מעבר מ מע' סטראו לרמקולים אקטיבים עקב חוסר מקום ועוד, קצת עזרה

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #1 

אז כך, עברתי דירה, בדירה ישנה המצב היה כזה:
[img2=550x412]http://i304.photobucket.com/albums/nn19 ... C01442.jpg[/img2]
[img2=550x412]http://i304.photobucket.com/albums/nn19 ... 010235.jpg[/img2]
קודם כל האם הציוד הזה שווה משהוא כיום מבחינה כספית? מדובר ב4 רמקולי 3WAY של aiwa מאותו דגם רק2 בצבע שונה ו 2 מערכות סטראו תואמות להן, עקב חוסר מקום ועולי גם לרענן את הציוד, יש לי חבר שמיבא ציוד של microlab
אז חשבתי לקנות 2 סטים של SOLO 3C,לחדר זה יספיק, השאלה מה לסלון? הם 60W לפי היצרן, במסך שלי יש 2 מצוקמקים של 2X10, הם לא רעים כן? שומעים לכל הדירה חח, אך זה לא זה, ה SOLO 3C מצד שני הכי טובים למחיר ואין לי תקציב גדול, מה תגידו? גג אני יכך SOLO 3C וגג יהיה לא מספיק חזק, אז ילך לחדר ויחסוך ל SOLO 7C
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

avmaster69
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 23
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

:?: :idea:
אדיופיל זה לא מילה אדיופיל זה מחלה

denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

כן יש לך רעיון? אני די בטוח ש microlab solo 3C יעשו את העבודה כי הם ב40W יותר עוצמתים על נייר לפחות ושוב תופסים פחות מקום,
השאלה עולי האם החדר הקטן ללכת על דגם 4C נגיד ,כי הוא יותר נמוך אך אני מעבד רמקול אחד.
וציוד הנוככית לא שווה משהוא מבחינה כספית? כי לי הוא עולה שווה מבחינה סטנמנטלית :roll: ועל סאונד אפשר לדבר :lol:
PS, במידע והשאלה לא הייתה ברורה אני יכול לסביר בפשטות, תודה.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

barco
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 155
נתן תודות: 55 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #4 

קודם כל האם הציוד הזה שווה משהוא כיום מבחינה כספית? מדובר ב4 רמקולי 3WAY של aiwa מאותו דגם רק2 בצבע שונה ו 2 מערכות סטראו תואמות להן
...
מבחינה כספית (ויש לי ניסיון של אין סוף שעות באתרי מכירות יד שנייה)
המערכות הללו מוצעות למכירה באזור ה 200-150 ש"ח לאחת.
בכמה הן נמכרות בפועל, אני לא יודע.
הכי כדאי ומתגמל יהיה למסור אותן לאיזה גן ילדים/מרכז קליטה/מתנ"ס.

ולשאלתך,

לדעתי לצפייה בטלוויזיה ולמוזיקה רוב הסיכויים ש 60W יספיקו לך לסלון.

denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

על מחיר כזה בערך חשבתי, ככה שלפחות השקעה ברמקולים אקטיבים יוכל להחזיר, קצת קשה לי להיפרד מהמערכות כי זאת שהייתה בסלון שייכת לאבא שלי ז"ל, האחת בחדר נמצעה ליד מזבלה אומנם אבל לא התבישתי לעסוף אותה ולתקן את המגבר, די מדהים באיזה מצב זורקים דברים כיום, ממש כמו מחנות.
אני די בטוח שגם לדעתכם זה גם לא נראה הכי אסטטי כמו בצילומים. הציוד הזה מהווה משהוא מבחינת איכות הסאונד? בזמנו זה היה תחליף זול למערכת ק"ב, עקב היותם רמקולי 3WAY ומערכת DSP וEQ של המערכת, ניתן באמת לקבל תוצעה יפה, די דומה למה שעושה מקרן קול שגם הוא מחליף קניה של ציוד בחוסר כסף ו/או מקום. מעניין אם בשילוב מגבר הרמקולים שווים משהוא?. ועכשיו לעניינו.
דגם הרמקולים שסמתי עליו עין הוא SOLO 3C של microlab :
http://www.tms.co.il/product/2543
הם אומנם 55 ס"מ לגובה, אבל יחסית צרים, שזה מהשטוב לי, פלוס הם גם 3WAY, יש שלט על חוטי, אפשרות לחבר 2 מקורות (מחשב וממיר YES עצלי),
יש גם אפשרות לשחק בתדרי MID ו LOW, קצת מעצבן עולי שרק מהשלט, אבל לא מוכרים בארץ דגמים ללא שלט לצערי, וכל זה במחיר מעוד אטרקטיבי.
לעניין ה60W, כמו שרשמתי מקודם, המסך הפלסמה שלי יש 2x10W וזה לא שאני לא אוהב את הצליל שלא תבינו לא נכון, יצרן כמו LG יודע מה הוא עושה, אבל אני רוצה קצת יותר, הבעיה שמדובר בסלון, אני יודע שנתונים זה הכל רק על נייר ובפועל צריך לשמוע איך הדבר באמיתי, כי כך לדוגמה בחרתי את מסך הפלסמה, כלל לא על פי נתונים טכנים, בחרתי כי אהבתי את העיצוב והעיקר אהבתי את התמונה.
השאלה אם יש פה למישהוא ניסיון בשימוש ברמקול אקטיבי אינו מוניטור מוגבר לצפיה בסררטים בסלון?
ושאלה נוספת היא, שלחדר שלי אני גם חייב פתרון שיענה ל2 דרישות, כרמקולים למחשב לשימוש יומיומי (רק שתבינו שזה לא משחק תפקיד, אני מסתדר טוב אם רמקולים גדולים על שולחן כבר שנים) וכרמקולים לצפיה בסרטים ממרחק גדול יותר, לפי תגובות של כמה חברים ברשת, ה60W באמת מספיקים..אבל צריך לשמוע..עוד המלצות יתקבלו בברכה.

barco
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 155
נתן תודות: 55 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #6 

לי יש מוניטורים אולפניים SAMSON RESOLV 8A.
ההספק שלהם הוא 100W.
עד ללפני חצי שנה השתמשתי בהם באופן קבוע להאזנה למוזיקה ולסרטים.
הם עשו את העבודה מצוין, לא הגעתי אפילו לרבע העצמה שלהם.
אבל זה לא מערכת קולנוע ביתי.
כלומר אתה מדבר על סט של 2.0 ולא 5.1

denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

כן אני מודע לזה שאני רוצה סט 2.0, כמו שרשמתי אני לא תיפוס של 5.1, לא מתחבר לזה, עכשיו אני גם לא מוצע חנות בנתניה שניתן להתרשם מהם (n) ,
אבל אן אתה אומר שלא הגעת לרבע העוצמה זה קצת מנחם אותי, אני למדתי לא לקנות לפני נותני נייר יבשים, כל עוד זה ציוד שניתן לשמוע או לצפות בו, עדיף תמיד לנתרשם IRL, למרות שקניתי למשל את מסך ה DELL בלי שראיתי אותו, אבל התרשמתי מכמה דגמי IPS כדי לקבל רושם של מה שאני קונה והופתעתי לטובה, מזכיר לי פעם 3 שעות ביליתי בחנות בת"א שבחרתי אוזניות לעצמי :roll: ,לא מבין למה חנות מחשבים לא מחזיקה דברים כאלה בתצוגה, מסכים כן וגם זה דגמים בודדים :roll:

efi1965
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1614
שם מלא: efi1965
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #8 

לא סלו 3 ולא סולו 7, עזוב אותך ממספרים. לך על הסולו 6 הם הכי טובים בסדרה ולא מפלצתיים כמו ה 7.

denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

עפי אבל רשמתי שאני צריך מערכת לסלון, בסלון זה נראה מעולה, יש לי מסך 42" אז אני מכיר את הפרופורציות, וללכת על דגם שיש לו רק טויטר ואלמנט אחד שמשלב MID ו BASS לא מתאים לי, זה לא שיש הבדל במחיר בין 6 ל7, או 3 ל 4. מה אני יגיד לך? אני אוהב דברים גדולים :lol:

denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

יש עוד תגובות?

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”