רציתי לדעת אם אני יכול לשלוט על הטלויזיה החדשה שלי es6200 דרך האייפד.
חיפשתי קצת בגוגל ואני מקבל הרבה תוצאות לגבי זה שיש אפליקציה של סמסונג remote שזה נשמע בדיוק כמו מה שאני מחפש, אבל אני לא מוצא אותה בחיפוש אפליקציות באייפד (או באייטיונס).
מישהו יודע אם יש לה שם לא טריוויאלי (חיפשתי samsung tv remote) או אם האפליקציה הורדה מהapp store?
תודה
שליטה על samsung smart tv על ידי האייפד
- סלון-חללית
- עוסק בתחום

- תגובות: 72
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
מוזר, אני גם מחפש אותה כמה ימים ולא מוצא.. היה לי אותה והיא הייתה אחלה
Samsung remote
Samsung remote
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
היי... יש אפליקצייה שנקראת Mytifiremote, שבה ניתן לעשות שימוש כשלט
על בדרך אמליץ על אפליקצייה מעניינת יותר שנקראת סמסונג TV, שמאפשרת לשתף תכנים בין האייפון/אייפד למסך - נוח מאוד למי שרוצה להציג תמונות או לנגן שירים מהאייפון, ואפילו מוצלחת יותר למי שרוצה לחפש קבצים ביוטיוב שיוצגו על המסך.
ברגע שהאפליקצייה מופעלת הטלויזיה עוברת לבד להציג את התכנים, החסרון הוא שכל עוד האפליקצייה רצה על המכשיר הטלויזיה לא תציג משהו אחר (כך שצריך לסגור את האפליקצייה בסיום השימוש...
על בדרך אמליץ על אפליקצייה מעניינת יותר שנקראת סמסונג TV, שמאפשרת לשתף תכנים בין האייפון/אייפד למסך - נוח מאוד למי שרוצה להציג תמונות או לנגן שירים מהאייפון, ואפילו מוצלחת יותר למי שרוצה לחפש קבצים ביוטיוב שיוצגו על המסך.
ברגע שהאפליקצייה מופעלת הטלויזיה עוברת לבד להציג את התכנים, החסרון הוא שכל עוד האפליקצייה רצה על המכשיר הטלויזיה לא תציג משהו אחר (כך שצריך לסגור את האפליקצייה בסיום השימוש...