אם תקופת המתנה של 48 שעות היתה באמת הדבר הכי בעייתי אז הייתי אומר באמת בקטנה ושאפו להוט.uh99 כתב:Hatori_Hanzo כתב:הצטרפתי לחבילה היום בבוקר...הנציג בהתחלה לא הבין על מה מדובר,ביקש להתייעץ עם מנהל ואח"כ חזר ואמר אני מעדכן לך את החבילה באישור מנהל המוקד,תוך 48 שעות מקסימום הערוצים יפתחו....
נשמע קצת מוזר אם "מעדכן לך את החבילה" זה אומר שזה צריך להפתח מידית...
הוט מציעה חבילת ערוצי הפרימיום ב- 19.90 ש"ח
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
- Hatori_Hanzo
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 264
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
בפועל נפתח אחרי יום והכל בסדר.NegativeIQ כתב:אם תקופת המתנה של 48 שעות היתה באמת הדבר הכי בעייתי אז הייתי אומר באמת בקטנה ושאפו להוט.uh99 כתב:Hatori_Hanzo כתב:הצטרפתי לחבילה היום בבוקר...הנציג בהתחלה לא הבין על מה מדובר,ביקש להתייעץ עם מנהל ואח"כ חזר ואמר אני מעדכן לך את החבילה באישור מנהל המוקד,תוך 48 שעות מקסימום הערוצים יפתחו....
נשמע קצת מוזר אם "מעדכן לך את החבילה" זה אומר שזה צריך להפתח מידית......
בעקבות הפרסום פה ביקשתי גם לעדכן את החבילה.
בתחילה הנציגה השיבה שאין באפשרותה לעשות זאת ושעליה לברר עם בכירים ממנה והבטיחה לחזור אלי לאחר מס' שעות.
לבסוף חזרה אלי הנציגה ואמרה שקיבלה אישור לתת את החבילה (לדבריה החבילה ניתנת ללקוחות אשר נעשתה איתם טעות כלשהי וזו הדרך של הוט להציע חבילת פיצוי).
אצלי היא אמרה כי הערוצים יפתחו בתוך 24 שעות. לשאלתי מדוע זה לא יכול להעשות במקום השיבה כי על אף שקיבלה אישור הפתיחה של הערוצים לא נעשית פיזית על ידיה אלא עוברת הלאה ולכן זה לוקח עד 24 שעות.
בתקווה שלא יהיו בעיות אז תודה למי ששיתף על קיום החבילה (בדיוק בעוד חודש נגמרת לי הטבת ערוצי אגו ב-7.90 שהיתה לשנה והאישה מאוד רוצה את ערוץ האוכל ככה שיצא לי טוב).
עדכון: עד שעות הערב קיבלתי מייל עם אישור לחבילה החדשה והערוצים נפתחו (ככה שזה היה אפילו מהיר ממה שהבטיחו).
בתחילה הנציגה השיבה שאין באפשרותה לעשות זאת ושעליה לברר עם בכירים ממנה והבטיחה לחזור אלי לאחר מס' שעות.
לבסוף חזרה אלי הנציגה ואמרה שקיבלה אישור לתת את החבילה (לדבריה החבילה ניתנת ללקוחות אשר נעשתה איתם טעות כלשהי וזו הדרך של הוט להציע חבילת פיצוי).
אצלי היא אמרה כי הערוצים יפתחו בתוך 24 שעות. לשאלתי מדוע זה לא יכול להעשות במקום השיבה כי על אף שקיבלה אישור הפתיחה של הערוצים לא נעשית פיזית על ידיה אלא עוברת הלאה ולכן זה לוקח עד 24 שעות.
בתקווה שלא יהיו בעיות אז תודה למי ששיתף על קיום החבילה (בדיוק בעוד חודש נגמרת לי הטבת ערוצי אגו ב-7.90 שהיתה לשנה והאישה מאוד רוצה את ערוץ האוכל ככה שיצא לי טוב).
עדכון: עד שעות הערב קיבלתי מייל עם אישור לחבילה החדשה והערוצים נפתחו (ככה שזה היה אפילו מהיר ממה שהבטיחו).
נערך לאחרונה על ידי GalKar ב 06/01/2013 22:54, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- usagi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 183
- שם מלא: usagi
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
גם אני מודה חייבת להודות לכם.
עקב הפרסום פה ביקשתי וקיבלתי (לא בקלות) את החבילה.
אבל עדיין הערוצים לא נפתחו מ-13:00 - אמרו עד 21:00 - ו-נאדה (אמרו עוד היום)
ולפי מה שכתוב כאן הערוצים נפתחו לכם אחרי יום בעעע
נראה מחר מה קורה
אבל תודה לכם זה חסך לי ל-18 חודשים הבאים כ-360 ש"ח
רק נשאר לי לשלם כרגיל על הוט בומביי (היינו מנויים על ויוה + ו-ערוץ האוכל)
עדכון: הערוצים נפתחו בבוקר אחרי שהתקשרתי וה"מנהלת" שם שחכה לסגור את הפנייה - ולכן הערוצים לא נפתחו.
כמה קשה זה לראות אם משימים את המשימה עד הסוף?
בעקרון הכל בסדר
עקב הפרסום פה ביקשתי וקיבלתי (לא בקלות) את החבילה.
אבל עדיין הערוצים לא נפתחו מ-13:00 - אמרו עד 21:00 - ו-נאדה (אמרו עוד היום)
ולפי מה שכתוב כאן הערוצים נפתחו לכם אחרי יום בעעע
נראה מחר מה קורה
אבל תודה לכם זה חסך לי ל-18 חודשים הבאים כ-360 ש"ח
רק נשאר לי לשלם כרגיל על הוט בומביי (היינו מנויים על ויוה + ו-ערוץ האוכל)
עדכון: הערוצים נפתחו בבוקר אחרי שהתקשרתי וה"מנהלת" שם שחכה לסגור את הפנייה - ולכן הערוצים לא נפתחו.
כמה קשה זה לראות אם משימים את המשימה עד הסוף?
בעקרון הכל בסדר
נערך לאחרונה על ידי usagi ב 07/01/2013 15:03, נערך 2 פעמים בסך הכל.