מחפש חוות דעת על rti ו rti panel

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
alophind פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1590
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

היי ,
התכוונתי לרכוש מערכת rti לשליטה על מערכת האודיו וידאו שלי ורק מאוחר מידי נודע לי שהמערכת שאקבל היא סגורה ולא ניתן לשנות אותם (כלומר , לדוגמא לא אוכל לתכנת מכשיר חדש שיתווסף עם הזמן...)
האם יש כאן מישהו עם מערכת rti שיכול לתת לי חוות דעת ? כמה "קשה" לתחזק מערכת שכזו לבד או שעדיף שאיש מקצוע יעשה זאת ?

היום אני בעל שלטי harmony ודיי פשוט לי להשתמש בהם.

תודה.

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

המערכת של החברה זו אינה סגורה. אם יש לך את התוכנה ואת הסיסמה, תוכל לבצע את השינוים ולהכניס פקודות בעצמך.

סביר להניח שאין לך סיסמה או רישיון לתוכנה, לכן אנשי מקצוע העוסקים בתחום זה הפתרון.
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

alophind פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

JEXY כתב:המערכת של החברה זו אינה סגורה. אם יש לך את התוכנה ואת הסיסמה, תוכל לבצע את השינוים ולהכניס פקודות בעצמך.

סביר להניח שאין לך סיסמה או רישיון לתוכנה, לכן אנשי מקצוע העוסקים בתחום זה הפתרון.
...
קשה לי עם העובדה שאני משלם הרבה כסף ומקבל משהו שלא אוכל לתחזק.
במקצועי אני מתכנת , ושלקוח משלם לנו כסף על פיתוח , בסופו של דבר הוא הבעלים של הקוד ולא אני.
אני יכול להחליף מכשירי חשמל בתדירות גבוהה וזה לא הגיוני שלא אוכל לשנות את המערכת כעיני רוחי אחרי ששילמתי כמה אלפים...

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
יצירת קשר:

שליחה #4 

alophind כתב:
JEXY כתב:המערכת של החברה זו אינה סגורה. אם יש לך את התוכנה ואת הסיסמה, תוכל לבצע את השינוים ולהכניס פקודות בעצמך.

...
במקצועי אני מתכנת , ושלקוח משלם לנו כסף על פיתוח , בסופו של דבר הוא הבעלים של הקוד ולא אני.
אני יכול להחליף מכשירי חשמל בתדירות גבוהה וזה לא הגיוני שלא אוכל לשנות את המערכת כעיני רוחי אחרי ששילמתי כמה אלפים...
...
בשביל לשלוט בממיר, מגבר ועוד משהו לא הייתי הולך על מערכת שיודעת לעבוד אפילו עם בתי מלון או בנייני תעשייה...

אם השיקול הוא איכות ואמינות, המערכת הסגורה הזו זה הפתרון בשבילך.
אם השיקול הוא כספי ושינוי תוכנה כל כמה זמן, תלך על שלטים חכמים כמו לדוגמה לוג'יטק...
G-Media
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק

alophind פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

JEXY כתב:
alophind כתב:

...
...
בשביל לשלוט בממיר, מגבר ועוד משהו לא הייתי הולך על מערכת שיודעת לעבוד אפילו עם בתי מלון או בנייני תעשייה...

אם השיקול הוא איכות ואמינות, המערכת הסגורה הזו זה הפתרון בשבילך.
אם השיקול הוא כספי ושינוי תוכנה כל כמה זמן, תלך על שלטים חכמים כמו לדוגמה לוג'יטק...
...
ג'קסי , תודה על ה input...
הבעיה היא שריכוז המדיה בבית נמצא במקום אחד והטלויזיות במקום אחר.
עד היום לא הצלחנו לסדר שההרמוני יעבוד "כמו שצריך" כמעט תמיד צריך לעשות HELP כדאי שהטלויזיה תעבור INPUT.. או אם הסטרימר היה דלוק אז הוא נכבה.. וכו....
בכניסה לבית חדש אני רוצה מערכת שתתפקד כמו שצריך בלחיצת כפתור... אך שלא תהיה לי סגורה.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #6 

לפי מה שאתה מתאר - עיקר הבעייה שלך הייתה שימוש לא נכון (או שהדגם של המסך/מקור/רסיבר לא מאפשר זאת) בתכנות השלט החכם.

כלומר - חייבים להשיג קודי DISCRETE - גישה ישירה. קוד IR שיעביר לכניסת HDMI 3. ולא "לחץ פעם אחת על INPUT" - כי אז זה בדיוק מה קורה.
והרי אין לשלט פידבק - אז הוא לא יודע מה באמת קרה.

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
יצירת קשר:

שליחה #7 

Itay_Pollak כתב:לפי מה שאתה מתאר - עיקר הבעייה שלך הייתה שימוש לא נכון (או שהדגם של המסך/מקור/רסיבר לא מאפשר זאת) בתכנות השלט החכם.

כלומר - חייבים להשיג קודי DISCRETE - גישה ישירה. קוד IR שיעביר לכניסת HDMI 3. ולא "לחץ פעם אחת על INPUT" - כי אז זה בדיוק מה קורה.
והרי אין לשלט פידבק - אז הוא לא יודע מה באמת קרה.
...
אכן נכון, אך רק לחברות שעוסקות בתחום יש את הקודים הנדרשים.
לא כל אחד יכול להתקשר ליס ולבקש את הקודים של הממיר שלהם...

בנוסף כמעט בכל המערכות יש אפשרות שימוש בפקודת IF או בהצבת FLAG. כלומר לפני שליחת הפקודה המערכת בודקת האם אותה פקודה נשלחה בעבר. אם כן, הוא מדלג עליה, אם לא שולח אותה... בניגוד לRS232 ששם הפקודה שנשלחת היא: "מי אתה? ובאיזה מצב אתה?"
G-Media
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #8 

ממיר יס אפשר להשאיר דלוק.
הבעייה היא בד"כ עם מסכים וכד' - להם דווקא אפשר למצוא DISCRETE ברשת.

נירקו
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 238
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #9 

אני עובד עם BITWISE, מוצר מדהים !!!
אתר היצרן http://www.bitwisecontrols.com/

מוצר מדהים,
יציב,
גמיש,
תומך אייפון, PC, אנדרואיד.
אין צורך ברשיונות לכול התקן...

אשמח לענות על כול שאלה.....

אני רוצה להדגיש שאני לא מייבא או משווק את המוצר ולכן אני מרשה לעצמי לעסוק בפירסום !!!

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”