שלום,
אתמול רכשתי את ה46 לאחר שכנועים ולחץ מצד המוכר (חלק מעסקה גדולה יותר), אני לא אוהב לעשות דברים מהר מהר, בכל זאת אני יכול לשנות את הדגם.
לא ראיתי הרבה חוות דעת עליה, ממה שקראתי היא יותר ממה שאני צריך מבחינת כל הפיטצרים שלה כי אני בסופו של דבר אחבר לה htpc ואני לא רואה צורך ברוב הפונקציות החכמות ברגע שיש htpc (תקנו אותי אם אני טועה).
אני שוקל ברצינות להחליף כי אני לא יודע עליה כלום כמעט.
הייתי שמח לחוות דעת פה ממישהו עליה.
וגם לחלופות- בעקרון הצרכים שלי הם בין '46'-55 המרחק (3.5 מטר) יתאים לזה, הצפייה תהיה ברובה שידורי כבלים אבל כמו שציינתי יהיו תכני highend מהhtpc , אני רוצה להשאר במשפחת הled, אני יכול להוסיף עד 1500-2000 שקל מהמחיר בה היא נקנתה (5700),מעדיף כמובן שלא, הדגש שלי זה על איכות הצפייה עצמה (בהירות,תדר, יכולות עיבוד, 3D וכו'), פחות מעניין אותי שהטלוויזיה תתחבר לטלפון או שיהיה בה skype- קודם איכות צפייה אחר כך אם נכנס בתקציב אז פיטצרים.
אודה לעזרכתם,
משה.
