שבוע שעבר רכשתי מפיוז סטריאו את המכשיר ימאהה AS500 חיברתי את ה DVD למגבר ביציאה של CD וכאשר אני שומע מוזיקה ומגביר לווליום הכי חזק ועובר ל LINE1\2\3 או ל TUNER אני שומע שם את המנגינה בחלש האם זה תקין ואמור להיות?
תודה

זה מאפיין מגברים ישנים, אפילו יקרים ומשובחים. לא שמעתי עד היום על מגבר חדש מהחנות שזה קורה בו. אבל ייתכן שזה באמת מגבר "לא מושקע" מדי. בכל אופן זה לא משהו נורא.JEXY כתב:זה לא קורה בכל מגבר, זה קורה במגבר זול ופשוט...

אם הבנתי נכון, הם התכוונו כנראה למין מכסים כאלה שיתלבשו על חיבורי ה-RCA שאתה לא משתמש בהם. אם זה העניין, אני אומר לך מראש שזה קישקוש שלא יבטל את תופעת הזליגה וגם לא יקטין אותה. מקור התופעה הוא בתוך המעגלים האלקטרוניים של המכשיר ולא בחיבורי הכניסות שלו.galll כתב:הפתרון שלהם שהם יישלחו לי וייכינו לי משהו שייסגור את היציאות שלא פועלות.
....
זה לא "אמור להיות" במשמעות של "תוכנן במיוחד כך שזה ייקרה".galll כתב:שלום לכולם יש לי שאלה .
שבוע שעבר רכשתי מפיוז סטריאו את המכשיר ימאהה AS500 חיברתי את ה DVD למגבר ביציאה של CD וכאשר אני שומע מוזיקה ומגביר לווליום הכי חזק ועובר ל LINE1\2\3 או ל TUNER אני שומע שם את המנגינה בחלש האם זה תקין ואמור להיות?
תודה...