:!: הודעה חשובה בנושא תלונות על שירות/חנויות/יבואנים :!:

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
MartinHSabag פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
הצטרף: נובמבר 2004
שם מלא: מרטין סבג
מיקום: כפר-סבא
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #1 

לאחרונה, אנו עדים לתופעה של משתשמים חדשים וטרולים אשר נרשמים לאתר אך ורק על מנת להתלונן על שירות, חנות או יבואן.

עקב ריבוי מקרים של חשד לטרולים - גורמים אינטרסנטים שמקדמים או מנסים להכפיש יבואנים וחנויות אנחנו נאלצים לשנות מדיניות.

במקרים של חשד סביר, נסיר את ההודעה ונשלח למשתמש בקשה לפרטים נוספים ואמצעי זיהוי בכדי לוודא שמדובר במקרה אמיתי וליגיטימי.

צריך לזכור, with great power, comes great responsability. אנחנו לא מוכנים להיות חשופים לתביעות דיבה ולשון הרע בגלל שבעלי אינטרסים או טרולים, החליטו להכפיש חנות ולהתחבא מאחורי כינוי ומייל חינמי שהם פתחו לטובת התלונה בלבד.

תודה על שיתוף הפעולה
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”