שלום,
קניתי את הטלוויזיה של פילפס 55PFL8007,
אני מחפש סטרימר ברמה שיוכל להתאים לה, אני מעדיף משהו עם כונן מובנה, כי מניסיון העברה דרך הרשת הביתית מלווה בתקיעות.
תודה לממליצים!
סליחה,
חשבתי על בערך 1000 שח, אבל גמיש מאוד.
פורמטים, בעיקרון MKV AVI ISO הם הכי נפוצים שלי, לא משהו שחורג מתמיכה הממוצעת
שכחתי לציין שתמיכה ב-3D תהיה מעניינת, ואם מישהו מכיר משהו אשמח להמלצה.
תודה
לא נראה לי שכדאי לקנות דיסק של חצי טרה בלבד - תתפלא לראות את המהירות שהם מתמלאים.
לא רואה הבדל גדול בין החברות- אני אישית מעדיף באמת את סמסונג או wd בגרסה הירוקה (והשקטה).
keystone כתב:לא נראה לי שכדאי לקנות דיסק של חצי טרה בלבד - תתפלא לראות את המהירות שהם מתמלאים.
לא רואה הבדל גדול בין החברות- אני אישית מעדיף באמת את סמסונג או wd בגרסה הירוקה (והשקטה).
...
כשאני רכשתי סטרימר לראשונה, קניתי 1TB שתוך כשנה וחצי שודרגו ל 2TB
keystone כתב:לא הייתי מסתבך.
אם אתה באמת חושב שתעשה בזה שימוש, קח 3TB.
אני אישית כבר שנים לא שם כונן על הסטרימר - מיותר לטעמי (עושה שימוש ב nas).
...
ניסיתי לחבר את הטלוויזיה ל-NAS שלנו בבית, אבל הסרטים כל הזמן נתקעים, בגלל קצב העברה איטי, אפילו כשאני מחבר את זה קווית זה נתקע.
אני משתמש בNETGEAR DGN2200 וב WD My book world edition II
ה-WD הוא ה-NAS, מחובר לNETGEAR, הטלוויזיה מחוברת קווית לראוטר, ועדיין נתקע לפעמים, למעשה, גם המחשב לא מצליח לראות סרט באופן מלא ואיכותי, יש צורך בעתקת הסרט למחשב, ואז לצפות.
הבנתי.....
ביצועי ה wd הזה ירודים כמו גם ביצועי חיבור טלויזיה לרשת.
איך שאתה עובד זה רחוק מביצועים אופטימליים וברור לי עכשיו מאיפה הבעיות והדרישות שלך.
אני מודע לביצועים הירודים ב-NAS הזה, אבל תמיד הייתי בטוח שזה לא רק הNAS אלא גם הראוטר, בכל מקרה אני אעבור בקרוב לראוטר dual band, לגבי ה-NAS, כנראה שהגיע הזמן להחליפו גם
נערך לאחרונה על ידי AfikBar ב 01/01/2013 17:48, נערך פעם 1 בסך הכל.