שאלות הקשורות ל422 VSX ולקשורים לו
-
ahronovich
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 14
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
שלום לכולם
אני בשלב של חיבורים והרצה ל422 [נרכש בדיוטי בעזרתו האדיבה של איפוני ] מחוברים רמקולים ווארפדל DX1-HCP השאלות הן: 1. בריסיבר קיימת יציאה אחת לסאב ,ואילו בסאב ישנן שתי כניסות , מה הצורה הנכונה לחיבור. 2. המלצות לשיפור איכות הקליטה למקלט הFM שברסיבר 3. האם ישנה אפשרות לחבר את האייפון . ובאופן כללי אשמח להסבר על היכולות של הסאב [הסבר על הכפתורים ותפקידם]
אני בשלב של חיבורים והרצה ל422 [נרכש בדיוטי בעזרתו האדיבה של איפוני ] מחוברים רמקולים ווארפדל DX1-HCP השאלות הן: 1. בריסיבר קיימת יציאה אחת לסאב ,ואילו בסאב ישנן שתי כניסות , מה הצורה הנכונה לחיבור. 2. המלצות לשיפור איכות הקליטה למקלט הFM שברסיבר 3. האם ישנה אפשרות לחבר את האייפון . ובאופן כללי אשמח להסבר על היכולות של הסאב [הסבר על הכפתורים ותפקידם]
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
1: חיברת בסדר גמור... חיבור כפול נועד למשהו אחר.ahronovich כתב:שלום לכולם
אני בשלב של חיבורים והרצה ל422 [נרכש בדיוטי בעזרתו האדיבה של איפוני ] מחוברים רמקולים ווארפדל DX1-HCP השאלות הן: 1. בריסיבר קיימת יציאה אחת לסאב ,ואילו בסאב ישנן שתי כניסות , מה הצורה הנכונה לחיבור. 2. המלצות לשיפור איכות הקליטה למקלט הFM שברסיבר 3. האם ישנה אפשרות לחבר את האייפון . ובאופן כללי אשמח להסבר על היכולות של הסאב [הסבר על הכפתורים ותפקידם]...
2: אנטנה חיצונית או מוגברת
3: כן
באופן כללי הסבר ב RTFM
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
תזיז את חוגת הקרוסאובר למקסימום (150 הרץ), ותריץ כיול MCACC עם המיקרופון שהגיע בקופסה של הרסיבר כדי לקבוע את החיתוך של התדרים שהולכים לסאב מהרסיבר.
-
ahronovich
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 14
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
לג'קסי, אתה מתקמצן בתשובות, אנטנה מוגברת לFM מה זה?, את האייפון להיכן מחברים, מה זה RTFM. בכל אופן תודה לתשובה.
ולאור תודה לטיפ, אם יש עוד כמה אשמח .
ולאור תודה לטיפ, אם יש עוד כמה אשמח .
יש לי את אותו רסיבר ולמיטב ידיעתי הוא לא תומך באייפון,
אצלי מחובר באופן קבוע כבל PL (אוזניות) לRCA לכניסות האנלוגיות ברסיבר, כמובן שמועבר בצורה זו סאונד בלבד ולא ניתן לשלוט בהשמעה בשלט של הרסיבר.
אם יש לך סמרט טיוי תשתמש באפליקצייה...
אצלי מחובר באופן קבוע כבל PL (אוזניות) לRCA לכניסות האנלוגיות ברסיבר, כמובן שמועבר בצורה זו סאונד בלבד ולא ניתן לשלוט בהשמעה בשלט של הרסיבר.
אם יש לך סמרט טיוי תשתמש באפליקצייה...
שבת שלוםepony כתב:תזיז את חוגת הקרוסאובר למקסימום (150 הרץ), ותריץ כיול MCACC עם המיקרופון שהגיע בקופסה של הרסיבר כדי לקבוע את החיתוך של התדרים שהולכים לסאב מהרסיבר....
סליחה שהתפרצתי לשרשור ,
אבל יש לי גם את הרסיבר 422 של פיונר ורציתי לדעת למה התכוונת שרשמת:
"תריץ כיול MCACC עם המיקרופון שהגיע בקופסה של הרסיבר כדי לקבוע את החיתוך של התדרים שהולכים לסאב מהרסיבר"
מה זאת אומר?
איך עושים את זה?
ומה זה עושה?
תודה על העזרה
- JEXY
- עוסק בתחום

- יצירת קשר:
לא קיבלת ספר הוראות עם המגבר??Kroi444 כתב:שבת שלוםepony כתב:תזיז את חוגת הקרוסאובר למקסימום (150 הרץ), ותריץ כיול MCACC עם המיקרופון שהגיע בקופסה של הרסיבר כדי לקבוע את החיתוך של התדרים שהולכים לסאב מהרסיבר....
סליחה שהתפרצתי לשרשור ,
"תריץ כיול MCACC עם המיקרופון שהגיע בקופסה של הרסיבר כדי לקבוע את החיתוך של התדרים שהולכים לסאב מהרסיבר"
מה זאת אומר?
איך עושים את זה?
ומה זה עושה?
תודה על העזרה...
בבקשה:
http://docs.pioneer.eu/Manuals/VSX_422_ ... 69_manual/
עמוד 17, פרק 3...
- JEXY
- עוסק בתחום

- יצירת קשר:
אנטנת FM מוגברת זו אנטנה שמסוגלת לקלוט תדרי FM גם בתוך הבית בניגוד לאנטנות FM שחייבות להיות בחוץ (OUTDOOR). האם זה משפר את הקליטה? תלוי... לרוב עדיף להשתמש ברדיו אינטרנטי או בערוצי רדיו בממירים דיגיטלים...ahronovich כתב:לג'קסי, אתה מתקמצן בתשובות, אנטנה מוגברת לFM מה זה?, את האייפון להיכן מחברים, מה זה RTFM. בכל אופן תודה לתשובה.
ולאור תודה לטיפ, אם יש עוד כמה אשמח ....
אייפון אתה יכול לחבר עם כבל PL-RCA לאחת הכניסות של המגבר.
RTFM - תחפש בגוגל...
קיבלתי אבל לא קראתי כי זה ספר עם מלא הוראות,JEXY כתב:לא קיבלת ספר הוראות עם המגבר??Kroi444 כתב:שבת שלוםepony כתב:תזיז את חוגת הקרוסאובר למקסימום (150 הרץ), ותריץ כיול MCACC עם המיקרופון שהגיע בקופסה של הרסיבר כדי לקבוע את החיתוך של התדרים שהולכים לסאב מהרסיבר....
סליחה שהתפרצתי לשרשור ,
מה זאת אומר?
איך עושים את זה?
ומה זה עושה?
תודה על העזרה...
בבקשה:
http://docs.pioneer.eu/Manuals/VSX_422_ ... 69_manual/
עמוד 17, פרק 3......
איזה עמוד זה?
ואם אפשר אני אשמח שאתה תסביר לי פה בעברית.. אני יבין יותר טוב. (אפשר גם בפרטי אם בא לך)
מה זה אומר "חיתוך של התדרים שהולכים לסאב מהרסיבר", אני לא כל כך מבין בזה..?
- epony
- חבר במועדון 10K

לא קראת את המדריך למשתמש כי ספר עם מלא הוראות, אבל אתה מצפה שמישהו בפורום ישקיע מזמנו כדי להסביר לך כאן בעברית משהו שכבר יש לך בידיים אבל אתה מתעצל לקרוא אותו!?

אבל עדיין לא בדיוק הבנתי מה זה עושה שרשמת "תריץ כיול MCACC עם המיקרופון שהגיע בקופסה של הרסיבר כדי לקבוע את החיתוך של התדרים שהולכים לסאב מהרסיבר."epony כתב:לא קראת את המדריך למשתמש כי ספר עם מלא הוראות, אבל אתה מצפה שמישהו בפורום ישקיע מזמנו כדי להסביר לך כאן בעברית משהו שכבר יש לך בידיים אבל אתה מתעצל לקרוא אותו!?![]()
...
אתה יכול רק להסביר לי מה זה עושה?
ובקשר למדריך אמרתי אם יש לך זמן ובא לך אני אשמח שתסביר לי כי יהיה לי הרבה יותר מובן שאתה תסביר לי,
אוקי הבנתי, לא בא לך או שאין לך זמן, אני ינסה לעבוד לפי הספר.
נערך לאחרונה על ידי Kroi444 ב 06/01/2013 23:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
- epony
- חבר במועדון 10K

תודה על העזרה....
עשיתי את זה עכשיו,
משום מה ההגדרות שהוא הגדיר לי הם לא ממש הגדרות שלפי דעתי טובות.
כי הוא לא הגביר את הרמקולים האחוריים והוריד את הווליום של הסאבוופר,
זה מדוייק הכיוון האוטומטי הזה? או שעדיף שאני יגדיר אותו ידנית?