הודעת פרישה מהשתתפות בפורום.
עקב גישה לא עניינית, מגעילה, כפייתית ופטרונית של אחד ממנהלי הפורום, בענין תגובה הומוריסטית שלי לדברי דובי דבש ידידי (כן, אנו ידידים המעריכים האחד את השני...ומדי פעם אף משחיזים עקיצה פה ושם, האחד כלפי השני) שהרשה לעצמו לשפוט ולמחוק את דבריי, מבלי לבקש כל הסבר ואף הגדיל לעשות ושיגר לי אזהרה בוטה להרחקתי, אני מעדיף למשוך ידיי מכתיבה ותרומה עד שהוא לא יחזור בו ויתנצל בפניי.
היות וברור לי שהוא לא יירד לרמה זו, אני מודה לכולם על תרומתם עד כה לחוויית הקפה שלי. מקווה שאף אני תרמתי את שלי...
היות וברור לי שהוא לא יירד לרמה זו, אני מודה לכולם על תרומתם עד כה לחוויית הקפה שלי. מקווה שאף אני תרמתי את שלי...
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
דיש,
החוקים בפורום שלנו ברורים לגמרי.
אין לפנות אל אדם לגופו, אין לזלזל באף אחד באופן אישי. לא גזע, לא דת, לא מין, לא השכלה ואפילו לא דעתך האישית על האופי שלו.
הפורום מוכן לסבול *הכל* כשמדובר בנושאים מקצועיים, כל אחד מוזמן לכתוב כאן ככל העולה על רוחו.
אבל הפורום יגלה *אפס* טולרנטיות לפניה וזלזול באדם.
ממש לא משנה לי אם אתם חברים ונוהגים לפגוע האחד בשני. אפילו לא רלוונטי בעיני אם אתם נהנים מזה.
אם כיף לכם ככה, אתם מוזמנים לשלוח האחד לשני אימיילים מעליבים מבוקר עד ערב.
אבל בפורום - זה לא יעבור.
בפעם שעברה מחקתי את הטקסט שלך, והגבתי בפורום בפומבי, כששאלת למה מחקתי אותך.
מס' ימים אח"כ חזרת על אותה ההודעה בדיוק, כלפי אותו המשתמש.
היות וברור שידעת מה אתה עושה, קיבלת אזהרה ברורה.
אני אצטער אם תבחר לפרוש, אבל אלו החוקים.
אם הם לא מקובלים עליך ואתה מרגיש שאינך מסוגל לעמוד בהם, אז אכן, תאלץ לפרוש.
החוקים בפורום שלנו ברורים לגמרי.
אין לפנות אל אדם לגופו, אין לזלזל באף אחד באופן אישי. לא גזע, לא דת, לא מין, לא השכלה ואפילו לא דעתך האישית על האופי שלו.
הפורום מוכן לסבול *הכל* כשמדובר בנושאים מקצועיים, כל אחד מוזמן לכתוב כאן ככל העולה על רוחו.
אבל הפורום יגלה *אפס* טולרנטיות לפניה וזלזול באדם.
ממש לא משנה לי אם אתם חברים ונוהגים לפגוע האחד בשני. אפילו לא רלוונטי בעיני אם אתם נהנים מזה.
אם כיף לכם ככה, אתם מוזמנים לשלוח האחד לשני אימיילים מעליבים מבוקר עד ערב.
אבל בפורום - זה לא יעבור.
בפעם שעברה מחקתי את הטקסט שלך, והגבתי בפורום בפומבי, כששאלת למה מחקתי אותך.
מס' ימים אח"כ חזרת על אותה ההודעה בדיוק, כלפי אותו המשתמש.
היות וברור שידעת מה אתה עושה, קיבלת אזהרה ברורה.
אני אצטער אם תבחר לפרוש, אבל אלו החוקים.
אם הם לא מקובלים עליך ואתה מרגיש שאינך מסוגל לעמוד בהם, אז אכן, תאלץ לפרוש.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
Mr_dish,
צר לי על העזיבה שלך.
אכן, פלטפורמת הפורום האינטרנטי היא סוג של בן כלאיים- מצד אחד מבוססת על תשתית
האינטרנט החופשית שמניפה את דגל חופש הביטוי, מצד שני היא סוג של מיקרו קוסמוס שניתן להגדיר בו חוקים.
אני מבין ואפילו מזדהה עם התיסכול שלך בנושא ( גם אני חוויתי מחיקה ולפעמים דברים מוזרים יותר....).
הדבר הנכון שעובד לי תמיד הוא לשים לשניהה את הנפש הפגועה בצד ולהבין את ההיגיון מאחורי פעולת המחיקה של מנהל הפורום.
יש לנו פורום מקצועי ונקי שתענוג להכנס אליו.גם אתה נהנית ממעלות אלו עד היום.
אולי כדאי לך לחשוב שנית בדבר העזיבה ( אחרי הכל, יש לך את אחד הקולים היותר סקסיים בפורום)
מקווה שהצלחתי להגיע לליבך.
צר לי על העזיבה שלך.
אכן, פלטפורמת הפורום האינטרנטי היא סוג של בן כלאיים- מצד אחד מבוססת על תשתית
האינטרנט החופשית שמניפה את דגל חופש הביטוי, מצד שני היא סוג של מיקרו קוסמוס שניתן להגדיר בו חוקים.
אני מבין ואפילו מזדהה עם התיסכול שלך בנושא ( גם אני חוויתי מחיקה ולפעמים דברים מוזרים יותר....).
הדבר הנכון שעובד לי תמיד הוא לשים לשניהה את הנפש הפגועה בצד ולהבין את ההיגיון מאחורי פעולת המחיקה של מנהל הפורום.
יש לנו פורום מקצועי ונקי שתענוג להכנס אליו.גם אתה נהנית ממעלות אלו עד היום.
אולי כדאי לך לחשוב שנית בדבר העזיבה ( אחרי הכל, יש לך את אחד הקולים היותר סקסיים בפורום)
מקווה שהצלחתי להגיע לליבך.
"Cigars change thoughts into dreams."
(Victor Marie Hugo 1802-1885)
(Victor Marie Hugo 1802-1885)
- liorcimbali
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 44
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
Mr-dish אם ניקבעו חוקים כאלה ואחרים פה בפורום בא נכבד אותם . בנינו !מה כבר יכול ליהיות אנחנו סה״כ נעזרים ועוזרים אחד לשני. אז יש חוקים ביג דיל דפדף לצרה הבאה, ותישאר איתנו.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
אחד הדברים שאנחנו הכי גאים בהם כאן זה על רמת הדיון והוצאת ירידות וגועל נפש (שבזמנו גרמו לנו בכלל להקים את קבוצת האתרים הזו).
גם דובי דבש הוזהר אישית על ידי. ההתלוצצות הזו וההתנגחות הזו נחמדה אולי לשניכם אבל לצופה חיצוני (כמוני) שלא מכיר את ההיסטוריה ואולי אינו מעוניין להכיר, היא פשוט לא מתאימה לכאן.
הקמת הפורום כאן לא אומרת שמה שהיה מקובל במקומות אחרים, כגון בתפוז, מקובלת כאן. בשביל לייבא את הפורום בתפוז לא היה צריך להקים אתר, דומיין חדש או פורום. תפוז כבר קיים ואתם מוזמנים להמשיך ןלהתלוצץ שם בדיוק כפי שעשיתם בעבר.
אבל ברומא תתנהג כמו רומאי, לא כתפוזאי.
גם דובי דבש הוזהר אישית על ידי. ההתלוצצות הזו וההתנגחות הזו נחמדה אולי לשניכם אבל לצופה חיצוני (כמוני) שלא מכיר את ההיסטוריה ואולי אינו מעוניין להכיר, היא פשוט לא מתאימה לכאן.
הקמת הפורום כאן לא אומרת שמה שהיה מקובל במקומות אחרים, כגון בתפוז, מקובלת כאן. בשביל לייבא את הפורום בתפוז לא היה צריך להקים אתר, דומיין חדש או פורום. תפוז כבר קיים ואתם מוזמנים להמשיך ןלהתלוצץ שם בדיוק כפי שעשיתם בעבר.
אבל ברומא תתנהג כמו רומאי, לא כתפוזאי.
- ronenkotigaro
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 118
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 8 פעמים
100/100liorcimbali כתב:Mr-dish אם ניקבעו חוקים כאלה ואחרים פה בפורום בא נכבד אותם . בנינו !מה כבר יכול ליהיות אנחנו סה״כ נעזרים ועוזרים אחד לשני. אז יש חוקים ביג דיל דפדף לצרה הבאה, ותישאר איתנו....
צרות של עשירים. שכחו מזה, כבדו את חוקי הפורום ושבו לקפה.
- adi_habrusi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 372
- נתן תודות: 133 פעמים
- קיבל תודות: 43 פעמים
יש פתגם במרוקאית שאומר "קון חפיף בש יאחבוק אל נאש"
יום דבש
- adi_habrusi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 372
- נתן תודות: 133 פעמים
- קיבל תודות: 43 פעמים
,תהיה חפיף תן לדברים לזרום. אני בטוח שיש גם פתגם כזה בסינית 
יום דבש
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
דיש צריך משפט כזה ברומנית.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
לא בדיוק, אבל נכון בכללי.adi_habrusi כתב:,תהיה חפיף תן לדברים לזרום. אני בטוח שיש גם פתגם כזה בסינית...
הפירוש המלא של "קון חפיף יחבוק אל נאש", הוא: "תהיה חפיף, אנשים יאהבו אותך."
ולמקרה הספציפי, אין מה לעשות, אנחנו בפורום עם עוד אנשים, ויש חוקים שצריך לאכוף, אחרת יהיה פה כאוס.
אפשר לעקוץ בהודעות פרטיות, לא חייב לשתף את כולם, והכי חשוב, תמשיכו לעזור ולתרום לכולם.
אמרנו בלי קללות אההה!!!!adi_habrusi כתב:יש פתגם במרוקאית שאומר "קון חפיף בש יאחבוק אל נאש"...
שתיית קפה מרובה עלולה לגרום ל......שתיית קפה נוספת....
http://www.secretocafe.co.il
דיש יעייני יא רוחי, אני נשבע לך שאפילו לא ראיתי את ההודעה ששלחת לי, אתה מוזמן להמשיך להתכתש איתי בבית השכן.
ובכלל יורשה לי להגיד שיש משהו באוירה של הפורום כאן שהוא מאוד מנוכר. אין בו את החום ולפעמים אפילו מרגיש כמו ממלכת נארניה
והוא אפור כחלחל בהיר כמעט שקוף בדיוק כמו הצבעים שאופפים אותו ברקע.
וחלילה שלא ישתמע מדברי כאילו שאני מותח ביקורת, אני לא. סתם נקודת ראות אישית שכזו
ובכלל יורשה לי להגיד שיש משהו באוירה של הפורום כאן שהוא מאוד מנוכר. אין בו את החום ולפעמים אפילו מרגיש כמו ממלכת נארניה
והוא אפור כחלחל בהיר כמעט שקוף בדיוק כמו הצבעים שאופפים אותו ברקע.
וחלילה שלא ישתמע מדברי כאילו שאני מותח ביקורת, אני לא. סתם נקודת ראות אישית שכזו
"קליית קפה זה כמו ללכת עם עיניים עצומות לעבר קיר ולעצור מלימטר לפני שהאף נכנס בקיר" המר"ן אבגי.
אני ישמח מאוד שתחליט להישאר......
שתיית קפה מרובה עלולה לגרום ל......שתיית קפה נוספת....
תביא את בובה נועה במקומךmr_dish כתב:עקב גישה לא עניינית, מגעילה, כפייתית ופטרונית של אחד ממנהלי הפורום, בענין תגובה הומוריסטית שלי לדברי דובי דבש ידידי (כן, אנו ידידים המעריכים האחד את השני...ומדי פעם אף משחיזים עקיצה פה ושם, האחד כלפי השני) שהרשה לעצמו לשפוט ולמחוק את דבריי, מבלי לבקש כל הסבר ואף הגדיל לעשות ושיגר לי אזהרה בוטה להרחקתי, אני מעדיף למשוך ידיי מכתיבה ותרומה עד שהוא לא יחזור בו ויתנצל בפניי.
היות וברור לי שהוא לא יירד לרמה זו, אני מודה לכולם על תרומתם עד כה לחוויית הקפה שלי. מקווה שאף אני תרמתי את שלי......