מה אתם אומרים שווה ?חבילת ערוצי פרימיום ב- 19.90 ₪ לחודש הכוללת את הערוצים הבאים: ערוץ האוכל, ערוץ הטיולים, ערוץ הבריאות, אגו, אגו טוטאל, ויוה+, הופ ילדות ישראלית, ג'וניור ובייבי, HOT Bollywood ו- HOT Bollywood HD.
בסיום תקופת ההטבה תוסר החבילה לצפייה, והלקוחות לא יחויבו לשלם עבורה....
הוט מציעה חבילת ערוצי הפרימיום ב- 19.90 ש"ח
אחרי ש- yes השיקו חבילת פרימיום במחיר של 19.90 ש"ח הוט החלו גם כן לשווק חבילה דומה:
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
נשמע כמו משהו שמתאים להוט... תאיים להתנתק.liav5000 כתב:התקשרתי עכשיו ואמרו שלא קיימת חבילה כזו...
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
Eliran19 כתב:הצטרפתי היום לחבילה.
היא ל-18 חודשים....
" לקוח קיים." תוכל לתת מסמך מהוט כמובן תוך מחקת פרטים אישים
זה התקנון של המבצע:uh99 כתב:Eliran19 כתב:הצטרפתי היום לחבילה.
היא ל-18 חודשים....
" לקוח קיים." תוכל לתת מסמך מהוט כמובן תוך מחקת פרטים אישים...
http://www.hot.net.il/DynamicHandler.aspx?file_id=2695
וזה עדכון המבצע עצמו:
http://srv1.jpg.co.il/4/50e1c4272d2f5.jpg
הם סתם אומרים שזה ללקוחות חדשים. זה מיועד לכל הלקוחות.
נציגי פייסבוק הם הכי לא יעילים בדברים האלה. אתה צריך להתקשר לשירות לקוחות ורק משם "יצילו" אותך. תנסה כמה נציגים אם לא עובד אז רק דרך נציג שימור...liav5000 כתב:מצורף קישור עם פרטי השיחה שלי עם נציג הוט בפייסבוק
http://jpg.co.il/view/50e1df5c2ebe6.png/
...
אני בכל אופן התקשרתי לשירות לקוחות והנציגה אמרה לי שזה רק ללקוחות חדשים. אחר כך התקשרתי שוב לשירות לקוחות ואמרתי להם שוב שאני רוצה להצטרף לחבילה והפעם נפלתי על נציג שבירר את העניין והוסיף לי את החבילה בלי בעיה.
פעם עבדתי בשירות הלקוחות של פלאפון והיו לנו חבילות מיוחדות שיכולנו להציע ללקוחות מסויימים לפי הוותק ואופי השימוש שלהם בשירותים של החברה. החבילות האלה באמת היו פתוחות רק ללקוחות ספציפיים, ולא יכולתי להוסיף את זה ללקוח אחר גם אם רציתי, כך שלא בטוח שהנציגים של הוט טועים בנושא הזה
- uh99
- חבר מביא חבר

השינוי אצל הוט זה רשום באתר שלהם זה אומר זה פתוח לכלום אך לא כדאי להוט כלכליpop_87 כתב:פעם עבדתי בשירות הלקוחות של פלאפון והיו לנו חבילות מיוחדות שיכולנו להציע ללקוחות מסויימים לפי הוותק ואופי השימוש שלהם בשירותים של החברה. החבילות האלה באמת היו פתוחות רק ללקוחות ספציפיים, ולא יכולתי להוסיף את זה ללקוח אחר גם אם רציתי, כך שלא בטוח שהנציגים של הוט טועים בנושא הזה...
- uh99
- חבר מביא חבר

השינוי אצל הוט זה רשום באתר שלהם זה אומר זה פתוח לכלום אך לא כדאי להוט כלכלי לאשר את זהpop_87 כתב:פעם עבדתי בשירות הלקוחות של פלאפון והיו לנו חבילות מיוחדות שיכולנו להציע ללקוחות מסויימים לפי הוותק ואופי השימוש שלהם בשירותים של החברה. החבילות האלה באמת היו פתוחות רק ללקוחות ספציפיים, ולא יכולתי להוסיף את זה ללקוח אחר גם אם רציתי, כך שלא בטוח שהנציגים של הוט טועים בנושא הזה...
- Hatori_Hanzo
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 264
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
הצטרפתי לחבילה היום בבוקר...הנציג בהתחלה לא הבין על מה מדובר,ביקש להתייעץ עם מנהל ואח"כ חזר ואמר אני מעדכן לך את החבילה באישור מנהל המוקד,תוך 48 שעות מקסימום הערוצים יפתחו.
OLED 65C8Y
Denon AVR X1200
Jamo A102 5.1
PS4 Pro
Denon AVR X1200
Jamo A102 5.1
PS4 Pro
אם זה רשום באתר של הוט אז זה משהו אחרuh99 כתב:השינוי אצל הוט זה רשום באתר שלהם זה אומר זה פתוח לכלום אך לא כדאי להוט כלכלי לאשר את זהpop_87 כתב:פעם עבדתי בשירות הלקוחות של פלאפון והיו לנו חבילות מיוחדות שיכולנו להציע ללקוחות מסויימים לפי הוותק ואופי השימוש שלהם בשירותים של החברה. החבילות האלה באמת היו פתוחות רק ללקוחות ספציפיים, ולא יכולתי להוסיף את זה ללקוח אחר גם אם רציתי, כך שלא בטוח שהנציגים של הוט טועים בנושא הזה......
פעם עבדת בשירות לקוחות של פלאפון...pop_87 כתב:אם זה רשום באתר של הוט אז זה משהו אחרuh99 כתב:השינוי אצל הוט זה רשום באתר שלהם זה אומר זה פתוח לכלום אך לא כדאי להוט כלכלי לאשר את זהpop_87 כתב:פעם עבדתי בשירות הלקוחות של פלאפון והיו לנו חבילות מיוחדות שיכולנו להציע ללקוחות מסויימים לפי הוותק ואופי השימוש שלהם בשירותים של החברה. החבילות האלה באמת היו פתוחות רק ללקוחות ספציפיים, ולא יכולתי להוסיף את זה ללקוח אחר גם אם רציתי, כך שלא בטוח שהנציגים של הוט טועים בנושא הזה.........
אני היום עובד בשימור של פלאפון בתור אחמ"ש
והשירותים שיש בהוט זה לא הצעות ש"המערכת" מזהה פוטנציאל פר לקוח, אלא הצעות שפתוחות לכל הלקוחות וניתן לתת אותן לכל לקוח מבחינה מערכתית/מיחשובית.
ההצעה הזאת ניתנת לעדכון רק ממערכת של מנהל מוקד ולכן צריך לקבל אישורים וכד'...
- uh99
- חבר מביא חבר

Hatori_Hanzo כתב:הצטרפתי לחבילה היום בבוקר...הנציג בהתחלה לא הבין על מה מדובר,ביקש להתייעץ עם מנהל ואח"כ חזר ואמר אני מעדכן לך את החבילה באישור מנהל המוקד,תוך 48 שעות מקסימום הערוצים יפתחו....
נשמע קצת מוזר אם "מעדכן לך את החבילה" זה אומר שזה צריך להפתח מידית