זקוק להמלצה לאוזניות IE תקציב של כ -250 ש"ח
כי ברמתן ובמחיר שלהן, יש שוק רחב מאוד של מתחרות שנותנות יותר בפחות כסף.
סנהייזר חזקים בקשת פול סייז ודגמיי עילית של ה-IEM טובות. כל הדגמים "הזולים" שלהם נחותים בהשוואה למתחרים שנותנים יותר תמורה בפחות כסף. שלא נדבר על היצרניות הסיניות שנותנות יחס עלות תועלת עצום.
סנהייזר חזקים בקשת פול סייז ודגמיי עילית של ה-IEM טובות. כל הדגמים "הזולים" שלהם נחותים בהשוואה למתחרים שנותנים יותר תמורה בפחות כסף. שלא נדבר על היצרניות הסיניות שנותנות יחס עלות תועלת עצום.
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל!
תודה! **
טוב אני אתחיל מזה שאני לא מבין איך ה HD800 בכלל קשורות לפה(גם אוזניות קשת וגם במחיר שלא קשור לפה).
דבר שני CX300 לא מתאימות לי בגלל חוסר במיקרופון ושליטה על שירים, ובטווח המחירים שלי מה שראיתי שמתאים לי מסנהייזר הם ה MX/OMX 680I, אבל מכל מיני סיקורים ברשת לא נראה לי שמבחינת סאונד הן נותנות פייט.
ד"א האוזניות שהתחלית לחפש מההתחלה הן סנהייזר, והאוזניות שאני בכלל מחליף מלכתחילה הן הדגם העתיק MX450 (למי שזוכר אותו בכלל)שעד עכשיו עובדות מעולה(ועברו התעללות וכמה כביסות בחיים
) אבל נראה לי שהגיע הזמן קצת להתקדם 
דבר שני CX300 לא מתאימות לי בגלל חוסר במיקרופון ושליטה על שירים, ובטווח המחירים שלי מה שראיתי שמתאים לי מסנהייזר הם ה MX/OMX 680I, אבל מכל מיני סיקורים ברשת לא נראה לי שמבחינת סאונד הן נותנות פייט.
ד"א האוזניות שהתחלית לחפש מההתחלה הן סנהייזר, והאוזניות שאני בכלל מחליף מלכתחילה הן הדגם העתיק MX450 (למי שזוכר אותו בכלל)שעד עכשיו עובדות מעולה(ועברו התעללות וכמה כביסות בחיים
אני מחזק את ההמלצה על ה-M6P. החברה עצמה מייעדת את האוזניה לכך והן מכילות מיקרופון ותייל שמתקבע מאחוריי האוזן ולא יברח לך במהלך ריצה.
אישית יש לי בימים הללו את ה-R1 של בריין-וויבז שמאוד נחמדה, אבל הכבל בורח כל הזמן כשמעבירים אותו מאחורי האוזן, לכן לא יתאימו לריצה. סה"כ יש להן סאונד נהדר למחירן הזעום.
אישית יש לי בימים הללו את ה-R1 של בריין-וויבז שמאוד נחמדה, אבל הכבל בורח כל הזמן כשמעבירים אותו מאחורי האוזן, לכן לא יתאימו לריצה. סה"כ יש להן סאונד נהדר למחירן הזעום.
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל!
תודה! **
אני פאנבוי של סוני אז בניגוד להרגלי, הרשיתי לעצמי לקפוץ על ההייפ של הMH1c:
http://www.head-fi.org/t/632892/review- ... ept-secret
ל-20$ ששילמתי ולמרות שזה לא הסאונד האידיאלי לטעמי- באס כבד וטרבל מונמך- אני ממש לא סובל להאזין איתן למוזיקה שהן מחמיאות לה (אלקטרונית EDM, פופ, ווקאלים) וזה כי תחום המידרינג' עשוי ממש היטב, עדיף שנות אור מהCX300 (ששמעתי לפני כמה שנים חייב להודות) וגם מהNuforce NE-7M שהיו מוערכות מאוד בזמנו. הוא פשוט נשמע במשקל "נכון" טונאלית עם חלקות נעימה שעוזרת לקולות וכלים להישמע נוזליים יותר מהShure SE530 שלי, אבל כמובן לshure יש יתרון ענק בפירוט וריאליזם כולל. גם הבמה בMH1c יחסית רחבה עם עומק מפתיע יחסית ונותנת תחושת אמביינס ותלת-מימדיות טובה למדי. 'קיצור ללא ספק האוזניות הבאסיות הכי טובות במחיר כניסה שיצא לי לנסות, פאנבוי או לא.
http://www.head-fi.org/t/632892/review- ... ept-secret
ל-20$ ששילמתי ולמרות שזה לא הסאונד האידיאלי לטעמי- באס כבד וטרבל מונמך- אני ממש לא סובל להאזין איתן למוזיקה שהן מחמיאות לה (אלקטרונית EDM, פופ, ווקאלים) וזה כי תחום המידרינג' עשוי ממש היטב, עדיף שנות אור מהCX300 (ששמעתי לפני כמה שנים חייב להודות) וגם מהNuforce NE-7M שהיו מוערכות מאוד בזמנו. הוא פשוט נשמע במשקל "נכון" טונאלית עם חלקות נעימה שעוזרת לקולות וכלים להישמע נוזליים יותר מהShure SE530 שלי, אבל כמובן לshure יש יתרון ענק בפירוט וריאליזם כולל. גם הבמה בMH1c יחסית רחבה עם עומק מפתיע יחסית ונותנת תחושת אמביינס ותלת-מימדיות טובה למדי. 'קיצור ללא ספק האוזניות הבאסיות הכי טובות במחיר כניסה שיצא לי לנסות, פאנבוי או לא.
- jaksirak
- חבר ותיק

- תגובות: 1397
- שם מלא: קובי כהן
- נתן תודות: 139 פעמים
- קיבל תודות: 68 פעמים
בתור בעל גאה של S4 אני חולק עליך. לי איכות זה דבר חשוב.. וה S4 נותן בראש.eyal1983 כתב: ה S4 מלאה בבאס, לא מפורטת, לא ברורה.. עדיין - יותר טובה מכלום.
היא מאלה שמשמשת אנשים שמורידים קליפים מיוטיוב ב64 קילוביט לאייפוד שלהם, ושומעים בווליום 10 מתוך 10...)
....
טוב.. רגע.. לא להתלהם... שמיעה היא דבר סובייקטיבי. מה שטוב לי או לך לא חייב להיות טוב לאחר
אכן ה S4 מצטיינת בנמוכים (אוי איזה בסים כייפי) אבל האיטום לא להיט. לי האיטום חשוב מאוד כי אני דיי חי על המטוס. אני החלפתי את ה TIPS למשהו ספוגי, מעולה, שקניתי בארה"ב (נראה לי של MONSTER) שיוצר לי איטום מדהים (פעמים פספסתי ארוחות במטוס, כי לא שמעתי את הדיילת).
סה"כ ממליץ על האזניות!!!
עם זאת...
אם כבר התפרצתי לדלת פתוחה, וסליחה עם יוצר השרשור... בדיוק היום (כן ממש הרגע) התקלקלו לי האזניות. אני שומע רק בצד אחד.
נראה לי לא הייתי צריך להתעלל בהם כלכך... לא שמרתי עליהם.
בכל מקרה חשבתי לתקן או אולי להתחדש...
אני לא פוסל לקנות אחרות או אולי שוב את ה S4...
מה התחדש בשנתיים אחרונות?
בברכה קובי כהן
תבדוק קודם כל אם מקור הבעיה הוא בקונקטור. במידה וכן- התיקון פשוט מאוד וכולל החלפת קונקטור.
אם אתה מעוניין לרכוש דגם חדש, פתח שירשור אישי יעודי עם תקציב, טעם מוזיקלי וכל הדרישות האישיות. נענה לך שם...
אם אתה מעוניין לרכוש דגם חדש, פתח שירשור אישי יעודי עם תקציב, טעם מוזיקלי וכל הדרישות האישיות. נענה לך שם...
תודה! **
- jaksirak
- חבר ותיק

- תגובות: 1397
- שם מלא: קובי כהן
- נתן תודות: 139 פעמים
- קיבל תודות: 68 פעמים
Beta כתב:תבדוק קודם כל אם מקור הבעיה הוא בקונקטור. במידה וכן- התיקון פשוט מאוד וכולל החלפת קונקטור.
אם אתה מעוניין לרכוש דגם חדש, פתח שירשור אישי יעודי עם תקציב, טעם מוזיקלי וכל הדרישות האישיות. נענה לך שם......
תודה. יש מצב שזה הקונקטור. איפה ניתן לתקן? בבאג?
אני גר באיזור השרון. מישהו יכול להמליץ על מקום טוב?
בברכה קובי כהן
שלום לכולם..
אני עדיין בהתלבטויות לגבי האוזניות בכל מקום הרשת שאני קורא אומרים שב 300 שח ה q350 לא שוות את המחיר, מכיוון שאין אפשרות לבדוק אותן אישית, מישהו ניסה אותן ויכול לתת רשמים? 300 של זה מבחינתי תקציב די גדול לשים על אוזניות שאני מקווה שישמשו אותי לפחות לכמה שנים
דבר נוסף מישהו יכול להסביר לי מדוע הדגם cx 680 יקר יותר משטר הסדרה? מה השוני שלהן מה ה mx?
תודה ויום טוב
אני עדיין בהתלבטויות לגבי האוזניות בכל מקום הרשת שאני קורא אומרים שב 300 שח ה q350 לא שוות את המחיר, מכיוון שאין אפשרות לבדוק אותן אישית, מישהו ניסה אותן ויכול לתת רשמים? 300 של זה מבחינתי תקציב די גדול לשים על אוזניות שאני מקווה שישמשו אותי לפחות לכמה שנים
דבר נוסף מישהו יכול להסביר לי מדוע הדגם cx 680 יקר יותר משטר הסדרה? מה השוני שלהן מה ה mx?
תודה ויום טוב
הדגמיי IEM של AKG, והדגמים הזולים של סנהייזר לא מומלצים. אני מאוד ממליץ להסתכל על הדגמים הסינים של בריין-וויבז או סאונד מג'יק או מי-אלקטרוניק.
קובי, אני מוכן לעזור לך בסוגיית החלפת הקונקטור. יש לי קונקטורים פשוטים מאוד כרגע ואין לי בעיה להחליף לך את הקונקטור במידה ותרצה (אם תרצה להמשיך לפטפט-עבור לפרטי).
קובי, אני מוכן לעזור לך בסוגיית החלפת הקונקטור. יש לי קונקטורים פשוטים מאוד כרגע ואין לי בעיה להחליף לך את הקונקטור במידה ותרצה (אם תרצה להמשיך לפטפט-עבור לפרטי).
תודה! **
- eyal1983
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3449
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 281 פעמים
אין פה מבחן סאונד מסודר, אלא רק יתרונות מול חסרונות:
לשתיהן שנתיים אחריות; תיקו
אקג עולות 249שח עם שנתיים אחריות, הסינייזר עולות 294, אבל את הסינייזר יש "מחודשות" ב 150שח (זאפ).; תיקו
הסינייזר נועדו לספורט! - יש להן את הקשת הקטנה שמבטיחה שהאוזניה לא תזוז ממקומה "גם באימון קשה". +1 לגרמניה
האקג פשוט יפלו אם תעשה ככה:
צבע: האקג ירוק-לבן, הסינייזר ירוק-שחור (שלדעתי פחות מזעזע \ יותר מגניב); +1 לגרמניה
בסינייזר אתה יכול לשלוט על הווליום תוך כדי שיחה \ מוסיקה. את זה אין באקג.; +1 לגרמניה
האקג עדינות יותר, עם כבל דק יותר. (לסינייזר הכבל מחוזק בסגסוגת של Dupont™ Kevlar) ..++
עם הסינייזר אתה יכול לצאת לסקי, ליפול, ועדיין לשמוע מוסיקה (אמורות לעבוד גם בקור של 10- מעלות)..++
הסינייזר יותר נוחות באוזן.; +1 לגרמניה
(מקווה שהמסר הועבר...)
לשתיהן שנתיים אחריות; תיקו
אקג עולות 249שח עם שנתיים אחריות, הסינייזר עולות 294, אבל את הסינייזר יש "מחודשות" ב 150שח (זאפ).; תיקו
הסינייזר נועדו לספורט! - יש להן את הקשת הקטנה שמבטיחה שהאוזניה לא תזוז ממקומה "גם באימון קשה". +1 לגרמניה
האקג פשוט יפלו אם תעשה ככה:
צבע: האקג ירוק-לבן, הסינייזר ירוק-שחור (שלדעתי פחות מזעזע \ יותר מגניב); +1 לגרמניה
בסינייזר אתה יכול לשלוט על הווליום תוך כדי שיחה \ מוסיקה. את זה אין באקג.; +1 לגרמניה
האקג עדינות יותר, עם כבל דק יותר. (לסינייזר הכבל מחוזק בסגסוגת של Dupont™ Kevlar) ..++
עם הסינייזר אתה יכול לצאת לסקי, ליפול, ועדיין לשמוע מוסיקה (אמורות לעבוד גם בקור של 10- מעלות)..++
הסינייזר יותר נוחות באוזן.; +1 לגרמניה
(מקווה שהמסר הועבר...)
ראה מבצעיי "באג אטאק" לקראת הבחירות. ה-AKG כעת במבצע ב-150 אם אני לא טועה. מעבר לכך יש עוד מגוון נאה בבאג עם מחירים נחמדים.
*אני עדיין מתעקש לדבוק בחברות הסיניות. היחס עלות-תועלת הרבה יותר גבוה!
*אני עדיין מתעקש לדבוק בחברות הסיניות. היחס עלות-תועלת הרבה יותר גבוה!
תודה! **