בעיה בערוץ DVR/BDR ברסיבר VSX-421
היי חברים,
לפני פחות משנה רכשתי את הVSX-421 שנפוץ פה מאוד.
השבוע הייתי צריך לחבר לכניסת הHDMI השלישית שלי (DVR/BDR) XBOX) חדש שקניתי אבל משום מה בכניסה הזו אני מקבל רק תמונה בלי סאונד.
אם אני מחבר עם אותו הכבל לכל שאר הכניסות הכל עובד תקין רק בכניסה הזו אני לא מקבל סאונד.
אשמח לרעיונות לפיתרון.
תודה
לפני פחות משנה רכשתי את הVSX-421 שנפוץ פה מאוד.
השבוע הייתי צריך לחבר לכניסת הHDMI השלישית שלי (DVR/BDR) XBOX) חדש שקניתי אבל משום מה בכניסה הזו אני מקבל רק תמונה בלי סאונד.
אם אני מחבר עם אותו הכבל לכל שאר הכניסות הכל עובד תקין רק בכניסה הזו אני לא מקבל סאונד.
אשמח לרעיונות לפיתרון.
תודה
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
תבדוק גם עם מכשיר אחר באותה הכניסה כדי לוודא שזה לא קשור לאיזה גליץ' מוזר של ה-XBOX, ום הבעייה חוזרת על עצמה תפעיל אחריות...
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
בגדול, עבור כל מכשיר שאתה מחבר ל-421, אתה יכול להגדיר איזה סיגנל אודיו מתאים לחיבור/מכשיר, ע"י כפתור ה-SIGNAL SEL.
האות H, מסמלת שסיגנל האודיו מגיע מעל גבי הכבל HDMI. כנראה שמסיבה כלשהי בחיבור ה-HDMI השלישי שלך זה לא היה מוגדר כך אוטומטית, ולכן היה צורך ללחוץ על הכפתור האמור בכדי להגדיר שבכניסה הזאת סיגנל האודיו מגיע מהכבל HDMI.
מקור: עמ' 18 במדריך למשתמש באנגלית.
האות H, מסמלת שסיגנל האודיו מגיע מעל גבי הכבל HDMI. כנראה שמסיבה כלשהי בחיבור ה-HDMI השלישי שלך זה לא היה מוגדר כך אוטומטית, ולכן היה צורך ללחוץ על הכפתור האמור בכדי להגדיר שבכניסה הזאת סיגנל האודיו מגיע מהכבל HDMI.
מקור: עמ' 18 במדריך למשתמש באנגלית.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
שיסלח לי היבואן אך היצרן לדעתי פישל בגדול בתכנון השלט...idanto כתב:תודה רבה! עבד כמו קסם.JEXY כתב:לאחר החיבור תלחץ על לחצן signal בשלט עד שתראה אות H בצד ימין של הצג. אמור לעבוד....
אשמח להסבר מפורט אם יש הגיון מאחורי זה....
למעשה אם אתה מחבר בצורה כלשהי מכשיר מסוים, אתה למעשה מגדיר אותו כיצד הוא יעבוד ובאיזו צורה... כמעט בכל הרסיבר כל הדברים אלו מבצעים בהגדרות כניסה של הרסיבר... רק פיונר בדגמים הזולים שמו לחצן בשלט... אני מנסה להבין למה שמישהו ירצה לחבר מכשיר מסוים ה4 סוגי חיבור למגבר... מספיק רק אחד, לא ככה? יותר מזה, אם בטעות לחצת על הלחצן הזה מבלי לדעת אתה מתחיל לעבור סדרת בדיקות בכדי להבין למה לא עובד לך הסאונד... לי אישית כואב לקחת מלקוח סכום כסף לתיקון "תקלה" כזו... לכן זו גם גדולת הפורום שניתן לשתף מידע.
שמח שהסתדר לך