למישהו עוד יש בעיה עם NETLOAD ?
כן. JD עם פרימיום של NETLAOD.
ניסית להכניס שוב את המשתמש והסיסמא שלך?
האם דרך הדפדפן זה מוריד לך בסדר?
ניסית להכניס שוב את המשתמש והסיסמא שלך?
האם דרך הדפדפן זה מוריד לך בסדר?
-
Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
גם דרך הדפדפן הוא רושם לי 404 is dead. בJD הלינקים מופיעים לי כתקינים ורק שאני מעביר להורדה מופיעה הבעיה בסרבר. רכשתי את המנוי באיביי אולי כאן הבעיה? בJD לא רואה בעיה עם המנוי, הוא מופיע כ"פרימיום". אנסה להכניס שוב את שם משתמש וסיסמא כשאהיה בבית.
"על החתום...."
-
Hertz33
- חבר ותיק

או קיי עליתי על הבעיה. כשניסיתי להרשם באתר של NETLOAD עם הפרטים נרשמה לי ההודע הבא: " This account has been locked due to account sharing". מיותר לציין שהמוכר מאיביי כבר לא קיים. כנראה מכר לכמה אנשים את אותו המנוי וירד למחתרת. בכל מקרה רשמתי מייל לNETLOAD בנושא ונראה כיצד יטופל. להבא אני וגם לכם כדאי להזהר ברכישת מנויי פרימיום דרך איביי. זאת הפעם הראשונה שעשיתי זאת וכנראה גם האחרונה. אם למישהו יש ריסיילר אמין לרכישת מנוי לNETLOAD אשמח להמלצות.
"על החתום...."
למה אתה צריך ריסיילר? זה עולה עוד כסף.
יש היום אופציה לקנות דרך כרטיס אשראי, אומנם האופציה חסומה בארץ אבל בעזרת PROXY אנגלי או גרמני אתה יכול לקנות.(ככה עשיתי בפעמיים האחרונות)
אריאל
יש היום אופציה לקנות דרך כרטיס אשראי, אומנם האופציה חסומה בארץ אבל בעזרת PROXY אנגלי או גרמני אתה יכול לקנות.(ככה עשיתי בפעמיים האחרונות)
אריאל
גם אני אשמח להסבר פשוט למאותגר מחשבים כמוני איך עושים את זה כולל איך עושים את הפרוקסי .ariel-ro כתב:למה אתה צריך ריסיילר? זה עולה עוד כסף.
אריאל...
כמו כן האם השתמשת בכרטיס אשראי ישראלי?
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
http://cyblog.info/archives/584truejoker כתב:גם אני אשמח להסבר פשוט למאותגר מחשבים כמוני איך עושים את זה כולל איך עושים את הפרוקסי .ariel-ro כתב:למה אתה צריך ריסיילר? זה עולה עוד כסף.
אריאל...
כמו כן האם השתמשת בכרטיס אשראי ישראלי?...
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
uh99
כנראה שאין לך חצי מושג מה זה פרוקסי אם אתה נותן להם קישור לבניה של squid.
Hertz33
מה הבעיה למצוא פרוקסי ברשת? תשלום מישראל באתר שלהם לא ניתן?
כנראה שאין לך חצי מושג מה זה פרוקסי אם אתה נותן להם קישור לבניה של squid.
Hertz33
מה הבעיה למצוא פרוקסי ברשת? תשלום מישראל באתר שלהם לא ניתן?
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
Hertz33 כתב:רכשתי מנוי חדש מסודר. שלחתי להם מייל אבל עוד לא קיבלתי תשובה. קשה לי להאמין שהם יסדרו את זה כי כאמור הבן אדם שרכשתי ממנו כנראה מכר לכמה אנשים אותו שם משתמש וסיסמא....
אם קנית מאיביי, האם פתחת DISPUTE באיביי או פיפאל ?
תקבל את כל הכסף חזרה, כי לפי חוקי איביי אסור בכלל למכור קודים ב AUCTIONS אלא רק ב CLASSIFIED
-
Hertz33
- חבר ותיק

רשמתי מייל זועם לתמיכה שלהם. אני כבר ממש מיואש, פעם ראשונה שאני נתקל בדבר כזה.
"על החתום...."