כמה שאלות לגבי טלוויזיה LG 42LM641Y

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
nekrom פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי, אני מעוניין לקנות טלוויזיה של LG דגם 42LM641Y. הנה הלינק לעמוד שלה באתר של LG:

יש לי מספר שאלות:
1. אני יודע שזה דגם של 2012, האם לפי הפירוט זו טלוויזיה שווה?
2. המחיר שלה זה 4,500 האם יש טלוויזיות מומלצות בתחום הזה שיותר טובות? אני רוצה תלת מימד נוח ואמין, אני רוצה חיבור לרשת ביתי כדי שאוכל להתחבר מטלוויזיה ישירות למחשב ולנגן סרטים. SMART TV פחות מעניין אותי כי גם ככה זה לא משהו שימושי.
3. האם ניתן לראות את מסך המחשב בטלוויזיה הזאת בחיבור אלחוטי או LAN? כלומר האם אני יכול להעתיק את מסך המחשב כדי לראות אותו בטלוויזיה, אבל ללא חיבור של HDMI?
4. האם הטלוויזיה טובה לתוכן 3D? אם יש לי סרט תלת מימד על מחשב (SBS), האם הטלוויזיה תוכל לזהות אותו ולהקרין לי בתלת מימד איכותי? האם SBS הוא הפורמט הטוב ביותר לטלוויזיה הזאת?
5. האם המרה של דו מימד לתלת מימד יוצאת טוב על הטלוויזיה הזאת? MCI של 400 הרץ נשמע לי רציני, האם הפונקציונליות הזאת היא שווה בשיקול לקנות מסך כזה?
6. WIDI - אם המחשב שלי לא תומך בזה, האם זה עניין של התקנת תוכנה או שזה קשור לכרטיס רשת?
7. האם המסך יתמוך גם במשחקי תלת מימד מהמחשב או מ XBOX (יש לי את 360)?
8. האם הקידוד שמע בחיבור USB מכסה את כל האופציות? אני רואה שאין ברשימה AAC, האם זה חשוב?
9. אם אני מחבר טלוויזיה עם LAN לראוטר והמחשב משדר אלחוטי לראוטר, האם זה חיבור טוב שיעבוד?

נראה לי זהו בינתיים. סליחה על כל כך הרבה שאלות, אני פשוט לא רוצה לקנות מסך שלא יבצע מה שאני צריך. אני אעריך כל עצה וכל עזרה שמישהו יכול לתת, אשמח לקרוא כל דבר שתמליצו לי מנסיון שלכם. תודה מראש.

gilad10
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 51
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #2 

שלום נקרום! אני קניתי את הטלוויזה הזאת לפני 3 שבועות ואני מאוד מרוצה!
אנסה לענות על השאלות שאני יודע:

1. כן זו טלוויזיה שווה
2.כל מה שכתבת היא עושה מעולה. התלת מימד הפאסיבי מדהים, בהיר, עם משפיים קלות ונוחות- ניתן לראות שעות בלי שיכאב הראש ובלי רצודים.

מתחברת ישירות לרשת הביתית, ניתן להתחבר למחשב שמותקנן בו התוכנה PLEX למרות שאני אישית מעדיף לשים הכול בדיסק קשיח חיצוני.
4. הטלוויזה תנגן לך כל פורמט שקיים היום. חוץ מISO של בלוריי מלאים- זה רק אקסטרימר מסוגל.
אבל תאמין לי כל ההורדות באינטרנט הם של HALF SBS בקובץ MKV או MP4 והאיכות שלהם נהדרת והתלת מימד לא נופל מבלו ריי אמיתי. רק וידאופילים אולי יבחינו בהבדל.
5. ההמרה לא טובה כמו של תלת מימד מקורי- היא נחמדה ולא תמיד משכנעת- אני לא משתמש בה

מנגון הMCI400 גם הוא חביב ובעצם מורכב משילוב של "קולנוע אמיתי" או REAL CINEMA ומנגון TRU MOTION
שינהם בעצם מנגונונים שונים של החלקת תנועה. טובים במקרים שיש תנועה מהירה במסך ומפחיתים את הטשטוש האופייני.

מנסיון הטשטוש בד"כ נובע מהמקור שאתה מנגן. והקידוד שעשו לסרט. יש סרטים ויש סרטים. סרטים שמקודדים כמו שצריך התנועה תהיה חלקה

סרטים יותר מקומפרסים יראו יותר טשטושים בתנועות מהירות.
.
. בסרטי תלת מימדו אני בד"כ מפעיל את "קולנוע אמיתי" ומכבה את ה"טרומושן"

בסרטים רגילים שם טרומושן על 1 או 2 ----אתה תבין על מה אני מברבר שתקנה.

בכל אופן ב1080P ו 720P בד"כ התמונה מדהימה חדה ואיכותית- צבעים מדהימים!

7. המסך תומך במשחקי מחשב תלת מימדים ואפילו יש משקפי DOUL PLAY מיוחדיםבמשחקים של אחד מול השני כמו מרוץ מכוניות שבד"כ המסך היה מתחלק לחצי- כאן בזכות המסך המיוחד כל שחקן רואה את המסך שלו על כל המסך. וזה מגניב!

8. המסך תומך בכל קבצי השמע כולל DTS שבדגמים ישנים של LG לא נמצא. לא היה סרט אחד שנתקלתי בו שלא הצליח לנגן את השמע שלו והורדתי הרבה.

9. לא ממש הבנתי. הטלוויזה יכולה להתחבר לראוטר באופן קווי (LAN או באופן אלחוטי. כרגיל.

בקיצור אני מאוד מרוצה ממנה.

הפאק היחיד של כל סרטי הHALF SBS שמורידים זה הכתוביות. בד"כ מצרפים להם קובץ SRT והטלוויזה הזאת תומכת בהם מעולה. הבעיה היחידה היא שממש כואב הראש מלהסתכל עליהם כי הם נמצאים במימד של המסך וכל הסרט נמצא במימדים אחרים. וקפיצה התמידית למעלה למטה של העיניים ממש משגעת את העיניים.

זה הפלוס היחיד בבלוריי מקורי שהכתוביות ממוקמות באופן אסטטרגי שלא יתנגשו עם דברים שיוצאים מהמסך...

בכל אופן אני אישית רואה בד"כ בלי כתוביות וזה לא כזה מפריע לי. וגם סרטים עם פסים שחורים למעלה ולמטה התרגום בד"כ יוצא על הפס השחור וזה גם קצת יותר נעים לעין..

בכל אופן זה סתם צרות של עשירים- טלוויזה מעולה שווה כל שקל!

אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן ליצור איתי קשר בפרטי.

nekrom פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12

שליחה #3 

ממש תודה לך, תשובה יעילה ומפורטת. עזרת לי, מודה לך מאוד.

gilad10
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 51
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #4 

שמחתי לעזור! תעדכן אם קנית בסוף...

matyd
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1

שליחה #5 

שאלה - לא מפריע שאין לטלוויזיה חיבור אלחוטי לרשת (wireless)?

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15223
שם מלא: מני דהן
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 264 פעמים

שליחה #6 

matyd כתב:שאלה - לא מפריע שאין לטלוויזיה חיבור אלחוטי לרשת (wireless)?
...
העלית את השרשור מהאוב :)

ובכל מקרה, לדגם LM641Y יש Wifi מובנה.

chicko
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7

איך אפשר לראות סרטים מהמחשב על הטלוויזיה?

שליחה #7 

סליחה על הבורות...
אבל איך אפשר לצפות בסרטים מהמחשב על הטלוויזיה?
אני רוצה נניח להפעיל סרט בתוכנת כמו bsplayer על מנת לצרף תרגום, ורוצה לראות אותו על הטלוויזיה בסלון.
זה בשידור אלחוטי? (אז זה לא מוגבל על ידי מהירות האינטרנט?)
חייבים חיבור קווי של hdmi בין המחשב לטלוויזיה? (ואז מה כל הקטע המיוחד בטלווזייה?)

הטלוויזיה פשוט נראית לי ממש טובה, אבל העניין הזה לא ברור לי.

אשמח להבהרה, תודה!!!

matan5165
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 617
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

Re: איך אפשר לראות סרטים מהמחשב על הטלוויזיה?

שליחה #8 

chicko כתב:סליחה על הבורות...
אני רוצה נניח להפעיל סרט בתוכנת כמו bsplayer על מנת לצרף תרגום, ורוצה לראות אותו על הטלוויזיה בסלון.
חייבים חיבור קווי של hdmi בין המחשב לטלוויזיה? (ואז מה כל הקטע המיוחד בטלווזייה?)

אשמח להבהרה, תודה!!!
...
אתה יכול לחבר את המסך לראוטר ואז תראה סרטים מהמחשב בצורה אלחוטית.
קח בחשבון שלא מומלץ לראות hd בחיבור אלחוטי ותמיד עדיף חיבור קווי.
אין קשר למהירות האינטרנט.
אתה יכול לחבר את המסך למחשב בכבל hdmi ואז לא צריך שום תוכנה או חיבור רשת, המסך הופך להיות מסך מחשב לכל דבר.

אני מאוד אוהב את המסך הזה ויצא לי למכור לא מעט מסכים מהדגם הזה.
המחיר לא זול בכלל.
במקום עבודה הקודם שלי מכרו במחיר הזה כולל שלט מגיק מתנה וסט של עכבר ומקלדת אלחוטי שמותאם למסך.
בתקופה של חצי שנה ויותר וכמובן עם אחריות של ח.י.

אם הסמארט מעניין אותך תדע ששלט מגיק זה חובה, אל תנסה אפילו להיות בלי השלט, זה שדרוג עצום.
בנוסף העיצוב של המסך הזה ברמה מאוד גבוהה.

אני התחדשתי לפני חודש בדגם 740 ואני מרוצה בטירוף.

עמישי
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 568
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

Re: איך אפשר לראות סרטים מהמחשב על הטלוויזיה?

שליחה #9 

chicko כתב:סליחה על הבורות...

אשמח להבהרה, תודה!!!
...
תוריד תוכנת פלקס למחשב, סדר את הקבצים בספריות המתאימות, והמסך יודע לקרוא את הקבצים מהמחשב דרך הראוטר בצורה מצוינת. הסרטים שאני ראיתי עברו מצוין גם בלי כבל, חוץ מסרט אחד שהיה במשקל 20 ג'יגה.

chicko
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7

שליחה #10 

הבנתי. אתה מתכוון שגם סרטי HD 1080 רצים לך חלק בדגם הספציפי הזה?
תודה.

עמישי
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 568
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #11 

לי יש את האח הגדול יותר של ה 42, ולי זה עובד מצוין.

matan5165
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 617
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #12 

chicko כתב:הבנתי. אתה מתכוון שגם סרטי HD 1080 רצים לך חלק בדגם הספציפי הזה?
תודה.
...
זה לא עניין של דגם.
בהרבה מקרים אפשר לראות תוכן ב 1080p בחיבור אלחוטי אבל בהרבה מאוד מקרים תתקשה לראות סרט mkv איכותי.
דרך אגב כמובן שזה תלוי עד כמה המסך קרוב לראוטר.
אם מדובר על חדרים נפרדים זה בכלל יהיה יותר בעייתי.

zion1234
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 867
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #13 

ניראלי שפתרתי תבעיה שלי דרך השירשור הזה .. אם אני יכול לשתף תלת מימד מהמחשב לטלויזיה בצורה אלחוטית אני לא הצטרך להחליף רסיבר שאינו תומך תלת מימד ? ואוכל גם להנות מפומטי האודיו החדשים

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”