קבלו הפתעה - דיבורית לרכב במחיר טוב מחו"ל שהגיעה עם עברית (כמעט) מלאה. TK-30 של מוטורולה אינה מושלמת אבל בהחלט טוענת לכתר. מאמר המפרט המפרט בהרחבה ומדריך כיצד להתקינה.

כשמדובר במכשירים יקרים או גדולים אני מבין את החשש והצורך במענה מיידי וללא פשרות, אך בסכומים יותר נמוכים אפשר לטעמי להתגמש ולעשות קניות מחושבות...EliHaboosh כתב: חשוב לשקול גם את עניין הטרחה והאחריות. לקנות בחו"ל אמנם יכול להיות משתלם כלכלית אבל מתלווה לזה הטרטור, הזמן והטרחה במציאת עסקה טובה ורכישה. לאחר מכן כשמגיע המוצר ארצה, כמו שרשמת, היית צריך לעשות שיחות, להתווכח ולהמתין עד שהחבילה תשוחרר במחיר שרצית.
גם הזמן הוא מרכיב חשוב. בארץ אתה יכול לקנות כבר עכשיו, והזמנה מחו"ל יכולה לקחת זמן רב כשאני לא מדבר על החשש שהחבילה לא מגיעה כלל לפעמים.
נושא האחריות גם הוא מרכיב חשוב. אם קנית בחנות קרובה אליך בארץ, תוכל להגיע אליה לכל בעיה מה שלא קורה עם הזמנת מוצר מחו"ל.
חשוב לקחת את כל השיקולים האלה בחשבון. יש כאלה שיעדיפו לשלם אפילו עד פי 2 (תלוי מה הסכומים כמובן) במוצרים קטנים וזולים מאשר להתעסק עם הזמנות מחו"ל....

אין על מה, מבחינתי זה שירות לציבור...Itay_Pollak כתב:אחלה כתבה, אני כבר עמל להשיג לי דיבורית כזו. באופן מצחיק גם לי יש סוזוקי סוויפט 2008 עם מערכת מקורית, ובדיוק חפשתי פתרון גם לדיבורית, וחשוב לא פחות - מוזיקה.
רב תודות....
תומכת באנדרואיד ! תוכל לבדוק בעצמך את הפרוטוקולים של המכשיר שיש ברשותך ולהשוות הן מבחינת דיבור והן במוסיקה.dan75 כתב:הבנתי תודה רק צריך חיזוק לכך שתומכת באנדרואיד אם יש תשובה יותר ברורה אודה תודה דן...

השאלה היא אם היא יכולה למשוך ולנגן את המוסיקה שנמצאת בטלפון אנדרואיד ?דאוס כתב:תומכת באנדרואיד ! תוכל לבדוק בעצמך את הפרוטוקולים של המכשיר שיש ברשותך ולהשוות הן מבחינת דיבור והן במוסיקה.dan75 כתב:הבנתי תודה רק צריך חיזוק לכך שתומכת באנדרואיד אם יש תשובה יותר ברורה אודה תודה דן...
אגב, מי שבדרך כלל יש איתם בעיות תאימות זה עם האייפונים לא עם האנדרואיד....