שליטה במחשב נייד ממחשב נייח
לאחרונה רכשתי מחשב נייח לצורכי עבודה . לפני מספר ימים נגן הסי די שלי החליט שמפסיק ודי ונאלצתי לחבר למערכת הסטריאו שלי את המחשב הנייד. שאלתי היא איך אני יכול בעזרת הרשת הביתית שלי ובהתחשב ששני המחשבים יודעים לעשות קונטרול האחד לשני לשלוט במחשב הנייד בעזרת הנייח אך עם זאת שהמחשב הנייד הוא הרכיב אשר ינגן?
האם אני זקוק לתוכנה מסוימת או שאני יכול להגדיר בעזרת הקונטרול של המחשב הנייח בנייד את העניין? המצב כרגע הוא שהמחשב הנייח יודע לנגן מהמחשב הנייד אבל אני מעוניין רק בשליטה במחשב הנייד..
האם אני זקוק לתוכנה מסוימת או שאני יכול להגדיר בעזרת הקונטרול של המחשב הנייח בנייד את העניין? המצב כרגע הוא שהמחשב הנייח יודע לנגן מהמחשב הנייד אבל אני מעוניין רק בשליטה במחשב הנייד..
בנים לא מתבגרים הצעצועים שלהם נעשים יקרים יותר !
רק בגלל שאני משתמש פעם באי טיונס פעם במדיה פלייר ופעם ברדיו מהאינטרנט . אני לא יודע על אפליקציה ששולטת בכרטיס הקול כמו גם בכל התוכנות שהזכרתי. אבל אשמח לכל רעיון שיהיהאם אתה רק רוצה לשלוח פקודות כמו play/pause למה לעשות את זה מהמחשב הנייח? אם יש לך סמארטפון אני חושב שזה הכי נוח. יש אינספור אפליקציות לשליטה בנגנים ובוינדוס בכללי....
בנים לא מתבגרים הצעצועים שלהם נעשים יקרים יותר !
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
יש אפליקציות להכל.
אני לא מכיר מה יש לאייפון אבל לאנדרואיד יש את unified remote שעובדת על כמעט כל הנגנים והיא גם כוללת שלטים מיוחדים לאתרים מסויימים (hulu, pandora וכו) ויש שם גם פקודות כלליות לוינדוס כמו כיבויי המסך, שליטה בווליום, עכבר ומקלדת וכו'.
לגביי אייטיונס, לא ניסיתי אבל אולי unified remote יעבוד גם עליה. אם לא, חפש itunes remote בgoogle play ותמצא המון אפליקציות מתאימות.
אני לא מכיר מה יש לאייפון אבל לאנדרואיד יש את unified remote שעובדת על כמעט כל הנגנים והיא גם כוללת שלטים מיוחדים לאתרים מסויימים (hulu, pandora וכו) ויש שם גם פקודות כלליות לוינדוס כמו כיבויי המסך, שליטה בווליום, עכבר ומקלדת וכו'.
לגביי אייטיונס, לא ניסיתי אבל אולי unified remote יעבוד גם עליה. אם לא, חפש itunes remote בgoogle play ותמצא המון אפליקציות מתאימות.
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
רק תבחר :
https://play.google.com/store/search?q=itunes+remote&c=apps
ומסתבר שלunified remote יש גם שלט לאייטיונס כך שאין צורך בעוד אפליקציה.
https://play.google.com/store/search?q=itunes+remote&c=apps
ומסתבר שלunified remote יש גם שלט לאייטיונס כך שאין צורך בעוד אפליקציה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: