GALAXY S3 - פייר התאכזבתי (המצב כבר יותר טוב, התרגלתי)
-
shayhe
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 410
- שם מלא: שי
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
שלום,
לאחר שנה וחצי עם אייפון חשבתי לנסות את המכשיר ואת מערכת ההפעלה, שהרב המהללים.
לאחר שימוש של כמה ימים נדהמתי לגלות את בעיות הלאגים, הקריסות והאיטיות בגלישה.
ההחלטה לעבור הייתה אימפולסיבית כך, שלא ממש קראתי לפני כן, ורק הסתמכתי על דעתם של קרובים
שמאד מרוצים מהמכשיר.
לעניין...
על המכשיר יש רום מקורי של סמסונג (XXDLJ4) שלפי מה שהבנתי הינו רום אנגלי. יש כאמור לאגים בפתיחת החייגן ואנשי הקשר וכן כאשר חוזרים למסך הבית.
אפליקציות קורסות, גם כאלה שבאו עם הרום כמו אלבום התמונות.
והכי משגע זה האיטיות בגלישה, שזה כבר עניין המודם. הגעתי למצב בסופש שאני שבכדי לגלוש אני משתמש באייפון של אישתי.
יש המלצה לרום יציב ולמודם שמתאים לסלקום? ראיתי שיש כל מיני פתרונות של מחיצות אבל אני מעדיף לנסות קודם רום אחר.
לא הכנסתי את השאלה לשרשור הגדול של הרומים כי כל אחד ממליץ שם על רומים אבל לא תמיד ברור איזה מכשיר יש לכל אחד.
תודה,
שי
לאחר שנה וחצי עם אייפון חשבתי לנסות את המכשיר ואת מערכת ההפעלה, שהרב המהללים.
לאחר שימוש של כמה ימים נדהמתי לגלות את בעיות הלאגים, הקריסות והאיטיות בגלישה.
ההחלטה לעבור הייתה אימפולסיבית כך, שלא ממש קראתי לפני כן, ורק הסתמכתי על דעתם של קרובים
שמאד מרוצים מהמכשיר.
לעניין...
על המכשיר יש רום מקורי של סמסונג (XXDLJ4) שלפי מה שהבנתי הינו רום אנגלי. יש כאמור לאגים בפתיחת החייגן ואנשי הקשר וכן כאשר חוזרים למסך הבית.
אפליקציות קורסות, גם כאלה שבאו עם הרום כמו אלבום התמונות.
והכי משגע זה האיטיות בגלישה, שזה כבר עניין המודם. הגעתי למצב בסופש שאני שבכדי לגלוש אני משתמש באייפון של אישתי.
יש המלצה לרום יציב ולמודם שמתאים לסלקום? ראיתי שיש כל מיני פתרונות של מחיצות אבל אני מעדיף לנסות קודם רום אחר.
לא הכנסתי את השאלה לשרשור הגדול של הרומים כי כל אחד ממליץ שם על רומים אבל לא תמיד ברור איזה מכשיר יש לכל אחד.
תודה,
שי
נערך לאחרונה על ידי shayhe ב 03/01/2013 14:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
- menger
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 185
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
קודם כל אתה תתרגל ובסוף, עוד כמה ימים אתה תתחיל להנות ממנו.
היום יצא לי לשחק עם האס3. שלי ידידה שלי לצורך התקנות ראשוניות. פתאום הממשק שהיה בעברית השתנה לאנגלית ללא אפשרות של שינוי שפה לעברית בחזרה. גם הסמס הנשלחים מהמכשיר, פתאום מופיעים בג'יבריש אצלי הנמען.
האם משהו נתקלתי בבעיה כזו? אשמח לעזרה.
היום יצא לי לשחק עם האס3. שלי ידידה שלי לצורך התקנות ראשוניות. פתאום הממשק שהיה בעברית השתנה לאנגלית ללא אפשרות של שינוי שפה לעברית בחזרה. גם הסמס הנשלחים מהמכשיר, פתאום מופיעים בג'יבריש אצלי הנמען.
האם משהו נתקלתי בבעיה כזו? אשמח לעזרה.
נערך לאחרונה על ידי menger ב 31/12/2012 16:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
איך עודכן ל 4.1.2 ? באוויר? או במרכז שירות?shayhe כתב:עדכון...
לגבי הגלישה דיברתי עם סלקום והם סידרו משהו במתג, וכרגע תקין.
עידכנתי לרום רישמי 4.1.2 נראה לגבי השאר.
שי...
-
shayhe
- חבר פעיל מאוד

טלHD
עודכן בעזרת ODIN, המכשיר שלי בריטי וקיבלתי עדכון בריטי. רציתי שהרום יהיה ישראלי אז הורדתי מכאן http://www.sammobile.com/firmware/?page=3
menger
לא מכיר את הבעיה, עדיין אין לי הרבה ניסיון. בדקת את ההגדרות של לוקליזציה?
עודכן בעזרת ODIN, המכשיר שלי בריטי וקיבלתי עדכון בריטי. רציתי שהרום יהיה ישראלי אז הורדתי מכאן http://www.sammobile.com/firmware/?page=3
menger
לא מכיר את הבעיה, עדיין אין לי הרבה ניסיון. בדקת את ההגדרות של לוקליזציה?
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1894
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
גם אני יחסית מאוכזב מהמכשיר
(נרכש לפני שבוע וחצי בסניף KSP אילת,ללא מע"מ כמובן
)
הגלישה דווקא טסה אבל גם אצלי יש לאגים נוראיים בגישה לאנשי קשר ולחייגן - כל השאר עובד פסדר.
מה שכן נדמה שהמכשיר רגיש יתר על המידה (או שיש איזו הגדרה לתקן..? בחיי שכבר סקרתי את כל המכשיר שעות על גבי שעות..)
פשוט נדמה שהטאץ' לא מכוון היטב וכל פעם שהאצבע טיפה מחליקה לכיוון הכפתור BACK,אפליקציה נסגרת או חלון קופץ
בSGS2 לא היו הבעיות האלו כלל וכלל.
ת'כלס אני לא מצטער על הרכישה,אולי אתרגל ונפתור את הבעיות עם הזמן אבל לבינתיים לא "נפלתי" ממנו.
הגלישה דווקא טסה אבל גם אצלי יש לאגים נוראיים בגישה לאנשי קשר ולחייגן - כל השאר עובד פסדר.
מה שכן נדמה שהמכשיר רגיש יתר על המידה (או שיש איזו הגדרה לתקן..? בחיי שכבר סקרתי את כל המכשיר שעות על גבי שעות..)
פשוט נדמה שהטאץ' לא מכוון היטב וכל פעם שהאצבע טיפה מחליקה לכיוון הכפתור BACK,אפליקציה נסגרת או חלון קופץ
בSGS2 לא היו הבעיות האלו כלל וכלל.
ת'כלס אני לא מצטער על הרכישה,אולי אתרגל ונפתור את הבעיות עם הזמן אבל לבינתיים לא "נפלתי" ממנו.
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
-
shayhe
- חבר פעיל מאוד

אחרי התקנה של 4.1.2 המצב טוב יותר והמכשיר יותר יציב.
עדיין יש לאגים באנשי קשר ובטלפון אבל הם יותר קצרים, עדיין מעצבן אז התקנתי EXDIALER.
הוא הרבה יותר מהיר, נראה קצת פחות טוב, אבל פונקציונאלית הוא הרבה יותר טוב מהחייגן של סמסונג.
עדיין יש לאגים באנשי קשר ובטלפון אבל הם יותר קצרים, עדיין מעצבן אז התקנתי EXDIALER.
הוא הרבה יותר מהיר, נראה קצת פחות טוב, אבל פונקציונאלית הוא הרבה יותר טוב מהחייגן של סמסונג.
נצל"ש - אחד המכשירים פה במשרד הובא מארה"ה,סים של פלאפון
ה WIFI כל הזמן מתנתק
יודעים למה?
ה WIFI כל הזמן מתנתק
יודעים למה?