המלצה לאוזניות מנטרלות רעשים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
תודה.
אייל, אם אני מבין נכון האוזניות שאתה מציע לא מבצעות נטרול רעשים אקטיבי (כדוגמת Bose QC15), נכון?
מרטין, אני אסביר מה אני צריך - אני משתמש באוזניות המהלך העבודה (במשרד רועש). זו הדרך היחידה שלי להתרכז. לכן אני צריך משהו שמבודד קולות חיצוניים. איכות המוסיקה חשובה גם היא, אבל נמצאת במקום השני. דבר נוסף, אני לא מתלהב מאוזניות גדולות ומגושמות שמכסות את האוזן כולה. לכן on the ear נראה לי מתאים יותר מאשר over the ear. אוזניות in the ear בשימוש לאורך זמן (שעות) לא נוח.
והמחיר.... כאמור עד 400 ש"ח מוגבל (לצערי הרב...).
הצעות יתקבלו בברכה.
אייל, אם אני מבין נכון האוזניות שאתה מציע לא מבצעות נטרול רעשים אקטיבי (כדוגמת Bose QC15), נכון?
מרטין, אני אסביר מה אני צריך - אני משתמש באוזניות המהלך העבודה (במשרד רועש). זו הדרך היחידה שלי להתרכז. לכן אני צריך משהו שמבודד קולות חיצוניים. איכות המוסיקה חשובה גם היא, אבל נמצאת במקום השני. דבר נוסף, אני לא מתלהב מאוזניות גדולות ומגושמות שמכסות את האוזן כולה. לכן on the ear נראה לי מתאים יותר מאשר over the ear. אוזניות in the ear בשימוש לאורך זמן (שעות) לא נוח.
והמחיר.... כאמור עד 400 ש"ח מוגבל (לצערי הרב...).
הצעות יתקבלו בברכה.
הייתי ממליץ לך על Etymotic HF5 (שיש לי) או HF2/3 אם אתה צריך דגם עם מיקרופון. אוטמות רעש מ-ע-ו-ל-ה. מה שכן, הן נכנסות עמוק-עמוק לאוזן. לי, לפחות, זה לא מפריע. הן נוחות לי בשימוש ממושך.DW3 כתב:אוקיי. אם כך, מה מומלץ בקטגוריית IEM? האם הן מגיעות גם עם מיקרופון לשימוש בטלפון?
ולגבי, הסינון האקטיבי, על איזה תקציב מדובר (בנקודת הכניסה)? מה מומלץ?
תודה....
צריכות לעלות באזור 100$. נמכרו, בעבר, בארץ בבאג. תחפש מבצעים ב- slickdeals.
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
- jaksirak
- חבר ותיק

- תגובות: 1397
- שם מלא: קובי כהן
- נתן תודות: 139 פעמים
- קיבל תודות: 68 פעמים
מה?eyal1983 כתב:חס וחלילה
לא נוחות לא מבודדות ובסאונד שומעים רק באסים...
אני היחיד שכן ממש אוהב את הסאונד של ה S4?
לגבי סאונד - חוץ מהנמוכים שמעולים, הגבוהים לטעמי (סובייקטיבי) דיי סבבה.
לגבי הבידוד - אני מסכים. אני קניתי TIPS שונים שנתנו לי אחלה בידוד
בברכה קובי כהן