שיתוף בין 2 מחשבים באמצעות WIFI
ברשותי 2 מחשבים המחוברים לאינטרנט דרך EXTENDER WIFI אחד.
אני מעוניין לשתף ספריית מוסיקה במחשב 1 שאוכל לקרא אותה במחשב 2.
במחשב 1 מותקן WINDOWS 7 64B
ובמחשב 2 (נייד) מותקן WINDOWS 7 32B
ניסיתי למצא פיתרון ברשת, ועד שכבר הצלחתי להתחבר דרך HOMEGROUP שפתחתי , המהירות חיבור איטית בצורה בלתי נסבלת.
אני לא מבין גדול בתחום, אשמח לעזרה,
תודה
שי
אני מעוניין לשתף ספריית מוסיקה במחשב 1 שאוכל לקרא אותה במחשב 2.
במחשב 1 מותקן WINDOWS 7 64B
ובמחשב 2 (נייד) מותקן WINDOWS 7 32B
ניסיתי למצא פיתרון ברשת, ועד שכבר הצלחתי להתחבר דרך HOMEGROUP שפתחתי , המהירות חיבור איטית בצורה בלתי נסבלת.
אני לא מבין גדול בתחום, אשמח לעזרה,
תודה
שי
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אם ככה, אז מה שרשמת "המהירות חיבור איטית בצורה בלתי נסבלת" זו התוצאה של חיבור אלחוטי בין המחשבים...וינטאג כתב:2 המחשבים מחוברים אלחוטית לWIFI EXTENDER שמחובר קווית לראוטר.JEXY כתב:המחשבים מחוברים כל אחד באלחוטי או שניהם מתחברים קווית למתאם שקולט אלחוטית את הראוטר?......
תחבר בינהם שני קוים ישירים מהראוטר ותראה שהמהירות תעלה...
אם המחשבים נייחים ולא ניידים או ניידים אך נמצאים במקום קבוע הכי בטוח זה להעביר תשתית קווית. כל אחד יקבל כבל משלו שמגיע מהראוטר.
תודה JEXY
החיבור האלחוטי אמור להיות 100Mbs , שזה בערך 12M , אני מקבל בין שני המחשבים אולי 12K
אין בכלל ספק שמשהו מוגדר אצלי לא טוב, לצערי תשתית קווית לא באה בחשבון, הראווטר נמצא ביחידה נפרדת מהבית מחובר למחשב 3.
בכל מקרה התשתית\ספק אצלי היא 100Mbs, בבדיקת מהירות גלישה גם במחשב 1 וגם ב2 אני מגיע ל~40Mbs, בהתחשב במרחק ובכך שהחיבור אלחוטי אני מרוצה מהמצב.
הלוואי שהחיבור בין 2 המחשבים היה מתקרב אפילו לרבע מהמהירות הזו.
החיבור האלחוטי אמור להיות 100Mbs , שזה בערך 12M , אני מקבל בין שני המחשבים אולי 12K
אין בכלל ספק שמשהו מוגדר אצלי לא טוב, לצערי תשתית קווית לא באה בחשבון, הראווטר נמצא ביחידה נפרדת מהבית מחובר למחשב 3.
בכל מקרה התשתית\ספק אצלי היא 100Mbs, בבדיקת מהירות גלישה גם במחשב 1 וגם ב2 אני מגיע ל~40Mbs, בהתחשב במרחק ובכך שהחיבור אלחוטי אני מרוצה מהמצב.
הלוואי שהחיבור בין 2 המחשבים היה מתקרב אפילו לרבע מהמהירות הזו.
אפשר לקבל אפילו יותר מ100 מגה לשניה, אבל זה תלוי בהמון המון המון גורמים.
ברגע שאתה מדבר עם שני מחשבים שמחוברים ב- WIFI אז בתאוריה המהירות שלך כבר יורדת לחצי ובפועל אפילו לפחות. בכל מקרה נראה לי כמו בעיה מוזרה, זה לא אמור להיות כל כך איטי.
תריץ iperf בין מחשב שמחובר קווית לwifi extender ומחשב בודד בwifi.
תעשה את זה מול שניהם ותראה אם מישהו מהם עובד ממש לאט.
ברגע שאתה מדבר עם שני מחשבים שמחוברים ב- WIFI אז בתאוריה המהירות שלך כבר יורדת לחצי ובפועל אפילו לפחות. בכל מקרה נראה לי כמו בעיה מוזרה, זה לא אמור להיות כל כך איטי.
תעשה את זה מול שניהם ותראה אם מישהו מהם עובד ממש לאט.
So long and thanks for all the fish!
לא מכיר iperf?GibsonLP כתב:אפשר לקבל אפילו יותר מ100 מגה לשניה, אבל זה תלוי בהמון המון המון גורמים.
תעשה את זה מול שניהם ותראה אם מישהו מהם עובד ממש לאט....
בטוח שעשיתי בפעם שעברה משהו לא בסדר, אז מחקתי את כל ההגדרות הקודמות, והחזרתי למצב התחלתי,
מה הדרך הקלה להגדיר במהירות שיתוף בין 2 המחשבים?