אשמח לקבל המלצה , הארה , הערה כלשהיא למותג מסויים לחיוב או לשלילה
המבחר עצום ומבלבל
הייעוד לצרכים רגילים לחלוטין , אופיס ואינטרנט שום דבר מעבר
תודה מראש
מבקש המלצה על מחשב נייד עד 1000$
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
הייתי הולך על מותג טוב ואמין גם במחיר של חריגה בסביבות 200 דולר מהסכום שהקצבת
אני ממליף בחום על R52 של יבמ המתאים לצרכיך, איני יודע את מחירו בדיוק אך אם זכרוני אינו בוגד בי הוא בסיבות 6000 שח
אל תילך על מחשבי HP או COMPAQ הם פשוט גרועים! ואל תלך על הזולים שיש בכל האתר קניות וכו כי הם דגמים עם חסרונות רבים בהשואה ליתרונות ורק אנשים שאינן מבינים רוכשים מחשבים שכאלה
אני ממליף בחום על R52 של יבמ המתאים לצרכיך, איני יודע את מחירו בדיוק אך אם זכרוני אינו בוגד בי הוא בסיבות 6000 שח
אל תילך על מחשבי HP או COMPAQ הם פשוט גרועים! ואל תלך על הזולים שיש בכל האתר קניות וכו כי הם דגמים עם חסרונות רבים בהשואה ליתרונות ורק אנשים שאינן מבינים רוכשים מחשבים שכאלה
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
droren מסכים איתך ב-100%
דרור המליץ לך על IBM R-52 (גם אני ממליץ עלו, הוא קצת יקר יחסית למפרט ונראה גרועה אבל הוא איכותי)
nirgen למה הולך לשמש המחשב?, גם לR52 יש תת-דגמים (אחד עם מעבד חזק יותר אחד עם חזק פחות והנתון הזה הוא השפעה ישירה לזמן סוללה, גודל מסך וכו.)
יש עוד הרבה פרמטרים כאלה שאתה צריך לקחת בחשבון, מחשב נייד צריך לבחור לפי צרכים.
דרור המליץ לך על IBM R-52 (גם אני ממליץ עלו, הוא קצת יקר יחסית למפרט ונראה גרועה אבל הוא איכותי)
nirgen למה הולך לשמש המחשב?, גם לR52 יש תת-דגמים (אחד עם מעבד חזק יותר אחד עם חזק פחות והנתון הזה הוא השפעה ישירה לזמן סוללה, גודל מסך וכו.)
יש עוד הרבה פרמטרים כאלה שאתה צריך לקחת בחשבון, מחשב נייד צריך לבחור לפי צרכים.