זקוק להמלצה לאוזניות IE תקציב של כ -250 ש"ח
שלום.
אני מחפש אוזניות בתקציב של כ-200 ש"ח, מסוג IN EAR שיהיו טובות לחדר כושר ולהתעמלות בכלל, אך גם שיהיו נוחות לנסיעות(אני נוסע הרבה) כך שאיכות השמע תהיה לפחות סבירה, עיקר המוסיקה שאני שומע היא האוסים/דאנסים.
תודה מראש
אני מחפש אוזניות בתקציב של כ-200 ש"ח, מסוג IN EAR שיהיו טובות לחדר כושר ולהתעמלות בכלל, אך גם שיהיו נוחות לנסיעות(אני נוסע הרבה) כך שאיכות השמע תהיה לפחות סבירה, עיקר המוסיקה שאני שומע היא האוסים/דאנסים.
תודה מראש
נערך לאחרונה על ידי maxim880 ב 01/01/2013 20:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
ואיך מבחינה ספורטיבית,כלומר הם מחזיקים חזק באוזן כי זאת הבעיה העיקרית שלי כרגע(פרט גם לאי נוחות שיש לי מהאוזניות שלי כרגע).
לדוגמא ראיתי באמזון את הסנהייזר MX 680 (במחיר של 28$), הם מיועדות רק לספורט? כלומר איכות סאונד אי אפשר להשוות לאלה שהבאת למעלה?
לדוגמא ראיתי באמזון את הסנהייזר MX 680 (במחיר של 28$), הם מיועדות רק לספורט? כלומר איכות סאונד אי אפשר להשוות לאלה שהבאת למעלה?
אני אגיד לך, מה שבעיקרון אני מחפש זה שילוב של נוחות(בנסיעה והתעמלות)+ סאונד סביר(בכל מקרה שתקציב הזה לא נראה לי שאפשר להביא משהו מפוצץ)
ואם אפשר בכלל שתהיה שליטה על מוסיקה(לעצור/להעביר) ומיקרופון.
ראיתי שיש גם את האוזניות mm30i של סנהייזר, מה לגביהן?
ואם אפשר בכלל שתהיה שליטה על מוסיקה(לעצור/להעביר) ומיקרופון.
ראיתי שיש גם את האוזניות mm30i של סנהייזר, מה לגביהן?
- eyal1983
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3449
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 281 פעמים
היצרן אומר "with enhanced bass"
הגרף שלהן בטח ניראה כמו גיבעה תלולה משמאל לימין )
בכל מיקרה
הן יותר טובות מהסינייזר שעולות 50$,
והן עולות רק 30$ אחרי משלוח.. עונות לך על הצרכים.. יש מקרופון יש עמידות לחד"כ והכל.
המלצה טובה
בכל מיקרה
והן עולות רק 30$ אחרי משלוח.. עונות לך על הצרכים.. יש מקרופון יש עמידות לחד"כ והכל.
המלצה טובה
טוב לא יודע איך זה קרה החלטתי למתוח את התקציב ועכשיו הגעתי ל-2 מתמודדים סופיים:
akg q350 או Klipsch image s4i
זהו ההחלטה היא ביניהם, לאחר שקראתי יותר מדי ביקורות רעות על הסנהייזר, ובסופו של דבר מה שבאמת חשוב לי זה איכות הסאונד.
akg q350 או Klipsch image s4i
זהו ההחלטה היא ביניהם, לאחר שקראתי יותר מדי ביקורות רעות על הסנהייזר, ובסופו של דבר מה שבאמת חשוב לי זה איכות הסאונד.
ה-M6P היא בהחלט אוזניה לאוהבי בס.eyal1983 כתב:היצרן אומר "with enhanced bass"
בכל מיקרה
המלצה טובה...
לי זה קצת מוגזם, אז היא משמשת אותי לריצות בלבד.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
- eyal1983
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3449
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 281 פעמים
סלח לנו כי חטאנו...
ה S4 מלאה בבאס, לא מפורטת, לא ברורה.. עדיין - יותר טובה מכלום.
היא מאלה שמשמשת אנשים שמורידים קליפים מיוטיוב ב64 קילוביט לאייפוד שלהם, ושומעים בווליום 10 מתוך 10...)
ה Q350 פחות ידועה, אבל גם פחות באסית.. ולכן - הייתי הולך עליה.
ה S4 מלאה בבאס, לא מפורטת, לא ברורה.. עדיין - יותר טובה מכלום.
היא מאלה שמשמשת אנשים שמורידים קליפים מיוטיוב ב64 קילוביט לאייפוד שלהם, ושומעים בווליום 10 מתוך 10...)
ה Q350 פחות ידועה, אבל גם פחות באסית.. ולכן - הייתי הולך עליה.
סתם ועכשיו ברצינות, אני רק אחדד את השאלה, אני לדוגמא שומע כמה סגנונות, נגיד למכון כושר אני שומע האוסים(אלקטרוני וכל זה), ובנסיעות אז העיקר זה פופ, קצת שחורה, ומזרחית.
ה Q350 עונה יותר על הצרכים שלי?
- GilSt
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 628
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
אין שום קשר בין HD800 לשרשור.shigidar כתב:מצחיק שכך בהינף מקלדת פסלתם את סנהייזר, עדיין יצרן האוזניות הטוב ביותר. HD800 משמשות כרפרנס לכל מבחן אוזניות שעושים במרבית המגאזינים הנחשבים, אבל מה הם יודעים?......
רנו ייצרו רכב מעולה לפורמולה 1, אבל זה לא עוזר להם לייצר רכב משפחתי טוב.
במחיר הנקוב יש אופציות הרבה יותר טובות מהמקבילות של סנהייזר.