joncafe כתב:דבש כתב:לא! אין בוכנה מיוחדת שעולה יורדת נשלטת לחץ שנותנת לחץ קבוע של 1 באר ל 5 שניות בראש E61 !
...
לפי מה שאני מבין ממה שכתוב
כאן (בייחוד בפוסט של jesawdy זה שבו מופיע התרשים של הראש) דווקא נראה שיש...
...
קודם כל בוא נסכים שהפורום של הום באריסטה הוא פורום חובבים מקצועי בדיוק כמו הפורום הזה, ושם, בדיוק כמו כאן יש כאלו חושבים שיש להם מידע נכון , המציאות לצערם, טיפה נושכת.
נתחיל מזה שהשרטוט שהציב jesawdy הוא שרטוט לא נכון ושגוי. מדוע בשרטוט שלו יש ציימבר בחלקו המרכזי של הראש? ג'וןקפה, אתה הרי הצצת לקרביים של הוי בהיימה שלך יותר מפעם... מתחברים לאחוריים של הראש במכונה שלך שתי צינורות! אם השרטוט של jesawdy היה נכון היו צריכים להתחבר פלאנצ' היסטרי וצינור אחד, ואז מה בדיוק היה טרמוסיפוני בראש?!, פרה אינפיוז'ן?! שו האדה בכלל, בוא ננתח יחד את השרטוט ולצורך העניין הנה חתך של ראש תואם E61 כמו שיש במכונות של כולנו כי סה"כ זה מה מעניין...[img2=550x424]
http://coffeesnobs.com.au/Attachments/E61__2.jpg[/img2]
אני רוצה להתיחס אך ורק לחלק התחתון ולשסתומים למטה, כאשר האקסצנטר לוחץ על השסתום למטה זה פותח מעבר כלפי השסתום ריקון עודפים שנמצא למטה יש מוט מקשר שלוחץ עליו. שני השסתומים הללו משמשים גם כפורקי לחץ במידה ונבנה בראש לחץ שהוא מעל 11 באר(במידה וזה מכוון בכלל) מה שמניע את השסתומים הללו להפתח זו רק הידית, לא לחץ שהולך ונבנה.
לא אמרתי שאין פרה אינפיוז'ן בראש E61 אני אומר שאין שום קשר בין לחץ ובוכנות וזמן קבוע ובלה בלה בלה... גם אם עופר ירקוד טנגו בעמידת ידיים וינופף מטפחת אדומה של דבקה עם רגל שמאל(

), פרה אינפיוז'ן בראש E61 עובד כדילקחנאן: כאשר מרימים את הלווטה(המנוף הקטן) והמנוף מגיע למצב ביניים יכולים לקרות אחד משניים אם המכונה מחוברת לרשת המים, לחץ מהרשת מתחיל לדחוף מים לעבר הקפה והקפה נרטב הלחץ הולך ונבנה בהדרגה כי בחלק העליון של הראש יש רשת בצורת גליל ואחר כך דיזה מאוד קטנה, במכונה ללא חיבור לרשת המים, הלחץ שנוצר בשל הטרמודינמיקה(לא לזלזל בו הוא יכול להגיע ללחץ של 3-5 באר) ואז כאשר המשאבה מתחילה ללחוץ מים, הלחץ נבנה בהדרגה (כן עופר, לא בבת אחת, יש אחרי המשאבה ללחץ לעבור שסתום התפשטות בתחתית מחליף החום ודיזה בראש), נכון שיש שריקה כזו עמומה בראש בערך שתים שלוש שניות אחרי שהמשאבה מתחילה לעבוד? זה המים שורקים כי הם מצליחים להתגבר על הדיזה שבחלק העליון של הראש, השריקה היא בעצם צליל של ביעבוע, דחיפת קיטור ובועות... זהו, זה המצב, רוצים תקנו, לא רוצים תמשיכו לפנטז על שסתומים סקסיים עם קפיצים לוהטים ובוכנות שופעות

"קליית קפה זה כמו ללכת עם עיניים עצומות לעבר קיר ולעצור מלימטר לפני שהאף נכנס בקיר" המר"ן אבגי.