האם שלט harmony one מספיק ידידותי לסבתות :-)
אני לפני קניית שלט Harmony One ולא מכיר אותו מקרוב (רק ממה שקראתי באינטרנט).
האם מהרגע שהוא מוגדר ועובד כהלכה הוא קל לשימוש גם עבור מי שאינו טכנולוגי?
האם מסך המגע מקל או מקשה על התיפעול שלו? (שוב - לא בשבילי אלא בשביל מי שאין לו גישה למכשירי אלקטרוניקה)
אולי בכלל כדאי לי ללכת על Harmony 700 או 650?
תודה
האם מהרגע שהוא מוגדר ועובד כהלכה הוא קל לשימוש גם עבור מי שאינו טכנולוגי?
האם מסך המגע מקל או מקשה על התיפעול שלו? (שוב - לא בשבילי אלא בשביל מי שאין לו גישה למכשירי אלקטרוניקה)
אולי בכלל כדאי לי ללכת על Harmony 700 או 650?
תודה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני חושב שהטאץ' שלו מקשה על השימוש ולא עושה את זה פשוט ונוח יותר.
לדעתי לסבתות, זה לא ממש יהיה נוח....
יש לי הרמוני 890 בסלון והרמוני ONE בחד שינה (מערכת הרבה יותר פשוטה - ממיר ומסך...) ועדיין מסתבכים איתו יותר...
הסוללה שלו נגמרת מהר יותר בסידרי גודל, נגעת בטעות במסך מגע ודברים פועלים ולא כולם מבינים את הקונספט של ה-HELP.....
לדעתי לסבתות, זה לא ממש יהיה נוח....
יש לי הרמוני 890 בסלון והרמוני ONE בחד שינה (מערכת הרבה יותר פשוטה - ממיר ומסך...) ועדיין מסתבכים איתו יותר...
הסוללה שלו נגמרת מהר יותר בסידרי גודל, נגעת בטעות במסך מגע ודברים פועלים ולא כולם מבינים את הקונספט של ה-HELP.....
חייב לציין שעדכנתי את השלט ONE לאחרונה דרך האתר MyHarmony ואני מרגיש שקיבלתי שלט חדש. (משום מה מזוהה כ-ONE+)
עד לאחרונה השתמשתי בתוכנה הנוראית של לוג'יטק
האתר מאפשר לייבא מהתוכנה את כל השלטים ומשפר את הממשק בשלט
עכשיו המועדפים נמצאים בשלט הממיר ולא בפעילות.
אתה יכול ליצור אייקון לכל ערוץ. ובעדכון האחרון האייקונים ממש גדולים. ניתן ליצור 24 מועדפים 6 אייקונים למסך
תיצור ACTIVITY ומועדפים...ממש קל לשימוש
עד לאחרונה השתמשתי בתוכנה הנוראית של לוג'יטק
האתר מאפשר לייבא מהתוכנה את כל השלטים ומשפר את הממשק בשלט
עכשיו המועדפים נמצאים בשלט הממיר ולא בפעילות.
אתה יכול ליצור אייקון לכל ערוץ. ובעדכון האחרון האייקונים ממש גדולים. ניתן ליצור 24 מועדפים 6 אייקונים למסך
תיצור ACTIVITY ומועדפים...ממש קל לשימוש
ONE+ הוא הדגם האירופאי של ה ONE הרגיל. הפלוס מציין שניתן לעבוד דרך MyHarmony.
אני גם עברתי לאחרונה לאתר MyHarmony. ולפי מה שאני מבין מפורומים באינטרנט, האתר שופר פלאים והתווספו לו אפשרויות שהיו קיימות בעבר רק דרך התוכנה הנוראית והאיטית של לוג'יטק.
למה אתה מתכוון שהמועדפים נמצאים בשלט ולא בפעילות?
מה שמפריע לי הוא שמאז שעדכנתי דרך האתר, באקטיביטי של הטלויזיה, אין לי יותר אייקונים של כפתורי הצבע (Red,Yellow,Green,Blue) אלא רק כיתוב של שם הצבע.
אני גם עברתי לאחרונה לאתר MyHarmony. ולפי מה שאני מבין מפורומים באינטרנט, האתר שופר פלאים והתווספו לו אפשרויות שהיו קיימות בעבר רק דרך התוכנה הנוראית והאיטית של לוג'יטק.
למה אתה מתכוון שהמועדפים נמצאים בשלט ולא בפעילות?
מה שמפריע לי הוא שמאז שעדכנתי דרך האתר, באקטיביטי של הטלויזיה, אין לי יותר אייקונים של כפתורי הצבע (Red,Yellow,Green,Blue) אלא רק כיתוב של שם הצבע.
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2080
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
מהנסיון שלי עם אשתי שהיא טכנופובית, הבעיה הגדולה של השלטים היא תפעול ה- HELP. אם השלט מפספס מאיזו שהיא סיבה את המכשירים, נוצר חוסר בנכרון שצריך להיפתר על ידי מקש ה- HELP.
במכשירים עם קודים דיסקרטיים לכיבור והפעלה אין בעיה - לחיצה על מקש ה- HELP פשוט פותרת הכל.
במכשירים שלש להם רק קוד toggle שעובר בין ON ל-OFF וחזרה, תצטרך לקרוא את ההוראות על גבי המסך בזמן לחיצת ה- HELP ומנסיון שלי זה לא לסבתות או טכנופובים.
במקרה שלי השלט הזה מיתג בין כל כך הרבה קליינטים (טלוויזיה דרך ממיר עידן+, נגן בלוריי, סטרימר, סקוויזבוקס,וכו') שזו היתה ונשארה האופציה היחידה השפויה.
לאחר שנה-שנתיים של שימוש קניתי שלט נוסף (ה - ONE+) אבל לפי מה שקראתי, האתר איום ונורא והוריד הרבה פונקציות שהיו קיימות רק בתוכנה, ולכן אפילו לא ניסיתי אותו, אלא עבדתי ישירות עם התוכנה.
במכשירים עם קודים דיסקרטיים לכיבור והפעלה אין בעיה - לחיצה על מקש ה- HELP פשוט פותרת הכל.
במכשירים שלש להם רק קוד toggle שעובר בין ON ל-OFF וחזרה, תצטרך לקרוא את ההוראות על גבי המסך בזמן לחיצת ה- HELP ומנסיון שלי זה לא לסבתות או טכנופובים.
במקרה שלי השלט הזה מיתג בין כל כך הרבה קליינטים (טלוויזיה דרך ממיר עידן+, נגן בלוריי, סטרימר, סקוויזבוקס,וכו') שזו היתה ונשארה האופציה היחידה השפויה.
לאחר שנה-שנתיים של שימוש קניתי שלט נוסף (ה - ONE+) אבל לפי מה שקראתי, האתר איום ונורא והוריד הרבה פונקציות שהיו קיימות רק בתוכנה, ולכן אפילו לא ניסיתי אותו, אלא עבדתי ישירות עם התוכנה.