מחפש המלצה על כיסא בטיחות
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3167 פעמים
מה לגבי מבחני ריסוק?Huber כתב:אנחנו אישית היינו מרוצים מהמוצר הבא:
http://www.hometheater.co.il/vt105800.% ... 7%9B%D7%9D...
קראתי קצת על אלפא אומגה עלית ונראה שלא ממש ממליצים עליו כבוסטר נגד כיוון התנועה.
אולי הדבר שונה בדגם של 2012.
- erlich01
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
כבר שנה וחצי עם אלפא אומגה.
הילדה ואישתי מרוצות וזה לא כיסא מנהלים (בציפות ניתן לשבת עוד שניים במוצב האחורי)
אמנם מדובר על כיסא מגיל אפס (ניתן לרתום נגד ועם הפנים לכיוון התנועה) אבל לדעתי עדיף להפריד - סלקל בנפרד וכיסא בטיחות בנפרד.
הילדה ואישתי מרוצות וזה לא כיסא מנהלים (בציפות ניתן לשבת עוד שניים במוצב האחורי)
אמנם מדובר על כיסא מגיל אפס (ניתן לרתום נגד ועם הפנים לכיוון התנועה) אבל לדעתי עדיף להפריד - סלקל בנפרד וכיסא בטיחות בנפרד.
אני מחפש משהו שיכול לתפקד גם כבוסטר.Shayosef כתב:הכי נוח שיש, מוצר מעולה.taoyossi כתב:יש לנו 3 MAXI COSI TUBI..... ולא קנינו באותו הזמן ....
חזרנו כל פעם בגלל שביעות רצון...
מחזק...
מחפש משהו עם 4-5 כוכבים במבחן ריסוק.
שיהייה נוח לשים גם נגד כיוון התנועה.
- erlich01
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
מבחני הריסוק........
כל כיסא אשר משווק בארץ (בחנות מסודרת עם יבואן רישמי) עבר את מבחני הריסוק של מכון התקנים הישראלי
החל מכיסא של 200 ש"ח ועד כיסא של 2000 ש"ח....
כאשר אני ואישתי חיפשנו כיסא הסבירו לנו בחנות בחיפה בנווה שאנן (מי שמכיר מכיר ואם לא - חנות גדולה ומאוד ידועה) שכל הכיסאות עברו את מבחני הריסוק הישראליים (או שהם עומדים בדרישות התקן)
- התקן הינו מחייב (על פי אתר מכון התקנים - מבחינה בטיחותית אין הבדל מהותי בין התקן האירופאי לאמריקאי לכן מאושרים לשיווק בישראל דגמי מושבי בטיחות שהוכחה עמידותם באחד מהתקנים הנ"ל.)
לגבי הכיסא שהמלצתי לך - הנה הלינק באמזון :http://www.amazon.com/Safety-Alpha-Omeg ... e+car+seat
תקרא ותשכיל.
כל כיסא אשר משווק בארץ (בחנות מסודרת עם יבואן רישמי) עבר את מבחני הריסוק של מכון התקנים הישראלי
החל מכיסא של 200 ש"ח ועד כיסא של 2000 ש"ח....
כאשר אני ואישתי חיפשנו כיסא הסבירו לנו בחנות בחיפה בנווה שאנן (מי שמכיר מכיר ואם לא - חנות גדולה ומאוד ידועה) שכל הכיסאות עברו את מבחני הריסוק הישראליים (או שהם עומדים בדרישות התקן)
- התקן הינו מחייב (על פי אתר מכון התקנים - מבחינה בטיחותית אין הבדל מהותי בין התקן האירופאי לאמריקאי לכן מאושרים לשיווק בישראל דגמי מושבי בטיחות שהוכחה עמידותם באחד מהתקנים הנ"ל.)
לגבי הכיסא שהמלצתי לך - הנה הלינק באמזון :http://www.amazon.com/Safety-Alpha-Omeg ... e+car+seat
תקרא ותשכיל.
- taoyossi
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 93 פעמים
הטובי עולה 1500 חדש.
ניתן ביד 2 להשיג גם ב 600 ש״ח.
התיקון הנוכחי קובע שאין תאריך תפוגה כמו שהיה בעבר 5 שנים לכיסאות בטיחות (לפי יועץ הבטיחות של שילב) נדרש לוודא רק שלא עבר תאונה והכל תקין.
התיקון הנוכחי קובע שאין תאריך תפוגה כמו שהיה בעבר 5 שנים לכיסאות בטיחות (לפי יועץ הבטיחות של שילב) נדרש לוודא רק שלא עבר תאונה והכל תקין.
יקר, הוא משמש גם כבוסטר?taoyossi כתב:הטובי עולה 1500 חדש.
התיקון הנוכחי קובע שאין תאריך תפוגה כמו שהיה בעבר 5 שנים לכיסאות בטיחות (לפי יועץ הבטיחות של שילב) נדרש לוודא רק שלא עבר תאונה והכל תקין....
יש לך מושג איפה ניתן לראות ציוני בטיחות?
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4318
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
אנחנו הלכנו על זה:
http://www.toyland.co.il/detail.tmpl?sk ... [affiliate]
יש לציין, שחיזוק לקניית הכיסא הגיע מהכתבות של אבי ורון.
רק צריך לזכור שהוא מאוד גדול ותופס יותר מכיסא רגיל, אבל הילד מבסוט
http://www.toyland.co.il/detail.tmpl?sk ... [affiliate]
יש לציין, שחיזוק לקניית הכיסא הגיע מהכתבות של אבי ורון.
רק צריך לזכור שהוא מאוד גדול ותופס יותר מכיסא רגיל, אבל הילד מבסוט
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
- vladimir71
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 392
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 9 פעמים
אני ממליץ על מקסי קוזי
אני עם אורי. רכשנו את המומנטום בעקבות ההמלצות של אבי ורון.
שם לב, אם תקרא את החומר של אבי ורון תראה שההמלצות הרבות על מקסי קוזי נובעות מכך שמדובר באחד המוצרים הכי נמכרים בארץ בגלל שיקולים של היבואנים ולאו דווקא בגלל תוצאות טובות במבחני הריסוק. (אני מתנצל מראש אם אני מכליל יתר על המידה)
המומנטום עולה חצי מחיר וזכה באחד משלושת המקומות הראשונים במבחני הריסוק האמריקאיים. יתרון נוסף שלו זה שניתן להשתמש בו נגד כיוון הנסיעה עד משקל של 18 קילו. הבת שלי בת שנתיים וחצי ועדיין יושבת נגד כיוון הנסיעה.
אגב, כיסא מאוד מפנק ואפשר להשיג אותו גם ב 850 ש"ח במספר מקומות בארץ. (המחיר נמוך כי כולם קונים מקסי קוזי
).
שם לב, אם תקרא את החומר של אבי ורון תראה שההמלצות הרבות על מקסי קוזי נובעות מכך שמדובר באחד המוצרים הכי נמכרים בארץ בגלל שיקולים של היבואנים ולאו דווקא בגלל תוצאות טובות במבחני הריסוק. (אני מתנצל מראש אם אני מכליל יתר על המידה)
המומנטום עולה חצי מחיר וזכה באחד משלושת המקומות הראשונים במבחני הריסוק האמריקאיים. יתרון נוסף שלו זה שניתן להשתמש בו נגד כיוון הנסיעה עד משקל של 18 קילו. הבת שלי בת שנתיים וחצי ועדיין יושבת נגד כיוון הנסיעה.
אגב, כיסא מאוד מפנק ואפשר להשיג אותו גם ב 850 ש"ח במספר מקומות בארץ. (המחיר נמוך כי כולם קונים מקסי קוזי
מצטרף להמלצות על evenflo. קנינו את דגם ה Triumph שזכה בציון המקסימלי במבחני הריסוק לפי Consumer Reports האמריקאי (2012).
המחיר בסביבות ה900-1000 ש"ח.
פרט לציון הבטיחות, הכסא מאוד נוח ומרופד היטב.
המחיר בסביבות ה900-1000 ש"ח.
פרט לציון הבטיחות, הכסא מאוד נוח ומרופד היטב.
Bad decisions make good stories