בחירת רסיבר (איך ה522 של פיוניר?)
יש מבצע עכשיו על ה522K של פיוניר ואני יכול להביא אותו ב1500 ש"ח.
הבעיה שלא שמעתי אותו עדיין והמבצע עד מחר בערב ככה שאני לא מאמין שאספיק לשמוע אותו.
בגדול אני רוצה ליצור לי מערכת 2.1 בכ-5000 ש"ח (שהרסיבר גם צריך להיכנס בתקציב) ובעוד כמה חודשים להוסיף את הסנטר והסראונד.
המערבת תשמש למוזיקה ולסרטים פחות או יותר חצי חצי שבמוזיקה רוב ההאזנה היא למוזיקה אלקטרונית - האוסים דאנסים דאצ' וכו'.
השאלה שלי הא לדעתכם שווה לי לקפוץ על המחיר הזה ולקנות אותו ואחרי זה להתאים לו את הרמקולים?
איך הוא מבחינת איכות? ואיך הוא יתאים לי לדעתכם?
הבעיה שלא שמעתי אותו עדיין והמבצע עד מחר בערב ככה שאני לא מאמין שאספיק לשמוע אותו.
בגדול אני רוצה ליצור לי מערכת 2.1 בכ-5000 ש"ח (שהרסיבר גם צריך להיכנס בתקציב) ובעוד כמה חודשים להוסיף את הסנטר והסראונד.
המערבת תשמש למוזיקה ולסרטים פחות או יותר חצי חצי שבמוזיקה רוב ההאזנה היא למוזיקה אלקטרונית - האוסים דאנסים דאצ' וכו'.
השאלה שלי הא לדעתכם שווה לי לקפוץ על המחיר הזה ולקנות אותו ואחרי זה להתאים לו את הרמקולים?
איך הוא מבחינת איכות? ואיך הוא יתאים לי לדעתכם?
- lllliiioor
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 177
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 5 פעמים
לך לחנות, תבקש לשמוע VSX421/422/521 (הם נשמעים בדיוק אותו דבר)
אם אין להם בתצוגה תבקש שישמרו לך את המחיר הזה, לך לשמוע במקום אחר ותחזור לקנות, סביר להניח שיסכימו.
אם אין להם בתצוגה תבקש שישמרו לך את המחיר הזה, לך לשמוע במקום אחר ותחזור לקנות, סביר להניח שיסכימו.
הבעיה שהמחיר הוא מחיר לקניה באינטרנט עד מחר בערב, וזה זמן שאין לי איפה לשמוע..lllliiioor כתב:לך לחנות, תבקש לשמוע VSX421/422/521 (הם נשמעים בדיוק אותו דבר)
אם אין להם בתצוגה תבקש שישמרו לך את המחיר הזה, לך לשמוע במקום אחר ותחזור לקנות, סביר להניח שיסכימו....
אתה יכול לקנות את ה522 בלב שקט , אחלה רסיבר ! ועל פניו נראה שזה אחלה מחיר
יתכן שהאחריות במחיר הזה היא לא מקורית (מקורי = ט.ר )
כמו כן אם אתה אוהב מוזיקה אלקטרונית (כמוני
) אני ממליץ לך כבר בשלב הראשון
להשאיר תקציב לסאב !!! , שום רמקול מדפי, וגם לא רצפתי , יתנו לך את הבאסים שאתה צריך
במוזקת דאנס והאוס . אתה תודה לי בהמשך..
בהצלחה
יתכן שהאחריות במחיר הזה היא לא מקורית (מקורי = ט.ר )
כמו כן אם אתה אוהב מוזיקה אלקטרונית (כמוני
להשאיר תקציב לסאב !!! , שום רמקול מדפי, וגם לא רצפתי , יתנו לך את הבאסים שאתה צריך
במוזקת דאנס והאוס . אתה תודה לי בהמשך..
בהצלחה
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
אם זה התקציב, אני לא חושב שיש משהו יותר טוב מזה למוצר חדש.
אז אם לא בא לך יד2, לך על זה.
אז אם לא בא לך יד2, לך על זה.
- lllliiioor
- חבר פעיל מאוד

עדיף כבר VSX422 עם אחריות רשמית 3 שנים
אפשר להשיג ב1300 שקל בערך.
אפשר להשיג ב1300 שקל בערך.
לדעתי עדיף את rx v471 הוא יותר טוב מהפיונירים יש לו ממשק גרפי על המסך לפיונירים האלה אין עים הוא רוצה ליראות טלויזיה בלי להדליק את הרסיבר בימהאה הוא יכול עובד ב100 אחוז בלי תקלות בפיונירים האלה לא עובד מיניסיון לך על ימהאה לא תיתצטער

- lllliiioor
- חבר פעיל מאוד

מה הקשר?pessik כתב:lllliiioor כתב:עדיף כבר VSX422 אפשר להשיג ב1300 שקל בערך....
אז עדיף כבר את ה 322 בדיוטי-פרי ב 750 ש"ח !!!...
אני דיברתי על העדפה ל422 מבחינת אחריות ולא מחיר
ההבדל בין ה422 ל522 הוא קטן ומסתכם בכמה יציאות/כניסות נוספות, אפשר לשלם פחות ולקבל אחריות כמו שצריך
ההבדל בין 422 ל322 הוא גדול, הגברה חלשה ב30% ואין אפילו MCACC, ואתה גם מביא מחיר של דיוטיפרי...