אני מחפשת קפה נטול קלוי טוב. ניסיתי את של קפה ג'ו והוא היה אפילו פחות טוב משל נספרסו
המטרה: קניה בכמויות קטנות למקרים שבא לי קפה בערב אז קניה אופטימלית תהיה באחת הרשתות.
משהו מכיר חיה כזאת?
כמו כן, האם יש לי איזושהי דרך לדעת אם היו מעורבים כימיקלים בתהליך הוצאת הקפאין (ולא CO2 סופרקריטי)?
הקפה היה ממש טעים, אבל ניטול הקפאין מתבצע באמצעות מטיל כלוריד. לפי ההסברים השונים, החומר הזה מתאדה בתהליך הנטילה, אבל בקריאה בחו"ל התרשמתי שרוב האנשים ששומרים על הבריאות שלהם, מעדיפים קפה שבו נטילת הקפאין התבצעה באמצעות מים.
אי אפשר להשיג כזה קפה בארץ, ולכן ויתרתי על העסק, בזמנו.
ראיתי את המסע אחרי הגביע הקדוש נטול הקפאין
גם לי נתפסות השכמות לאחרונה (למרות הפילאטיס)...אני מקווה שלא בגלל עודף קפאין. אני אנסה לבדוק אם תוספת מגנזיום תפתור את זה (אני לא מתכוונת לוותר בקלות).
בינתיים אני אמשיך עם הפתרון שלי שהוא לא רע: קקאו של ולרונה מומס במעט מיים חמים ומעורבב עם שבבי שוקולד של ולרונה וחלב מוקצף (מה שכן הקצף דועך די מהר באינטראקציה עם הקקאו הזה לא ברור לי למה).
לא ידעתי שיש קקאו של ולרונה
מ-ע-ו-ל-ה !
איפה קונים?
...
היבואן הרשמי הוא יקב תשבי (יש להם גם טעימות יין ושוקולד) אבל אפשר להשיג בהרבה מקומות ואפילו במחיר יותר זול (פור שף ושאר חנויות לקונדיטורים וגם הרבה שוקולטיירים משתמשים בולרונה כחומר גלם לכן יהיה להם גם קקאו). אני קונה את הקקאו עם השוקולד אצל קרדינל http://www.tarrab.co.il/ יש לו גם שילוב של זה עם ליקר תפוז למי שאוהב את השילוב.
כפיר_ש כתב:
אני למשל שותה ביום 2-3 קצרים בשעות הבוקר בלבד וזהו, אני מת לקפה אחרי הצהריים אבל נמנע
...
זאת ממש בעיה ה craving לקפה של אחר הצהריים...אבל אני אשתדל להפחית קצת. אני מאמינה ששיפור מיומנות סינגלים תעזור (אני אצטרך טמפר מתאים)
פעם הייתי קונה ולרונה במטבעות, בתקופה שבה הייתי משתולל עם עוגות שוקולד. אני זוכר פעם אחת, עם שקית של 5 ק"ג מטבעות, שבדרך חזרה הביתה הפכו ל-4 ק"ג אני זוכר שהייתי קונה קקאו "הולנדי", אבל לא ולרונה. מעולה, אלך לבדוק ב-4CHEF.
אפרופו - אין בכלל צמח קנולה.
אלה רשי תיבות של CANadian Oil, Low Acid ומי שיסתכל בויקיפדיה ימצא את הרעל שמשתמשים בו לשמן...
קצת רעל רק עוזר לחיסון של הגוף.
את האמת אני לא כל כך מבין למה בכלל שותים קפה בלי קפאין, אתה קולה, מחכה שלשה-חמישה ימים, מחמם את מכונת הקפה חצי שעה, טוחן לתוך הסלסלה, דוחס, מכניס את הידית למכונה, לוחץ על הכפתור, מחכה עוד 25 שניות וזה באמת זולג יפה אבל בשלוק הראשון אתה מבין שזה פשוט לא טעים, בזבוז זמן וכסף, עדיף לשתות נסקפה נטול וזהו.....(אני מקווה שהלוקוחות שלי לא יראו את הפוסט הזה, אחרת אני לא ימכור יותר נטול)
שטוד, בוא ואעזור לך להמשיך למכור :
אתה שואל בעצם למה לשתות קפה לא טעים. לא כדאי לשתות קפה לא טעים. אם מישהו מצליח לייצר נטול טעים, אז אין בעיה.
הסיבה לשתיית נטול - אני כרגע נמנע מאספרסו בערב וזה די מבעס אותי. ובכללי, בעבודה שותים קפה כדי להתעסק במשהו (אם איני טועה קפה הוא דלק להפעלת מתכנתים...) ככה שבקלות מגיעים ל 5 כוסות ביום שזאת כמות מוגזמת של קפאין. מעבר לכך יש לקפאין עוד תופעות לוואי כמו הזעה ועונשים אחרים שלא תמיד רוצים בהם כששותים (הרבה) קפה