נראה מעניין מאוד המוצר הזה
לדעתי יש לו הרבה יתרונות וארחיב ממה שהבנתי מהסיקור הנ"ל וקריאה באתר היבואן.
המוצר מתחבר אלחוטית לכל מוצר המריץ אנדרואיד 4.0.3 וכל מוצר המריץ IOS קרי ATV/IPAD/IPOD/IPHONE
אין דרישות חומרה מיוחדות מלבד סוג מע"ה ויכולת חומרה של WIFI מצד מוצר מארח
אין הגבלה באם מדובר באייפון 4 או 4S
מעניין לראות איך דבר כזה עובד עם MK802 ודומיו ובסכום יחסית זול לקבל מחשב עם ממיר DVBT חיצוני...
חסרונות?
תג המחיר מעט גבוה ומעורר חשש לאור התחזית שעידן+ יעבוד ב-DVBT2 ועל כן ממיר זה כמו כל יתר הממירים כיום בארץ יהפכו לאבן ללא הופכין..
חיי סוללה של 3 שעות... מעט נמוך לטעמי וסוללה נטענת עם הזמן נגמרת ותדרוש החלפה - מה יהיה מחיר הסוללה והאם זה ישתלם ללקוח לא ידוע.
בזמן צפייה המוצר דורש חיבור WIFI מה שגוזל משאבים וחיי סוללה יותר מהמוצר המחובר לממיר זה, כמו כן החיבור לרשת הפרטית של אותו ממיר עולה על החיבור הרשת הקיים בבית או בחוץ ובכך מונע ממכם לקבל עדכונים מהפייסבוק, לגלוש במקביל, לבצע הורדות וכן הלאה..
כמו כן לא ברור איך המוצר מתנהג במידה ויש מוצר זהה בסביבת המכשיר שאיתו מתחברים, האם יש התנגשות? האם בטעות מתחברים למוצר אחר במקום לשלי?
עוד נתונים לא ברורים
יכולת ההקלטה... יש תמונה שאומרת שהמוצר יודע לבצע הקלטה אבל לא ראיתי בסרטון לפחות שום אזכור לפיצ'ר זה אלא רק דיבורים על צפייה.
למה אין יכולת לחבר אנטנה חזקה יותר במידה ואני סטאטי בבית? לפי הנדסת האנוש של המוצר הוא יותר מיועד להיות נייד ולא נייח וזה עלול להוות בעיה במקומות סגורים שמה כן צריך אנטנה מוגברת וכו'.
חוסר תמיכה בווינדוס/לינוקס... למוצר יש פוטנציאל נרחב אם יושקע בתוכנה שלו, עם זאת פרט זה שולי לנוכח העובדה שממירי USB DVBT עולים מספר דולרים ספורים באיביי אבל עם זאת היה יפה מצד היצרן לפתח את רובד התוכנה ובכך לחסוך עוד תשלום מצד משתמש למוצר נוסף כשלמוצר הקיים יש פוטנציאל כה גדול.
אני אישית אעדיף לחכות לסיקור מפורט על כל נקודה ונקודה של מוצר זה בכדי לקבל התרשמות סופית ואולי אזמין אחד לשימוש עם האייפון 4 שלי.
תודה על המידע הנ"ל זיו ובהצלחה עם המיזם פה בארץ למי שעוסק בתחום
נ.ב. דבר נוסף שמעניין לדעת הוא האם ניתן לחבר כמה התקנים בו זמנית לממיר הנ"ל ואם כן עד כמה מוצרים בו זמנית? האם שינוי תחנה במוצר אחד משנה אצל כולם או שניתן להחליף בכל מוצר בפני עצמו?