רמקולים מדפיים
אוקיי אז אחרי שסיננתי כמה וכמה רמקולים ושמעתי רק 2 מהם, אני זקוק לעזרתכם.
איזה רמקולים יותר טובים למוזיקה בעיקר, לסרטים גם אבל פחות:
Wharfedale DIAMOND 10.0
Wharfedale DIAMOND 9.1
jbl e-20
pure acoustics qx550
שמעתי רק את ה-jbl ואת pure acoustics. הם היו בסדר גמור אבל רציתי לדעת מה עם האחרים?
לעזרתכם אודה מאוד,
בבקשה להתייחס רק לדגמים שרשמתי.
איזה רמקולים יותר טובים למוזיקה בעיקר, לסרטים גם אבל פחות:
Wharfedale DIAMOND 10.0
Wharfedale DIAMOND 9.1
jbl e-20
pure acoustics qx550
שמעתי רק את ה-jbl ואת pure acoustics. הם היו בסדר גמור אבל רציתי לדעת מה עם האחרים?
לעזרתכם אודה מאוד,
בבקשה להתייחס רק לדגמים שרשמתי.
Wharfedale DIAMOND 10.0 הוא רמקול מעולה ברמת הכניסה, מוזיקלי, מפורט ודינמי יותר מהמתחרים, חסר באס אבל זה טרייד אוף שאפשר לחיות איתו בגלל שהוא עושה דברים אחרים כל כך טוב.
Wharfedale DIAMOND 9.1 היה טוב בזמנו אבל עכשיו שסידרת ה10 יצאה עם סאונד יותר פתוח ומפורט אין שום סיבה ללכת עליו, אפילו אם מדובר בהוצאה של עוד כמה מאוד שקלים, הפער באיכות גדול יותר מהפער הכספי.
jbl e-20 יותר טוב לסרטים מאשר למוזיקה בגלל הבאס ובגלל המיד, הסאונד מאוד חם אבל מעוגל יותר מדי בתדרים הגבוהים ואין לו את הפירוט של הטובים בקטגוריית מחיר שלו.
pure acoustics qx550 מעדיף לא להגיב.
שווה לך לשמוע את ה DALI ZENZOR, נראה לי שהוא יפתיע אותך בשילוב עם ההגברה שיש לך, הוא לא מעודן כמו הוורפידל אבל יותר טוב מהJBL בתחום הזה עם טיפה יותר נוכחות מהוורפידל.
Wharfedale DIAMOND 9.1 היה טוב בזמנו אבל עכשיו שסידרת ה10 יצאה עם סאונד יותר פתוח ומפורט אין שום סיבה ללכת עליו, אפילו אם מדובר בהוצאה של עוד כמה מאוד שקלים, הפער באיכות גדול יותר מהפער הכספי.
jbl e-20 יותר טוב לסרטים מאשר למוזיקה בגלל הבאס ובגלל המיד, הסאונד מאוד חם אבל מעוגל יותר מדי בתדרים הגבוהים ואין לו את הפירוט של הטובים בקטגוריית מחיר שלו.
pure acoustics qx550 מעדיף לא להגיב.
שווה לך לשמוע את ה DALI ZENZOR, נראה לי שהוא יפתיע אותך בשילוב עם ההגברה שיש לך, הוא לא מעודן כמו הוורפידל אבל יותר טוב מהJBL בתחום הזה עם טיפה יותר נוכחות מהוורפידל.
המחיר האמיתי אף פעם לא מפורסם, צריך לגשת לחנות, לראות שזה הרמקול שמתאים לך ואז לדבר על המחיר,אני לא מעוניין להמליץ (או לא להמליץ) על חנויות ספציפיות, אני מניח שבגוגל תקבל את רשימת החנויות שמחזיקות אותו במלאי.
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
מה התקציב המקסימלי?
ולמה לא ללכת על יד2?שם תוכל לרכוש רמקול בהרבה יותר טוב ממה שכרגע אתה מתעניין.
ולמה לא ללכת על יד2?שם תוכל לרכוש רמקול בהרבה יותר טוב ממה שכרגע אתה מתעניין.