צודקonyx2 כתב:דווקא גם אבי ורון ממליץ על הטריומף:eagle75 כתב: מעניין, אכן יש להם את הציון הגבוה ביותר במבחני הריסוק, אבל דוקא הברייטקס ואוונפלו מומנטום קיבלו את הציון המשוקלל הגבוהה ביותר. אני מניח שזאת הסיבה שאבי ורון כל כך ממליץ על השניים האלה....
http://www.xnet.co.il/family/articles/0 ... 51,00.html
....
מחפש המלצה על כיסא בטיחות
התקשרתי הם רוצים 950.eagle75 כתב:רכשתי בבייבי סנטר, ראש העיןembedded כתב:תודה לכולם ההחלטה נפלה על Evenflo Momentum 65 Deluxe
עכשיו נשאר למצוא מחיר טוב ולראות אם הקטנה מתחברת.
תגיד איפה משיגים את הכיסא הזה ב850?......
היית צריך להתמקח?
מישהו מכיר מחיר דומה באזור רחובות?
לא הייתי צריך, אבל זה לפני חודשים.embedded כתב:התקשרתי הם רוצים 950.eagle75 כתב:רכשתי בבייבי סנטר, ראש העיןembedded כתב:תודה לכולם ההחלטה נפלה על Evenflo Momentum 65 Deluxe
עכשיו נשאר למצוא מחיר טוב ולראות אם הקטנה מתחברת.
תגיד איפה משיגים את הכיסא הזה ב850?......
היית צריך להתמקח?
מישהו מכיר מחיר דומה באזור רחובות?...
תבדוק את המקומות הבאים, נראה שניתן להשיג גם ב 850 (אם לסמוך על האתר...)
http://www.paotot.co.il/newsite/product ... p?PID=4007
גם אני נתקלתי באותה בעיה, הראש של התינוקת נשמט בשינה.urik79 כתב:נכון. אצלי זה היה במאזדה 3. אם לא שמתי מגבת (די עבה) , ומכיוון שכיון המתיחה הוא לכיוון המושב, יוצא היה שהכסא היה מקבל זווית הפוכה שלא ממש נוחה להשכבת תינוק.
ד"א אפילו בספר ההוראות של המושב אומרים שניתן לשים מגבת כזו על מנת שבסיס הכסא יהייה ישר....
בספר רכב כתוב איפה לשים את המגבת?
איזו מגבת לשים?
מגבת בינונית מגולגלת באיזור של השקע במזדה.embedded כתב:גם אני נתקלתי באותה בעיה, הראש של התינוקת נשמט בשינה.urik79 כתב:נכון. אצלי זה היה במאזדה 3. אם לא שמתי מגבת (די עבה) , ומכיוון שכיון המתיחה הוא לכיוון המושב, יוצא היה שהכסא היה מקבל זווית הפוכה שלא ממש נוחה להשכבת תינוק.
ד"א אפילו בספר ההוראות של המושב אומרים שניתן לשים מגבת כזו על מנת שבסיס הכסא יהייה ישר....
בספר רכב כתוב איפה לשים את המגבת?
איזו מגבת לשים?...
לוקחים מגבת סטנדארטית, מגלגלים אותה לאורכה ואת הגליל שנוצר לאחר הגלגול שמים מתחת לבסיס כסא הבטיחות. (בקצה בסיס הכסא, באיזור הרגליים של הילדה, על מנת להשכיב את איזור הראש).
ככל שתקח מגבת ארוכה יותר, כך הגליל יהיה עבה יותר וההשפעה תיהיה גדולה יותר.
זה לא כתוב בספר הרכב. זה רשום לעיתים בחוברת של כסא הבטיחות (תלוי בדגם). הפתרון הזה גם מומלץ ע"י ארגון "בטרם".
ככל שתקח מגבת ארוכה יותר, כך הגליל יהיה עבה יותר וההשפעה תיהיה גדולה יותר.
זה לא כתוב בספר הרכב. זה רשום לעיתים בחוברת של כסא הבטיחות (תלוי בדגם). הפתרון הזה גם מומלץ ע"י ארגון "בטרם".
Bad decisions make good stories
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4350685,00.html
ציטוט: "לפי הרשות, יש להעלות את הגיל שבו מותר להושיב ילד עם כיוון הנסיעה במושב בטיחות - משנה לשנתיים."
ציטוט: "לפי הרשות, יש להעלות את הגיל שבו מותר להושיב ילד עם כיוון הנסיעה במושב בטיחות - משנה לשנתיים."
- kleinimrod
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 20 פעמים
אומנם פוסט יחסית ישן - אבל לבעלי הנסיון עם Evenflo Momentum 65 Deluxe –
הריפוד לא חם מדי לאקלים הישראלי?? אני חושש שיהיה חם לילד...
תודה לעוזרים.
תודה לעוזרים.
האוונפלו מותקן אצלי ברכב לצד הציקו קייפיט 30 שנראה פחות מרופד, לא שמתי לב לעודף הזעה אצל הילדה שמשתמשת באוונפלו.kleinimrod כתב:אומנם פוסט יחסית ישן - אבל לבעלי הנסיון עם Evenflo Momentum 65 Deluxe –
תודה לעוזרים....
אבל אני מבין את החשש שלך. בקיצור, לא הבחנתי בהבדל.
- kleinimrod
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 20 פעמים
תודה!