עזרה בהסבר והחלטה בין אוזניות
-
infernoman
-
- חבר פעיל

- תגובות: 64
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
הי,
אני מחפש אוזניות לריצה תוך דגש על זה שיישארו בתוך האוזן. עד היום לא מצאתי אוזניות שנשארו לי כמו שצריך באוזן...
די התקבעתי על אוזניות של Sennheiser, אבל אני מתלבט בין שני דגמים שהאמת אני לא כל כך מבין את ההבדל ביניהם ומה יהיה באמת יותר יציב באוזן.
שני הדגמים הם:
1. Sennheiser OCX 685i
2. Sennheiser MX 685
בנוסף, האם אוזניות עם קשת יהיו יותר נוחות לריצה?
אודה אם מישהו יוכל לעזור ולהסביר לי בנושא, מעבר לעובדה שהראשון הוא in ear והשני לא
אני מחפש אוזניות לריצה תוך דגש על זה שיישארו בתוך האוזן. עד היום לא מצאתי אוזניות שנשארו לי כמו שצריך באוזן...
די התקבעתי על אוזניות של Sennheiser, אבל אני מתלבט בין שני דגמים שהאמת אני לא כל כך מבין את ההבדל ביניהם ומה יהיה באמת יותר יציב באוזן.
שני הדגמים הם:
1. Sennheiser OCX 685i
2. Sennheiser MX 685
בנוסף, האם אוזניות עם קשת יהיו יותר נוחות לריצה?
אודה אם מישהו יוכל לעזור ולהסביר לי בנושא, מעבר לעובדה שהראשון הוא in ear והשני לא
-
infernoman
-
- חבר פעיל

- תגובות: 64
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מבין שני הדגמים מה עדיף? יש מישהו שהתנסה עם שניהם או עם קודמיהם כדי לספק חוות דעת?
- eyal1983
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3449
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 281 פעמים
כנראה שלא הבנת..
זאת אותה אוזניה בדיוק, אותו דרייבר, אותה איכות סאונד* (בהסתייגות קטנה), אותו מפרט, אותו הכל בדיוק (!)
ההבדלים:
האחת אוזנית כפתור, בזמן שהשניה נכנסת לתוך תעלת האוזן;
זאת שנכנסת לתוך תעלת האוזן נחשבת פחות נוחה להרבה אנשים, אבל יותר מבודדת רעשי רקע.
והמחיר גבוה בהרבה בגלל זה, אבל אז היא נחשבת "כאילו" יש לה איכות סאונד גבוהה יותר*.
זאת אותה אוזניה בדיוק, אותו דרייבר, אותה איכות סאונד* (בהסתייגות קטנה), אותו מפרט, אותו הכל בדיוק (!)
ההבדלים:
האחת אוזנית כפתור, בזמן שהשניה נכנסת לתוך תעלת האוזן;
זאת שנכנסת לתוך תעלת האוזן נחשבת פחות נוחה להרבה אנשים, אבל יותר מבודדת רעשי רקע.
והמחיר גבוה בהרבה בגלל זה, אבל אז היא נחשבת "כאילו" יש לה איכות סאונד גבוהה יותר*.