אנטנה אקטיבית לשידורי עידן+

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
Avishay1 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 389
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #1 

היום קיבלתי לביתי את דונגל ה-USB שהזמנתי עבור שידורי עידן+.
עם האנטנה הקטנה שמצורפת לא הצלחתי לקלוט כלום כמובן. לכן חיברתי את האנטנה האקטיבית להלן, שקניתי מבעוד מועד:
http://www.tal-hetz.co.il/shop/he/28-20 ... 80127.html
ממה שהבנתי בזמנו, אפילו עם האנטנה הקטנה אמורים לקלוט, ולכן ציפיתי שעל אחת כמה וכמה עם האנטנה האקטיבית אקלוט ללא שום בעיה.
בכל אופן, לא קולטים כלום אלא אם כן מוציאים את האנטנה מחוץ לחלון למקום חשוף ואז באמת קולטים בסדר.
אני גר בהרצליה, אם זה משנה משהו מבחינת איכות הקליטה.

השאלה שלי היא האם יכול להיות שהאנטנה האקטיבית שקניתי פשוט לא איכותית או שזה מה יש, תסתדר...

יש לי תחושה שגם הנגן הדי עלוב, שמצורף יחד עם הדונגל - BlazeVideo, פוגע איכשהו בקליטה, זה הגיוני?!
אגב, אם כבר העליתי את נושא הנגן, יש למישהו המלצה לתוכנה קטנה ופשוטה לצפיה בטלוויזיה שתתמוך ב-EPG, שמסוגלת להקליט תוך כדי צפיה (PVR). אני מחפש משהו הרבה יותר פשוט מ-MC7 או Media Portal.

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 578 פעמים

שליחה #2 

יש בעיות קליטה קשות באזורים מסויימים בהרצליה. אצל ההורים שלי לא הצלחנו לקלוט שום דבר עד ששמנו אנטנה חיצונית על הגג. בקיצור, לא משהו שיש לו פתרון בשלוף.

amosii
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 240
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 29 פעמים

שליחה #3 

Avishay1 כתב:היום קיבלתי לביתי את דונגל ה-USB שהזמנתי עבור שידורי עידן+.
עם האנטנה הקטנה שמצורפת לא הצלחתי לקלוט כלום כמובן. לכן חיברתי את האנטנה האקטיבית להלן, שקניתי מבעוד מועד:
http://www.tal-hetz.co.il/shop/he/28-20 ... 80127.html
ממה שהבנתי בזמנו, אפילו עם האנטנה הקטנה אמורים לקלוט, ולכן ציפיתי שעל אחת כמה וכמה עם האנטנה האקטיבית אקלוט ללא שום בעיה.
בכל אופן, לא קולטים כלום אלא אם כן מוציאים את האנטנה מחוץ לחלון למקום חשוף ואז באמת קולטים בסדר.
אני גר בהרצליה, אם זה משנה משהו מבחינת איכות הקליטה.

השאלה שלי היא האם יכול להיות שהאנטנה האקטיבית שקניתי פשוט לא איכותית או שזה מה יש, תסתדר...

יש לי תחושה שגם הנגן הדי עלוב, שמצורף יחד עם הדונגל - BlazeVideo, פוגע איכשהו בקליטה, זה הגיוני?!
אגב, אם כבר העליתי את נושא הנגן, יש למישהו המלצה לתוכנה קטנה ופשוטה לצפיה בטלוויזיה שתתמוך ב-EPG, שמסוגלת להקליט תוך כדי צפיה (PVR). אני מחפש משהו הרבה יותר פשוט מ-MC7 או Media Portal.
...
NegativeIQ כתב:יש בעיות קליטה קשות באזורים מסויימים בהרצליה. אצל ההורים שלי לא הצלחנו לקלוט שום דבר עד ששמנו אנטנה חיצונית על הגג. בקיצור, לא משהו שיש לו פתרון בשלוף.
...
קודם כל, כמו ש-NegativeIQ כתב, יש בעיות קליטה קשות בחלק מהאיזורים בהרצליה. גולשים אחרים כמו "נועה22" גם התריעו על זה. הבעיות הן בקליטה תוך דירתית - כלומר עם אנטנה חיצונית יש קליטה.
אתה קנית אנטנה שמיועדת להתקנה חיצונית - חבר את ה-4 ברגים לקיר חיצוני ותתחיל לקלוט.

בהצלחה!

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”