפל פלטינום (כל חבילות הערוצים כולל HD, תשתית 100 מגה וקו טלפון ללא הגבלה) ב- 299 ש"ח לחודש.
2 ממירי Magic HD ללא עלות, 2 ממירי Magic ללא עלות, 2 ממירי HD ללא עלות ועוד ממיר VOD ללא עלות.
שירות VOD חינם לשנתיים.

uv2u
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 796
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #11 

באמת תנאים מפליגים....להם זה עולה יותר.

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 578 פעמים

שליחה #12 

nerya40 כתב: חחח ממש לא. כמות ההטבות שהצלחתי להוציא מהם היא אדירה:
יש לי טריפל פלטינום (כל חבילות הערוצים כולל HD, תשתית 100 מגה וקו טלפון ללא הגבלה) ב- 299 ש"ח לחודש.
2 ממירי Magic HD ללא עלות, 2 ממירי Magic ללא עלות, 2 ממירי HD ללא עלות ועוד ממיר VOD ללא עלות.
שירות VOD חינם לשנתיים.
...
נשמע כמו הצעה ממש שווה - אבל אני קיבלתי הצעה אפילו יותר שווה: 6 ערוצי טלויזיה + כמה ערוצי רדיו ב-0₪ לחודש ללא הגבלת זמן. לא חושב אפילו על שום הצעה אחרת.

nerya40 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

NegativeIQ כתב:
nerya40 כתב: חחח ממש לא. כמות ההטבות שהצלחתי להוציא מהם היא אדירה:
שירות VOD חינם לשנתיים.
...
נשמע כמו הצעה ממש שווה - אבל אני קיבלתי הצעה אפילו יותר שווה: 6 ערוצי טלויזיה + כמה ערוצי רדיו ב-0₪ לחודש ללא הגבלת זמן. לא חושב אפילו על שום הצעה אחרת.
...
אני אגיד לך מה, אתה שכחת שהשקעת על הממיר הזה בערך 400 שקל וכנראה יש לך רק טלוויזיה אחת.
אבל אם בבית מסוים יש 7 טלוויזיות וצריך שלכולם יהיה ממיר זה יוצא השקעה של 2800 שקל.
הממיר שלך תומך ב- HD ? גם אם כן אין לך איך לנצל את האופציה הזאת.
הממיר שלך תומך ב- VOD ? כנראה שלא.
הממיר שלך בעל יכולות הקלטה ? דורש השקעה נוספת של כסף ואתה יכול בפועל להקליט מבחר ערוצים מצומצם ביותר.
שירות StartOver ? שירותים מתקדמים אחרים ? תמיכה בממיר אם הוא מתקלקל ? מה קורה אם אין לך קליטה טובה בעיר מגוריך ?
ועכשיו נדבר גם על הערוצים, יש ילדים בבית מה הם אמורים בדיוק לראות ? ערוץ חינוכית ? אנשים רוצים לראות ערוצי ספורט, ערוצי סרטים, ערוצי סדרות ועוד.
אז נכון יש אנשים שלא רואים כל כך הרבה טלוויזיה וצריכים אולי מדי פעם לצפות בערוץ 22 או 10 והכל יש להם באינטרנט ואני גם מהסוג הזה של האנשים. אבל הבעיה היא שלאותם אנשים יש גם משפחה שלה זה לא תמיד מתאים. אני לא אגיד לאמא שלי להוריד סדרות מערוץ ויוה מטורנטים ולהדביק תרגומים. אני לא אגיד לאבא שלי להתחיל להוריד סרטים באיכות HD מהאינטרנט ולסבך אותו עם כתוביות בעברית ולהתחיל להזרים את הסרט מהמחשב לטלוויזיה וקיצר זה לא מתאים לכולם במיוחד לא למשפחות.

TheMaster
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 94
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #14 

nerya40 כתב:
...
שירות VOD חינם לשנתיים.
...
נשאלת השאלה איך?
כל זה באיומי התנתקות?
נערך לאחרונה על ידי TheMaster ב 08/01/2013 12:07, נערך פעם 1 בסך הכל.

Jonman
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 164
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #15 

מצטרף לשאלה.
בכל אופן אני עשיתי את המבצע הנוכחי שלהם של הפלטינום עם חודש ראשון חינם, אבל התקנה 300 ש"ח. לאחר-מכן 339 לחודש עם מג'יק HD ומג'יק רגיל, קיבלתי גם VOD ל-3 חודשים ללא תוספת תשלום והוספתי עוד 10 ש"ח כדי לקבל מג'יק HD נוסף.

NofarBracha
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #16 

אני על 11 שנה בחברת yes קיבלתי ממיר yesMaxTotal .. (ממיר+שלט כמובן) וההתקנה היתה על חשבונם :)

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9325
נתן תודות: 1557 פעמים
קיבל תודות: 357 פעמים

שליחה #17 

nerya40 כתב:
...
שירות VOD חינם לשנתיים.
...

שלום,
לא יודע איך השגת את זה, אבל מדובר במחיר נהדר. (Y)
המחיר הרשמי לטריפל פלטינום הוא 383 שקלים לחודש, וזה גם מה שאני משלם.

לעומת זאת, קיבלתי חינם את ערוצי הספורט 1-2 למשך שנה.
הטבה מאוד משמעותית, עבור אלה שממילא נוהגים להזמין ערוצים אלו!

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 578 פעמים

שליחה #18 

nerya40 כתב: אני אגיד לך מה, אתה שכחת שהשקעת על הממיר הזה בערך 400 שקל וכנראה יש לך רק טלוויזיה אחת.
אבל אם בבית מסוים יש 7 טלוויזיות וצריך שלכולם יהיה ממיר זה יוצא השקעה של 2800 שקל.
הממיר שלך תומך ב- HD ? גם אם כן אין לך איך לנצל את האופציה הזאת.
הממיר שלך תומך ב- VOD ? כנראה שלא.
הממיר שלך בעל יכולות הקלטה ? דורש השקעה נוספת של כסף ואתה יכול בפועל להקליט מבחר ערוצים מצומצם ביותר.
שירות StartOver ? שירותים מתקדמים אחרים ? תמיכה בממיר אם הוא מתקלקל ? מה קורה אם אין לך קליטה טובה בעיר מגוריך ?
ועכשיו נדבר גם על הערוצים, יש ילדים בבית מה הם אמורים בדיוק לראות ? ערוץ חינוכית ? אנשים רוצים לראות ערוצי ספורט, ערוצי סרטים, ערוצי סדרות ועוד.
אז נכון יש אנשים שלא רואים כל כך הרבה טלוויזיה וצריכים אולי מדי פעם לצפות בערוץ 22 או 10 והכל יש להם באינטרנט ואני גם מהסוג הזה של האנשים. אבל הבעיה היא שלאותם אנשים יש גם משפחה שלה זה לא תמיד מתאים. אני לא אגיד לאמא שלי להוריד סדרות מערוץ ויוה מטורנטים ולהדביק תרגומים. אני לא אגיד לאבא שלי להתחיל להוריד סרטים באיכות HD מהאינטרנט ולסבך אותו עם כתוביות בעברית ולהתחיל להזרים את הסרט מהמחשב לטלוויזיה וקיצר זה לא מתאים לכולם במיוחד לא למשפחות.
...
הוצאתי על הממיר שלי 400₪ לפני כ-5 שנים, מאז שום אגורה נוספת. גם אם היו לי 7 טלויזיות אז ממירים לכולם זה עדיין פחות משנה מנוי יחסית בסיסי בהוט / יס. הממיר אמנם לא מכיל תכני HD אבל בהתחשב בזה שהטלויזיה היא CRT ''21 בת 10 שנים לפחות זה פחות משמעותי בעיניי :)
יש לי את ה-VOD הכי טוב שיש, קוראים לו האינטרנט. יש אפשרות הקלטה, זה אמנם דורש רכישת דיסק קשיח אבל זה שוב תשלום חד-פעמי ולא כרוך בתשלום חודשי כלשהו, ובוא לא נשכח שאפשר לסמוך שהתוכן המוקלט יישאר שם, שאף אחד לא יוכל פתאום למחוק לי אותו וכמובן שהוא לא מוצפן ואני יכול להעביר אותו למחשב או לצרוב ל-DVD אם אני רוצה. כדי לעשות את זה בהוט / יס אתה צריך להתעסק עם CAM-ים למיניהם ולנסות להשיג כרטיסים מסויימים שעובדים איתם.
לא שמעתי אי-פעם על ממיר עידן+ שהתקלקל, אלא אם התקינו בו עדכון קושחה דפוק. בעידן+ גם יש את היתרון שאף אחד לא מתקין לך דברים מרחוק בלי ההסכמה שלך. אם בכל אופן משהו מתקלקל, אפשר היום להשיג ממיר חדש ב-100₪, אז פשוט זורקים לפח (או עדיף, למחזור) וקונים חדש. לגבי קליטה, לא יודע, אצלי הקליטה מצויינת.
בקשר לתכנים, ערוץ החינוכית עד 17:00 בערך הוא ערוץ ילדים לכל דבר. לגביי בכל אופן אני באמת צריך את הטלויזיה בעיקר לראות חדשות בערב. אם אני רוצה סרט או סדרה מסויימת לרוב זה קיים באינטרנט (ואפילו ההורים שלי יודעים איך למצוא שם דברים) ובכלל ממה שזכור לי מהתקופה שהייתי מנוי אצל אחת החברות האלו יש לך עשרות ערוצים שמכילים לרוב שידורים חוזרים של דברים שכבר ראית וברוב המקרים עדיין תגלה שאין לך מה לראות.
אז למה שאני לא אהיה מרוצה מעידן?

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #19 

NegativeIQ
בדיוק (Y) (Y) (Y)
יפה כתבת.

וגם עם טלוזיה אכותית ומקרן , אין שום בעיה עם עדן , שום בעיה ! את התכנים הרציניים (סרטים בHd) אפשר למצוא ...
לגבי אנשים שאין להם יכולות טכנולוגיות/משהו מטעמם בבית שיבצע את זה , פה אני מסכים .
לא הייתי יכול להמליץ לעבור לעדן לאימי מאחר ואין מי "שיתחזק" את התכנים האחרים שהיא מעונינת לצפות בהם , אז כבר עדיף ממיר של יס/הוט)

GalKar
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 92
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #20 

שנה וחצי חבילת HD פלטיניום (שכבר לא קיימת וכוללת גם ספורט 5HD) בחינם אחרי שעשו לי אינספור טעויות בחשבוניות הראשונות אחרי שעברתי תוכנית.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”