האם שלט harmony one מספיק ידידותי לסבתות :-)

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
Bushi1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני לפני קניית שלט Harmony One ולא מכיר אותו מקרוב (רק ממה שקראתי באינטרנט).

האם מהרגע שהוא מוגדר ועובד כהלכה הוא קל לשימוש גם עבור מי שאינו טכנולוגי?
האם מסך המגע מקל או מקשה על התיפעול שלו? (שוב - לא בשבילי אלא בשביל מי שאין לו גישה למכשירי אלקטרוניקה)

אולי בכלל כדאי לי ללכת על Harmony 700 או 650?
תודה

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

אני חושב שהטאץ' שלו מקשה על השימוש ולא עושה את זה פשוט ונוח יותר.
לדעתי לסבתות, זה לא ממש יהיה נוח....

יש לי הרמוני 890 בסלון והרמוני ONE בחד שינה (מערכת הרבה יותר פשוטה - ממיר ומסך...) ועדיין מסתבכים איתו יותר...
הסוללה שלו נגמרת מהר יותר בסידרי גודל, נגעת בטעות במסך מגע ודברים פועלים ולא כולם מבינים את הקונספט של ה-HELP.....
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

Bushi1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

אז מה היית ממליץ לי לקנות?
הסבתות רק צריכות לדעת להדליק ולכבות את מצב ממיר TV. בלי סיבוכים.

minime
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1626
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 137 פעמים

שליחה #4 

חייב לציין שעדכנתי את השלט ONE לאחרונה דרך האתר MyHarmony ואני מרגיש שקיבלתי שלט חדש. (משום מה מזוהה כ-ONE+)
עד לאחרונה השתמשתי בתוכנה הנוראית של לוג'יטק
האתר מאפשר לייבא מהתוכנה את כל השלטים ומשפר את הממשק בשלט
עכשיו המועדפים נמצאים בשלט הממיר ולא בפעילות.
אתה יכול ליצור אייקון לכל ערוץ. ובעדכון האחרון האייקונים ממש גדולים. ניתן ליצור 24 מועדפים 6 אייקונים למסך
תיצור ACTIVITY ומועדפים...ממש קל לשימוש

Bushi1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

ONE+ הוא הדגם האירופאי של ה ONE הרגיל. הפלוס מציין שניתן לעבוד דרך MyHarmony.
אני גם עברתי לאחרונה לאתר MyHarmony. ולפי מה שאני מבין מפורומים באינטרנט, האתר שופר פלאים והתווספו לו אפשרויות שהיו קיימות בעבר רק דרך התוכנה הנוראית והאיטית של לוג'יטק.
למה אתה מתכוון שהמועדפים נמצאים בשלט ולא בפעילות?
מה שמפריע לי הוא שמאז שעדכנתי דרך האתר, באקטיביטי של הטלויזיה, אין לי יותר אייקונים של כפתורי הצבע (Red,Yellow,Green,Blue) אלא רק כיתוב של שם הצבע.

udif
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2080
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 78 פעמים

שליחה #6 

מהנסיון שלי עם אשתי שהיא טכנופובית, הבעיה הגדולה של השלטים היא תפעול ה- HELP. אם השלט מפספס מאיזו שהיא סיבה את המכשירים, נוצר חוסר בנכרון שצריך להיפתר על ידי מקש ה- HELP.

במכשירים עם קודים דיסקרטיים לכיבור והפעלה אין בעיה - לחיצה על מקש ה- HELP פשוט פותרת הכל.
במכשירים שלש להם רק קוד toggle שעובר בין ON ל-OFF וחזרה, תצטרך לקרוא את ההוראות על גבי המסך בזמן לחיצת ה- HELP ומנסיון שלי זה לא לסבתות או טכנופובים.

במקרה שלי השלט הזה מיתג בין כל כך הרבה קליינטים (טלוויזיה דרך ממיר עידן+, נגן בלוריי, סטרימר, סקוויזבוקס,וכו') שזו היתה ונשארה האופציה היחידה השפויה.
לאחר שנה-שנתיים של שימוש קניתי שלט נוסף (ה - ONE+) אבל לפי מה שקראתי, האתר איום ונורא והוריד הרבה פונקציות שהיו קיימות רק בתוכנה, ולכן אפילו לא ניסיתי אותו, אלא עבדתי ישירות עם התוכנה.

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”