שידור סרטים hd ממחשב נייח win 7 למיני פיסי אנדרואיד- טוב?
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
יש לך דגם מסוים ?
- nirzon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1352
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 192 פעמים
אצלי זה עובד בקונפיגורציה מעט שונה - אבל העקרון דומה.
יש לי נקסוס 7, ודרכו אני צופה בסרטים שנמצאים בכונן רשת.
בנקסוס 7 אני משתמש ב ES Explorer:
https://play.google.com/store/apps/deta ... lkLnBvcCJd
ES explorer מאפשר לצפות ולהפעיל קבצים שנמצאים בכונני רשת ללא כל בעיות.
על מנת לצפות בסרטים אני משתמש ב-VLC או ב- MX player (חפש גם אותם בגוגל פליי). שניהם יודעים לנגן סרטים עם כתוביות חיצוניות. לכל אחד יש את היתרונות שלו, ולכן אני משתמש בהם לסירוגין, לפעמים יש סרט שמנגן יותר טוב בזה ולפעמים בזה.
על מנת לנגן את הסרטים מהמחשב, פשוט תגדיר את ספריית הסרטים במחשב שתהיה ניתנת לשיתוף ברשת הביתית, ותיגש אליה בצורה הזו.
יש לי נקסוס 7, ודרכו אני צופה בסרטים שנמצאים בכונן רשת.
בנקסוס 7 אני משתמש ב ES Explorer:
https://play.google.com/store/apps/deta ... lkLnBvcCJd
ES explorer מאפשר לצפות ולהפעיל קבצים שנמצאים בכונני רשת ללא כל בעיות.
על מנת לצפות בסרטים אני משתמש ב-VLC או ב- MX player (חפש גם אותם בגוגל פליי). שניהם יודעים לנגן סרטים עם כתוביות חיצוניות. לכל אחד יש את היתרונות שלו, ולכן אני משתמש בהם לסירוגין, לפעמים יש סרט שמנגן יותר טוב בזה ולפעמים בזה.
על מנת לנגן את הסרטים מהמחשב, פשוט תגדיר את ספריית הסרטים במחשב שתהיה ניתנת לשיתוף ברשת הביתית, ותיגש אליה בצורה הזו.
מצוין!
תודה רבה, הצלחתי לאחר שהסתבכתי קצת עם ההגדרה של השם משתמש והסיסמא... (למרות שבמחשב שלי אין דבר כזה).
הסרט נוגן בצורה טובה, וגם הראה את הכתוביות החיצוניות.
הבעיה היחידה ששמתי לב היא שההניקוד יוצא הפוך, ז"א, הפסיק בתחילת משפט, הסימן שאלה וכו.
האם יש דרך להתגבר על זה?
תודה רבה, הצלחתי לאחר שהסתבכתי קצת עם ההגדרה של השם משתמש והסיסמא... (למרות שבמחשב שלי אין דבר כזה).
הסרט נוגן בצורה טובה, וגם הראה את הכתוביות החיצוניות.
הבעיה היחידה ששמתי לב היא שההניקוד יוצא הפוך, ז"א, הפסיק בתחילת משפט, הסימן שאלה וכו.
האם יש דרך להתגבר על זה?