רוצה לשדרג, אבל איך? רמקול? רסיבר?
אני מעוניין לשדרג את רמת הסאונד במערכת שברשותי -
רסיבר ONKIO TX-SR604E , רמקולים מדפיים FOCAL 707S. .
תקציב עד 8K. שומע ג'אז, רוק וקלאסי.
האמת שהיא נשמעת טוב אבל בא לי יותר. רמקולים טיפ טיפה צרחניים בגבוהים (בהירים בשפת המומחים?),
בעיקר בווליום גבוה.
אז מה משדרגים?
רמקולים מדפיים חדשים? זו הנטייה שלי אבל האם הרסיבר הזה מספיק טוב בשביל רמקולים בסדר גודל הזה?
או אולי בכלל בתקציב כזה אני נשאר עם הרמה של ה FOCAL 707S?
דוקא נראה לי שהרסיבר יעמוד במשימה (נכון, הוא קולנוע ביתי אבל נותן סטראו טוב. זה גם השימוש היחיד שלו אצלי).
אז מה הייתם עושים? ואיזה רמקולים בתקציב כזה יעלו אותי מדרגה?
מעניין לשמוע אותכם.
האמת שהיא נשמעת טוב אבל בא לי יותר. רמקולים טיפ טיפה צרחניים בגבוהים (בהירים בשפת המומחים?),
בעיקר בווליום גבוה.
אז מה משדרגים?
רמקולים מדפיים חדשים? זו הנטייה שלי אבל האם הרסיבר הזה מספיק טוב בשביל רמקולים בסדר גודל הזה?
דוקא נראה לי שהרסיבר יעמוד במשימה (נכון, הוא קולנוע ביתי אבל נותן סטראו טוב. זה גם השימוש היחיד שלו אצלי).
מעניין לשמוע אותכם.
לא בטוח שהבעיה ברמקולים ( למרות שהם בהירים מנסיון , היה לי אותם תקופה קצרה ) .
איך אתה מנגן את המוזיקה שלך ? מה המקור ?
אולי כדאי בשלב ראשון לקנות DAC טוב או נגן.
שלב שני במידה ולא יספק , לשמוע האם יש שינוי לטובה עם מגבר סטריאו , רצוי עם פיצ'ר BYPASS .
איך אתה מנגן את המוזיקה שלך ? מה המקור ?
אולי כדאי בשלב ראשון לקנות DAC טוב או נגן.
שלב שני במידה ולא יספק , לשמוע האם יש שינוי לטובה עם מגבר סטריאו , רצוי עם פיצ'ר BYPASS .
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
תודה למגיבים.
שומע עם נגן של 7333 ONKIO. לא מהזולים.
אהבתי את התשובה של מרטין (כולנו אוהבים לשמוע אישור לדעתנו גם ממישהו אחר).
אולי אפשר לרדת לרזולוציית הרמקולים -
אם מישהו רוצה להמליץ על רמקולים ברמת התקציב (7-8K) וגם שגם מתאימים יותר לאונקיו, אשמח לשמוע (לקרוא).
תודה
שומע עם נגן של 7333 ONKIO. לא מהזולים.
אהבתי את התשובה של מרטין (כולנו אוהבים לשמוע אישור לדעתנו גם ממישהו אחר).
אולי אפשר לרדת לרזולוציית הרמקולים -
אם מישהו רוצה להמליץ על רמקולים ברמת התקציב (7-8K) וגם שגם מתאימים יותר לאונקיו, אשמח לשמוע (לקרוא).
תודה
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4962
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 451 פעמים
מרטין אני איתךMartinHSabag כתב:בתקציב הזה, לדעתי ללא ספק שידרוג הרמקולים ייתן את קפיצת המדרגה הגדולה ביותר....
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4962
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 451 פעמים
אני חושב שלאור מה שרשמת ספנדור יכולים להתאים.
- efi1965
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1614
- שם מלא: efi1965
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
יש באתר כמות נכבדת של רמקולים שעברו מבחן, רק תבחר
באופן אישי הייתי הולך על מורל אוקטאב סיגניצ'ר, יש לי אותם כבר מעל שנה והחיוך לא נמחק לרגע.
היתרון הוא שבעתיד אפשר להוסיף את הסאבים ולשפר עוד יותר את האיכות.
באופן אישי הייתי הולך על מורל אוקטאב סיגניצ'ר, יש לי אותם כבר מעל שנה והחיוך לא נמחק לרגע.
היתרון הוא שבעתיד אפשר להוסיף את הסאבים ולשפר עוד יותר את האיכות.
כל עוד אתה עם רסיבר ק"ב הוא יהיה הצוואר בקבוק בכל רמקול שתבחר..... אם אתה שומע מוסיקה, קנה אינטגרייטד (מגבר סטריאו).omeromer כתב:אני מעוניין לשדרג את רמת הסאונד במערכת שברשותי -
בעיקר בווליום גבוה.
אז מה משדרגים?
מעניין לשמוע אותכם....
סע לשמוע כל מיני רמקולים, אגב אם אהבת את הפוקאל האלו - יש 816v למכירה בלוחות בפחות מ-50% מהמחיר המלא (סביבות ה10K ש"ח מחיר מלא) - רמקול מצוין, אבל תצטרך לשלב איתו מגבר מנורות (אל תפחד, יש גם זולים וטובים דוגמת JOLIDA).
קיצור, צא החוצה להאזין לרמקולים וקומבינציות.
Utopia
מיכוון שהייתי צריך לקנות מערכת לבן, ניצלתי את ההזדמנות ועשיתי כבר החלפה.
בסוף זה נגמר בשבילי עם רמקולים של Cabasse Minorca (מתצוגה) , מגבר Cambridge audio RS10. כבלים van den hul skyline.
זה קצת מוזר לכתוב על סאונד. בערך כמו לראות מסטר-שף בטלוויזיה . אבל פה כמו שם, מתרשמים מהחומרים והמראה והדימיון, לא מהטעם ולא מהסאונד.
אז מה דעתכם על החומרים שהשתמשתי?
בכל אופן אני יכול להגיד שהמערכת הזו פתרה לי את בעית הבהירות שהיתה בקודמת.
כמו כן הסאונד יותר מלא, יש נפח, קדימה אחורה בנוסף לשמאל ימין.
לוקח זמן להתרגל לסאונד אחר, ובהחלט הסאונד שונה. הרמקולים האלו ואולי המגבר הזה, מוסיפים קצת צבע מיוחד להם במיד. הבאס מאד הדוק, והגבוהים מאד עדינים עד כדי כך שלעתים המצילתיים ממש נשארים ברקע לעומת קודם שהם קפצו קדימה (עדיף כמו עכשיו).
האמת שפתאום התחלתי להיות נורא ביקורתי וכל יום נשמע קצת אחרת מהיום הקודם. לא קל.
לפעמים אפילו מייסר, אבל זהו, השתחררתי מזה ואני מרוצה.
האמת שיש הבדלים במקור. למשל CD לעומת הסאונד מהממיר של הוט וכולי, שלא לדבר על תחנות רדיו שונות. לפעמים הקול יבש קצת (סותר את זה שהם פחות בהירים, לא?).
גם המיקום של הישיבה משפיע לא מעט. בקיצור, צריך קצת זמן לפני שמחליטים שזה סופי.
בסוף זה נגמר בשבילי עם רמקולים של Cabasse Minorca (מתצוגה) , מגבר Cambridge audio RS10. כבלים van den hul skyline.
זה קצת מוזר לכתוב על סאונד. בערך כמו לראות מסטר-שף בטלוויזיה . אבל פה כמו שם, מתרשמים מהחומרים והמראה והדימיון, לא מהטעם ולא מהסאונד.
אז מה דעתכם על החומרים שהשתמשתי?
בכל אופן אני יכול להגיד שהמערכת הזו פתרה לי את בעית הבהירות שהיתה בקודמת.
כמו כן הסאונד יותר מלא, יש נפח, קדימה אחורה בנוסף לשמאל ימין.
לוקח זמן להתרגל לסאונד אחר, ובהחלט הסאונד שונה. הרמקולים האלו ואולי המגבר הזה, מוסיפים קצת צבע מיוחד להם במיד. הבאס מאד הדוק, והגבוהים מאד עדינים עד כדי כך שלעתים המצילתיים ממש נשארים ברקע לעומת קודם שהם קפצו קדימה (עדיף כמו עכשיו).
האמת שפתאום התחלתי להיות נורא ביקורתי וכל יום נשמע קצת אחרת מהיום הקודם. לא קל.
לפעמים אפילו מייסר, אבל זהו, השתחררתי מזה ואני מרוצה.
האמת שיש הבדלים במקור. למשל CD לעומת הסאונד מהממיר של הוט וכולי, שלא לדבר על תחנות רדיו שונות. לפעמים הקול יבש קצת (סותר את זה שהם פחות בהירים, לא?).
גם המיקום של הישיבה משפיע לא מעט. בקיצור, צריך קצת זמן לפני שמחליטים שזה סופי.