שדרוג מחשב ישן כדי שישמש כמחשב-מדיה
שלום,
אני קונה עכשיו מחשב חדש וחשבתי לשדרג את המחשב הישן על מנת שישמש כמחשב מדיה.
ברור לי שצריך כרטיס מסך חדש אבל השאלה היא אם המעבד/לוח אם הקיימים יספיקו על מנת שהמחשב יהיה שווה משהו.
מדובר בלוח אם: GIGABYTE GA-73PVM-S2H עם מעבד E5200.
אשמח לדעת מה אתם חושבים על רמת הביצועים של מחשב מדיה שמבוסס על לוח אם והמעבד הנ"ל וכרטיס מסך חדש.
תודה
אני קונה עכשיו מחשב חדש וחשבתי לשדרג את המחשב הישן על מנת שישמש כמחשב מדיה.
ברור לי שצריך כרטיס מסך חדש אבל השאלה היא אם המעבד/לוח אם הקיימים יספיקו על מנת שהמחשב יהיה שווה משהו.
מדובר בלוח אם: GIGABYTE GA-73PVM-S2H עם מעבד E5200.
אשמח לדעת מה אתם חושבים על רמת הביצועים של מחשב מדיה שמבוסס על לוח אם והמעבד הנ"ל וכרטיס מסך חדש.
תודה
כרגע אני משתמש בכרטיס מסך המובנה שהוא בלי ספק לא מספיק טוב. השאלה היא אם שווה להשקיע בכרטיס מסך חדש? אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך רלוונטיnirhazir כתב:אם יש לך כרטיס מסך שמסוגל לעשות פיענוח וידאו בחומרה, המעבד הנדרש הוא די מינימלי. המעבד של raspberry pi מקביל בערך לפנטיום 2 בביצועים, ועובד סביר....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
בהחלט אפשר להוסיף כרטיס מסך ללוח האם שלך.
יש את ה- Sapphire HD5450 שעולה כ-160 ש"ח, ויש את הכרטיסים מבוססי GT610 או HD6450 שתומכים בנוסף גם בוידאו 3D ועולם באזור ה-200-230 ש"ח.
יש את ה- Sapphire HD5450 שעולה כ-160 ש"ח, ויש את הכרטיסים מבוססי GT610 או HD6450 שתומכים בנוסף גם בוידאו 3D ועולם באזור ה-200-230 ש"ח.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
תודה, נראה לי שאכן אלך על כרטיס מבוסס GT610. אני מעוניין להוסיף גם כרטיס טלויזיה לקליטת עידן+. ממה שראיתי הכרטיסים הללו יושבים על כניסת PCI-EXPRESS, אבל יש לי רק כניסה אחת כזו בלוח אם שתתפס ע"י הכרטיס מסך. יש אפשרות אחרת לקליטת עידן+ (מלבד ממיר חיצוני?)