שאלה לגבי צפייה בשידורי ספורט
שבוע טוב,
עשיתי מנוי לgame pass שידורי פוטבול אמריקאי
האיכות מעולה אבל יש לי בעיה שמפריעה לי
בבעיטות פתיחה או כאשר יש תנועה מהירה של המצלמה (למשל, מסירות מהירות ), התמונה רועדת מעט באופן שמקשה לעקוב אחר הכדור
אני צופה דרך מסך המחשב, נגן פלאש מעודכן גרסה אחרונה , דרייברים של כרטיס מסך מעודכנים
האם יש דרך לפתור את זה?
עשיתי מנוי לgame pass שידורי פוטבול אמריקאי
האיכות מעולה אבל יש לי בעיה שמפריעה לי
בבעיטות פתיחה או כאשר יש תנועה מהירה של המצלמה (למשל, מסירות מהירות ), התמונה רועדת מעט באופן שמקשה לעקוב אחר הכדור
אני צופה דרך מסך המחשב, נגן פלאש מעודכן גרסה אחרונה , דרייברים של כרטיס מסך מעודכנים
האם יש דרך לפתור את זה?
ניסיתי גם בכרום, פיירפוקס ואקספלוררknazi כתב:גם לי יש מנוי לGAMEPASS, התופעה חוזרת לאורך כל המשחק או רק בהתחלה?
הקצב נתונים על AUTO או שבחרת משהו?
באיזה דפדפן אתה משתמש?
תנסה לסגור את כל שאר החלונות של הדפדפן בזמן השימוש....
הכל סגור מלבד חלון המשחק
זו תופעה שנמשכת לאורך כל המשחק
יש לי חיבור 30 מגה (בזק + בזק בינלאומי עם גיימר)
קצב נתונים על 4500 kbps זה חוזר גם שהנמכתי ל3000
אין לי תקיעות בשידור, הכל רץ חלק וכשהתמונה עומדת הכל נראה פנטסטי- הבעיה היא רק בתנועות מהירות של המצלמה שנעה מצד לצד - כמו במסירות חזקות ומהירות (לא קשתיות) ובבעיטות פתיחה- התמונה רועדת מעט וקשה לראות את הכדור ( בשונה משידור בטלוויזיה לדוגמא)
ניקוי קוקיס ורסטרט לראוטר ( מחובר קווי) לא הועילו
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
חייב פלאש...
אני לא חושב שהרגשתי את זה אצלי, בטח שלא ברמה של לא רואה את הכדור...היו לי לעיתים תקיעות כשהיו עוד חלונות פתוחים וסגירה שלהם עזרה. אני משתמש בכרום.
החיבור אינטרנט שלי הוא 20 מגה בזק+בזב''ל (בלי גיימר) ככה שזאת לא אמורה להיות הבעיה. אני אבדוק במשחקים מחר אם אני נתקל בתופעה.
אני לא חושב שהרגשתי את זה אצלי, בטח שלא ברמה של לא רואה את הכדור...היו לי לעיתים תקיעות כשהיו עוד חלונות פתוחים וסגירה שלהם עזרה. אני משתמש בכרום.
החיבור אינטרנט שלי הוא 20 מגה בזק+בזב''ל (בלי גיימר) ככה שזאת לא אמורה להיות הבעיה. אני אבדוק במשחקים מחר אם אני נתקל בתופעה.
תודהknazi כתב:חייב פלאש...
החיבור אינטרנט שלי הוא 20 מגה בזק+בזב''ל (בלי גיימר) ככה שזאת לא אמורה להיות הבעיה. אני אבדוק במשחקים מחר אם אני נתקל בתופעה....
אשמח לקבל עדכון ולראות איך לפתור את זה
- knazi
-
- חבר מביא חבר

צפיתי עכשיו בבעיטת פתיחה של גרין ביי מול טנסי ואני כרגע מחובר לבזק 10 מגה והוטנט.. מחובר עם מחשב נייד בצורה אלחוטית ועבד טוב מאוד (הכדור זוהה ללא בעיה)
כשהשארתי את כל החלונות של הכרום פתוחים היו טיפה תקיעות כשסגרתי והפעלתי מהתחלה עבד חלק.
כשהשארתי את כל החלונות של הכרום פתוחים היו טיפה תקיעות כשסגרתי והפעלתי מהתחלה עבד חלק.
- knazi
-
- חבר מביא חבר

אין לי רעיון. על המחשב אני מבין שאין עומס בזמן הצפייה?
אני מסכים שלפעמים התמונה לא חלקה כמו בשידור בטלוויזיה אבל לא ברמה שתיארת (לפחות לא לעיניי) ובסך הכל איכות התמונה מהטובות שראיתי בספורט.
אני מסכים שלפעמים התמונה לא חלקה כמו בשידור בטלוויזיה אבל לא ברמה שתיארת (לפחות לא לעיניי) ובסך הכל איכות התמונה מהטובות שראיתי בספורט.
אני מניח שאתה צודקknazi כתב:אין לי רעיון. על המחשב אני מבין שאין עומס בזמן הצפייה?
אני מסכים שלפעמים התמונה לא חלקה כמו בשידור בטלוויזיה אבל לא ברמה שתיארת (לפחות לא לעיניי) ובסך הכל איכות התמונה מהטובות שראיתי בספורט....
צריך להתרגל טיפה לצפייה באינטרנט- קשה לצפות שתהיה בדיוק כמו בטלוויזיה
סה"כ תמורה מעולה לכסף
תודה בכל אופן