עשו לי כיפה אדומה :-) אבל שיבואו כל יום
-
NEGRO
- עוסק בתחום קפה

- תגובות: 1098
- נתן תודות: 95 פעמים
- קיבל תודות: 252 פעמים
http://www.mako.co.il/news-channel2/Cha ... artner=rss
חדשות ערוץ 2 הזמינו אותי לדבר על שוק הקפסולות.
דיברתי בערך 3 דקות והראו רק מה שרצו ,כנראה שככה זה.
בעיקרון הסברתי ששוק הקפסולות הוא כמו שוק הקפה השחור בשנים האחרונות, כניסה של יצרנים קטנים שהורידו מחירים וזו הייתה הבשורה היחידה שהביאו, לא פגעה במעמדה של עלית כשולטת בשוק הקפה השחור. הצרכן לא פנה לחלופה זולה יותר שבאה על חשבון איכות המוצר או טעמו הסופי.
שוק הקפסולות אינו שונה, כניסה של עלית וחברות אחרות לשוק הקפסולות והצהרה על מחיר זול יותר, תביא להתנסות של חלק מלקוחות נספרסו אך אם טעם הקפה לא יהיה בסטנדרטים של נספרסו המהלך ייכשל, חבל שהורידו את זה בעריכה.
אבל העיקר שאני שם, היה כיף.
חדשות ערוץ 2 הזמינו אותי לדבר על שוק הקפסולות.
דיברתי בערך 3 דקות והראו רק מה שרצו ,כנראה שככה זה.
בעיקרון הסברתי ששוק הקפסולות הוא כמו שוק הקפה השחור בשנים האחרונות, כניסה של יצרנים קטנים שהורידו מחירים וזו הייתה הבשורה היחידה שהביאו, לא פגעה במעמדה של עלית כשולטת בשוק הקפה השחור. הצרכן לא פנה לחלופה זולה יותר שבאה על חשבון איכות המוצר או טעמו הסופי.
שוק הקפסולות אינו שונה, כניסה של עלית וחברות אחרות לשוק הקפסולות והצהרה על מחיר זול יותר, תביא להתנסות של חלק מלקוחות נספרסו אך אם טעם הקפה לא יהיה בסטנדרטים של נספרסו המהלך ייכשל, חבל שהורידו את זה בעריכה.
אבל העיקר שאני שם, היה כיף.
נערך לאחרונה על ידי NEGRO ב 26/12/2012 6:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
גם בערוץ 10 עשו כתבה. צריך ללמד את הדברים האלה בבי״ס. הם חותכים את הכל ומשאירים תמיד רק סאונד בייטים.
צריך מראש להגיד סאונד בייטים או שזה לא ילך.
צריך מראש להגיד סאונד בייטים או שזה לא ילך.
- coffeeavi
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 277 פעמים
- יצירת קשר:
עזוב הטעם, על זה אפשר להתווכח. חבל ששכחו להזכיר את הבעיה המרכזית של השיטה וזה
ייצור פסולת (עם מרכיבי מתכת ופלסטיק שלא ניתן להפרידם) עם קושי רב במיחזור !
בחלק מהמדינות בעולם חוייבה נספרסו לאסוף את הפסולת מבתי הצרכנים ולדאוג למיחזורה
וכאן...כמו במזרח התיכון, לאף אחד לא ממש איכפת, סיסמאות יש ומעשים אין
העיקר לקדם את מכירת הקפסולות כמה שיותר !
לי זה צורם ועצוב שמעודדים צריכה כל כך בעייתית
הנה מה קורה באנגליה מתוך האתר של נספרסו
ייצור פסולת (עם מרכיבי מתכת ופלסטיק שלא ניתן להפרידם) עם קושי רב במיחזור !
בחלק מהמדינות בעולם חוייבה נספרסו לאסוף את הפסולת מבתי הצרכנים ולדאוג למיחזורה
וכאן...כמו במזרח התיכון, לאף אחד לא ממש איכפת, סיסמאות יש ומעשים אין
העיקר לקדם את מכירת הקפסולות כמה שיותר !
לי זה צורם ועצוב שמעודדים צריכה כל כך בעייתית
הנה מה קורה באנגליה מתוך האתר של נספרסו
- coffeeavi
- חבר פעיל במיוחד

- יצירת קשר:
דרך אגב, שכחתי לשאול
הכתבה שודרה במסגרת חדשות ונראתה משהו כמו אייטם של תוכנית צרכנות פרסומית ולא חדשות.
מעניין כמה שילמו נספרסו, עלית ואתה גלעד כדי להופיע באייטם הזה.
מאוד אשמח לשמוע שלא שילמת דבר, אבל אם כן, כולנו צריכים לדאוג אם אלו פני החדשות....
הכתבה שודרה במסגרת חדשות ונראתה משהו כמו אייטם של תוכנית צרכנות פרסומית ולא חדשות.
מעניין כמה שילמו נספרסו, עלית ואתה גלעד כדי להופיע באייטם הזה.
מאוד אשמח לשמוע שלא שילמת דבר, אבל אם כן, כולנו צריכים לדאוג אם אלו פני החדשות....
סתם הערה, בלי קשר לזה שמדובר בקפסולות ולא באספרסו אמיתי, לערוך מבחן טעימה לאספרסו שהוכן לפני יותר מ-2 דקות (וזה נראה שם הרבה יותר) זה מגוחך.גם אם היו מצרפים למבחן אספרסו אמיתי מתערובת מדהימה וטרייה, אף אחד לא היה מבחין בזה.
ובינינו - רוב הציבור בקושי יבדיל בין אספרסו לקפה נמס. לפחות כשמצרפים חלב לסיפור.
ובינינו - רוב הציבור בקושי יבדיל בין אספרסו לקפה נמס. לפחות כשמצרפים חלב לסיפור.
-
NEGRO
- עוסק בתחום קפה

- תגובות: 1098
- נתן תודות: 95 פעמים
- קיבל תודות: 252 פעמים
אבי, אני מקווה שאתה צוחק 
אתה אומר בשורה אחת, מעניין אם הם שילמו על זה, נספרסו (תאגיד ענק) ,עלית (חברת ענק) וגלעד או שאני אמור לקבל את זה כמחמאה במחשבה שנייה.
ברור שלא שילמתייייי, אפילו את השם שלי הם לא אמרו למרות שאמרו שיגידו ויכתבו וגם את הנאום שלי לא שידרו למרות שאמרו שכן.
בכל מקרה, עמליה דואק היא בחורה יפייפיה (הכתבת).
אתה אומר בשורה אחת, מעניין אם הם שילמו על זה, נספרסו (תאגיד ענק) ,עלית (חברת ענק) וגלעד או שאני אמור לקבל את זה כמחמאה במחשבה שנייה.
ברור שלא שילמתייייי, אפילו את השם שלי הם לא אמרו למרות שאמרו שיגידו ויכתבו וגם את הנאום שלי לא שידרו למרות שאמרו שכן.
בכל מקרה, עמליה דואק היא בחורה יפייפיה (הכתבת).
- coffeeavi
- חבר פעיל במיוחד

- יצירת קשר:
שמח לקרוא גלעד שזה לא היה אייטם מטעם וממומן ע"י המשתתפים (לפחות לא אתה).אבי, אני מקווה שאתה צוחק
בכל מקרה, עמליה דואק היא בחורה יפייפיה (הכתבת)....
הכתבה נראתה ממש כמו לקוחה מתוכנית אחרת וממש לא כמו כתבת חדשות.
לי זה ממש צרם לעיין ולאוזן.
כמות הפעמים שחזרו על המילים נספרסו ועלית ממש לא נראה כמו אייטם בחדשות.
אבי: החשדנות שלך במקומה, אבל צריך גם היגיון. מה האינטרס של נספרסו לשלם על כתבה שמפארת קפסולות חלופיות?
החשד כלפי עלית/שטראוס לעומת זאת, בהחלט מוצדק וגם הגיוני. אך לא הייתי הולך בכיוון של כתבה פרסומית שמומנה בכסף....
החשד כלפי עלית/שטראוס לעומת זאת, בהחלט מוצדק וגם הגיוני. אך לא הייתי הולך בכיוון של כתבה פרסומית שמומנה בכסף....
נערך לאחרונה על ידי קרמריקה ב 26/12/2012 11:16, נערך פעם 1 בסך הכל.